Şimdi Ara

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
102
Favori
94.040
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [Qualcomm Certified] BlitzWolf® BW-S2QC QC2.0+2.4A 30W Dual USB US Charger Adapter With Power3S Tech

4.99 $ + Yaninda 3$ degerinde arac sarj aleti hediye veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temet Nosce

[Qualcomm Certified] BlitzWolf® BW-S2QC QC2.0+2.4A 30W Dual USB US Charger Adapter With Power3S Tech

https://banggood.app.link/mRxd3lXBWB

Teşekkürler hocam ilk mesaja ekliyorum.
  • 3 senedir kullanıyorum bu siteyi. 53 alışverişim olmuş. Gelmeyen ürünüm sıfır. Aralarında 200 300 dolarlık ürünler de var. Bir kere arkasında direkt olarak firmanın olduğunu bilmek güzel. 24 Martta sipariş verdiğim duvar saatini 28 Martta kargocu eve bıraktı. şaka değil 4 günde. Aras kargo ile gebzeye bir flash diski 4 günde yolladım.

• gekren kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende senelerdir alışveriş yapıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Her türlü şeyle ilgileniyorlar. Sıkıntı çıkarmıyorlar.

Benimde en erken 10 günde gelen vardı. Bazen Yurt içi kargo ile aldığım ürünler 3 gün dağıtım bekliyorken Çin'den bu kadar kısa sürelerde kapınıza kadar geliyor. Gümrükte yavaşlama olmasa çok daha erken gelir. Mesela en son aldığım bir ürün tam 4 günde ülkeye giriş yaptı 5-6 gün gümrük, sevk dağıtım vs bekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Temet Nosce

[Qualcomm Certified] BlitzWolf® BW-S2QC QC2.0+2.4A 30W Dual USB US Charger Adapter With Power3S Tech

https://banggood.app.link/mRxd3lXBWB

Aliexpres den bunun bizim pirizlere uyumlu olanını aldım gerçekten çok kaliteli. İhtiyacı olan kaçırmasın. Evde o kadar şarj aleti oldu ki yoksa hemen alırdım. %5 avantajix unutulmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar mesajımdan sonra epey bir ürün alımım yine oldu ancak paylaşamadım.
    En işe yararları;
    12v 4.3" Monitör Ve geri görüş kamerası
    www.banggood.com
    Car Reverse Camera Parking Rear View LED Sensor Waterproof 170 Degree Night Vision HD  Car Audio & Monitor from Automobiles & Motorcycles on banggood.com
    https://www.banggood.com/170-Degree-Night-Vision-HD-Car-Reverse-Camera-Waterproof-Parking-Rear-View-LED-Sensor-p-1116398.html?rmmds=myorder
    www.banggood.com
    4.3 inch TFT LCD HD Digital Monitor Color Screen For Car Rear View Reversing Camera Car Audio & Monitor from Automobiles & Motorcycles on banggood.com
    https://www.banggood.com/4_3-inch-TFT-LCD-HD-Digital-Monitor-Color-Screen-For-Car-Rear-View-Reversing-Camera-p-998019.html?rmmds=myorder

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★
    Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★
    Arabama taktım arkadaşlar kalitesi gayet yeterli kamerası bozulsada hepi topu 20tl...
    Araç Ön güvenlik Kayıt kamerası
    Bundanda gayet memnunum.
    www.banggood.com
    iMars Full HD 1080P Night Vision Cam G-Sensor Car DVR Vehicle Camera Video Recorder Dash Car DVRs from Automobiles & Motorcycles on banggood.com
    https://www.banggood.com/2_31-inch-Full-HD-1080P-Car-DVR-Vehicle-Camera-Video-Recorder-Dash-HDMI-Cam-G-Sensor-p-1055301.html?rmmds=myorder

Usb den çalışan Led Power bankler ile kullanılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan123123 -- 24 Nisan 2017; 9:43:2 >

• Arkadaşlar puanlarla alınan 10/5 dolarlık kuponla başka kupon veya pointler birleşiyor mu acaba? Yani bir üründe %12 indirim sağlayan kupon var ve 10/5 dolar kuponum var. Bunların ikisi birleşir mi?
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Birleşmez. Ayrıca bazı indirimli ürünlerde de kupon kullanılmıyor.
  • Merhaba arkadaşlar benim ziraat ve garanti bankası banka kartım var. Kredi kartı kullanmıyorum. Bunlar ile banggooddan alışveriş yapabiliyor muyum. Eskiden yurt dışı için paypal kullanıyordum. Kapatıldığı için nasıl alacağımı bilmiyorum.

Bu mouseyi sipariş edeceğim.

• Merhaba alabilirsiniz. Sipariş ekranında Payment method kısmında "Credit or Debit Card" işaretleyip ödeme yapabilirsiniz. Açılan sayfada kart bilgilerinizi girip ödemeyi yapıyorsunuz.

Aldığınız ürüne vergi çıkar o yüzden ödeme ekranına geçmeden önce sipariş ekranında sağ en altta boş bir metin kutucuğu var. Oraya ürün fiyatını 30 doların altında yazmalarını isteyin.

