Bildirim
Banggood Sipariş İptali Hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kaç gün geçti kardeşim 4-5 günse normal telaşlanma 7-8 gün olduysa bişeyler yapmak gerek kaç gün geçtiğini söylersen ona göre yardımcı olalım -
Duruma göre en geç 3. gün kartına iade olur. -
Dün iptal ettirdim ama hala order processing yazıyor sipariş sayfasında. -
Bugün girdiğimde siteye Order Cancelled olmuş ama kredi kartıma tutar yatmamış hala ne zaman yatar acaba bilen var mı ? Paypal aracılığıyla almıştım. -
quote:
Orijinalden alıntı: SleeplessZ
Bugün girdiğimde siteye Order Cancelled olmuş ama kredi kartıma tutar yatmamış hala ne zaman yatar acaba bilen var mı ? Paypal aracılığıyla almıştım.
2 kişi zaten kaç günde yatacağını söylemiş ısrarla 10 dk sonra yatar denmesini mi bekliyorsunuz. kredi kartı biraz uzun sürüyor. 3 gün de de yatabilir 1haftada da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqhuan -- 23 Aralık 2015; 13:44:54 > -
Anında çekmeyi biliyolarsa anında yatırmayıda bilcekler müşteri memnuniyeti bu. -
paypala yatmış olabilir paranız bir kontrol edin paypal hesabınızı,paypala yattıktan 1-2 gün içinde kartınıza geri gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi version53 -- 23 Aralık 2015; 14:10:23 > -
Yok hocam paypalada yatmamış bu haftayı bekleyim eğer yatmazsa dispute açarım artık napalım. -
sanırım fazla yurt dışı alışverişiniz olmadı paypal ile almşsınız zaten bu kadar heyecan yapmayın yatar paranız . -
sorun etme urunu yollasalar dahi yanlislikla banggood parani geri iade edecektir. muthis derecede hizmet var adamlarda. -
bende vazgeçtim siparişi ama reddedildiki kargo yapmışlar power almıştım -
ürün dün gece kargo edildi bugün iptalini istedim sorun çıkar mı acaba? -
çıkar tabi. ürün gelene kadar bekleyip geri gönderirseniz anca olur. Tüm kargo masrafları da size ait olur. -
İptal ettiler.Para iadesi bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X