Merhaba Arkadaşlar, 2016 Model Polo Comfortline aracım var. Ön sileceklerini değiştirmek istiyorum. Aşağıdaki ürünün hem uygunluk hem de kalite anlamında değerlendirmenizi rica ediyorum. https://urun.n11.com/muz-silecek/volkswagen-polo-muz-silecek-2009-2016-bosch-aeroeco-P347263489 Ayrıca yukarıdaki ürünün aşağıdaki ile farkı nedir? https://urun.n11.com/muz-silecek/vw-polo-on-arka-silecek-takimi-2009-2017-bosch-aerotwin-P371135656 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbilge -- 11 Ekim 2020; 3:3:42 > |
Polo İçin Silecek

-
-
Ben kendi aracımda aerotwin olanı kullanıyorum. Hatta eski silecekten buna geçince baya baya fark yaratıyor ses olsun silme olsun çok güzel bir ürün. Aynı zamanda Eco olanı için kullanıcı yorumlarına bakmıştım kesinlikle almayın gibi yorumlar okudum bence twin alın memnun kalın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hatta sizinle link de paylaşayım aldığım yer burası .
www.sileceksepeti.com
VW Polo Silecek Takımı (2009-2017 6R1-6C1) Bosch Aerotwin Plushttps://www.sileceksepeti.com/urun/vw-polo-silecek-takimi-2009-2017-6r1-6c1-bosch-aerotwin-plus
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
o kadar para vermeye gerek yok. rbw 30 lira her sene değiştir yeter. aero twin alsan da 2 sene sonra bitecek en dandiği alsan da bitecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. silbak-rbw-inwelss alın her sene değiştirin çok daha iyi.
iç anadolu veya doğuda yaşıyorsanız zaten kışın hepsi bozuluyor bu kadar para vermeye hiç gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 11 Ekim 2020; 11:9:12 >
Valeodan başkası yalan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bak gidip o paralari o silecege verme.. Turk mali silbak diye bi marka var al kullan bak nasil memnun kalacaksin.. Hem ucuz hem yerli.. Sanmaki bosch felan cok kaliteli ömürlük silecek..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam maltepe cevizlide silbak fabrikası var ; yakınlardaysanız anadolu yakasında oradan alabilirsiniz o kadar paralar vermeyin sileceklere
-
Rbw ve bosch arasinda fark yok ikiside 1 sene gidiyo, o yüzden rbw al daha ucuz ☺️
quote:
Orijinalden alıntı: emir.ksk
o kadar para vermeye gerek yok. rbw 30 lira her sene değiştir yeter. aero twin alsan da 2 sene sonra bitecek en dandiği alsan da bitecek.Neden her sene değişiyoruz hocam bilmediğimden soruyorum
en iyisi bir yaz gidiyor.
çok para bağlamaya gerek yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Havya MakinesiNeden her sene değişiyoruz hocam bilmediğimden soruyorum
Alıntıları Gösteryazın sıcağın altında kavrulan kauçuk sonuçta özelliğini yitiriyor malesef
yine cam ıslak değilken kuru iken hele camda 1 cm toz varken susuz çalıştırmak perişan ediyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: speedmanyazın sıcağın altında kavrulan kauçuk sonuçta özelliğini yitiriyor malesef
yine cam ıslak değilken kuru iken hele camda 1 cm toz varken susuz çalıştırmak perişan ediyor
Alıntıları GösterBenim cam neden paso çiziliyor belli oldu :D
Hocam Bosch aerotwin çok iyidir ancak çok pahalı gerek yok o kadar para vermeye
RBW hidrit öneririm harika bir silecek hemde 30lira
https://urun.n11.com/telli-silecek/rbw-hybrid-universal-silecek-yeni-nesil-teknoloji-P378133895
Şu linkten aracınızın ölçüsüne uygun olanı alın geçin
-
Geçen yıl yaza doğru aeroeco aldım. 2 ay sonra sertleşti. Hem ses yapmaya hem de iz bırakmaya başladı. Kesinlikle parasını hak eden bir ürün değil. Aerotwinde bu sorunlar yok deniyor ancak 2 lastik parçasına da o kadar para vermek mantılı değil. Zaten onun da ömrü en fazla 2-3 yıl olacaktır. En mantıklısı orta kalite, ses yapmayan, iz bırakmayan, uygun fiyatlı bir silecek alıp gittiği kadar kullanıp özelliğini yitirince yenilemek.
Arkadaşlar, bu tarz küçük ürünleri internetten almamanızı öneririm. Sanayide oto marketlere gidin onlar size aracınız için uygun olan markaları gösterir, şunu istiyorum dediğinizde aracınıza ücretsiz takarlar. Aynı şey araç farları içinde geçerli. Ampul patladıysa yine oto marketlere gidin (eğer ampul takmak için tampon falan sökülmeyecekse) ücretsiz takarlar. İnternetten ampul alırsanız, takmayı da bilmiyorsanız gittiğiniz her yerde takmak için ücret ödersiniz.
En Beğenilen Yanıtlar

o kadar para vermeye gerek yok. rbw 30 lira her sene değiştir yeter. aero twin alsan da 2 sene sonra bitecek en dandiği alsan da bitecek.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X