Ekleme: Garanti banka kartında sanal kart açabiliyorsunuz. O şekilde daha güvenli olur tavsiye ederim. İnternet bankacılığı ile kolaylıkla yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blltlgn -- 29 Nisan 2017; 13:46:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blltlgn

Apple AirPods tarzı kulaklık QCY Q29. 12 Ocak'ta stoklara gireceği yazıyor. Satış sayfasında ürüne özel %40 indirim kuponu da var. Böyle kulaklık düşünenler için güzel bir fırsat.

[True Wireless] QCY Q29 Mini Wireless Bluetooth 4.1 Double Dual Headphone Earphone With Charging Box

bu kulaklıktan alıp kullanan oldumu ?? cok şık bir kulaklığa benziyor baş ağrısı filan yapar mı acaba

• Matias12 M kullanıcısına yanıt
    Hocam YouTube incelemelerine bakabilirsiniz hepsi yabancı ama en azından fikir verebilir. Türkçe olarak bir tek n11'de yorumlar var onlarında uzun süreli kullanıp yazıldığını düşünmüyorum.

• Zorda kalmadıkça banggood'tan alışveriş yapmıyorum, sizlere de tavsiye etmiyorum.

Burada bir çok ürün satışı yaptığımı bazıları bilir, profilimi incelerseniz de görebilirsiniz.

Öncelikle ufak bir problem de olsa benim için büyüktü. Siparişlerin farklı renklerde gönderilme problemi oluştu 1-2 kere.

Bir keresinin içinde baya saç çıktı :) Hatta benim tedarikçinin zannettim adama laf ettim yok yere.

Ön siparişle kesinlikle bir şey almayın. Telefon aldım tam 3 aya yakın bekledim Mi5S için, sonra tedarik yok dediler. Farkı vereyim Mi Mix alayım dedim onu da kabul etmediler. 3 ay paranın orada kalmasını bekledik. O da Mi5S 128 lik fiyatları artacaktı o yüzden tedarik etmiyorlardı iptal edebilmek için.

Drone siparişi verdim. Aosenma. Birinde sıkıntı yok çok şükür diğerini kendime diye sipariş vermiştim bozuk çıktı. 3 kere site üzerinden mail, 3 kere de canlı destekle sorunu anlattım hiç bir türlü dönüş yapmadılar. Canlı destek satış öncesi içinmiş güya. Yani siz satın aldıktan sonra sat ve unut mantığına kalıyorsunuz :)
    Bana mail attıklarını söylüyorlar ama sipariş verirken tüm mailler geliyor, benim boşa yolladığım mailin gittiğini söylüyorlar, reklam amaçlı mailler bana geliyor ama ne hikmetse arıza kaydı için açılan mailler bana ulaşmıyor :) Şimdi yine canlı destekte yıkacağım ortalığı.

Benim tavsiyem gearbest yine daha az sorunsuzdur. En azından kısmi de olsa iade alabilme ihtimaliniz var. Öyle demeyin 3-5 dolar bile buranın yanında kardır.

Kardeşim sen karalama yapmaya gelmişsin diyen varsa profilimi paylaşıyorum ekte.

• SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Hocam aksine dediğiniz problemleri genelde Gearbest'te görüyoruz biraz şans mı bilemedim :)

Ben bu firmanın çalışanı falan değilim forumda konusu olmadığını görünce o eksikliği gidermek adına açtım ve herhangi bir kazanç sağlamıyorum. Tabi ki deneyimlerinizi paylaşmakta özgürsünüz kimse karalama yapmaya gelmişsin demez özellikle de konuyu başlatan olarak ben :)

Bu siteden çok alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım. Eksik veya yanlış gelme sorunları oldu onu da hemen mail ile iletişime geçince gönderdiler. Bir kaç kere para iadesi aldım sorunsuz 3 4 gün içinde hesabıma aktarıldı.

Sizinki şansızlık mı ya da ben mi şanslıyım bilemedim :)

Ama dediğim gibi forumda falanda Banggood ile ilgili sorunlar olan konulara bir iki kere tek rastlamışımdır .

• Xiaomi mi wifi 3 router aldım bu sabah ve bugün kargoya verildi. Fiyatı 29.99 dolar indirimdeyken bence kaçırmayın fiyatı çok çok iyi

• 6-7 kere siparişim oldu bu siteden. En son alışverişim 2 ay oldu gelmedi para iadesi istedim direk yaptılar. Güvenilir bir site. Daha önceki siparişleri en erken 20, en geç 28 günde gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 9 Mayıs 2017; 15:25:50 >
  • en güvenilir site 20 tane ürün aldım sıfır sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan69 -- 9 Mayıs 2017; 19:6:0 >
  • Drone ve aksesuarlarında %15 indirim

Tamir aletlerinde %15 indirim

Mutfak ürünleri

Bir kaç markanın yeni ürünleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blltlgn -- 10 Mayıs 2017; 16:25:16 >

• Blitz Wolf 15watt Güneş paneli Usb cihazlar için.
    Hızlı şarj ve normal şarj portu var.
    Gayet güzel kaliteli malzemesi var arkadaşlar Outdoorculara tavsiye ederim.

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★

• atakan123123 kullanıcısına yanıt
    denemek imkanınız oldu mu?
    Şarj edebilme süresi nasıldır?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.