Şimdi Ara

Bangood Siparişim Gelmiyor Ne Yapacağım :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [FQ-777 POCKET DRONE] fotolardada göstereceğim gibi 11 eylülde sipariş verdim kargo takip kodumu kontrol ettiğimde fotoda yine göreceğiniz gibi ayın 14 ünde kargoya verilmiş durumu ıtem ıs pre-advısed yazıyor bugün bi sonraki ayın 2 si
    hala durum aynı hiçbi işlem gözükmüyor ne yapmalıyım ininalle kartla aldım ürünü aliexpres gibi dispute nasıl açacağım onuda bilmiyorum  Bangood Siparişim Gelmiyor Ne Yapacağım :(

• Panik yapmayın, ürün büyük ihtimal gelir. Takip numarasının sonu TR ile biten kargolarda, paket Türkiye'ye gelene kadar "Item is Pre-Advised" dışında bir şey yazdığını görmedim.
  • sipariniz hazirlanmakta denmekte ulasim suresi gecerse 5 gun kala dispute acin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bangoodda kredi kartı ile satın alınmış bi ürüne nasıl dispute açacağımı bilmiyorum anlatırmısınız yada kaynak verirmisiniz ?
  • olivier_kahm O kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam ilk yurtdışı alışverişim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarec2268

bangoodda kredi kartı ile satın alınmış bi ürüne nasıl dispute açacağımı bilmiyorum anlatırmısınız yada kaynak verirmisiniz ?

aliexper kullandigim icin orda var bangood kullanmadim ama forumda konusu var orda bakabilirsiniz birde urun ulasim suresi kac gundu ..

• Benim de sizden daha önce verdiğim bir sipariş aynı durumda. En son güncelleme ayın 14 ünde. Sanki daha kargoya ürün yollanmamış sadece kargo numarası rezerve edilmiş gibi duruyor. Daha önce benzer durum yaşayan oldu mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulaşım süresi diye birşey yazmıyorki siparişi bu linktren verdim anlıyorsanız bi bakınhttp://www.banggood.com/FQ777-124-Pocket-Drone-4CH-6Axis-Gyro-Quadcopter-With-Switchable-Controller-RTF-p-977881.html
  • şimdi gördüm hocam ben bu kargoyla ek ücret ödeyerek sipraiş vermiştim 7-25 diyor bakın  Bangood Siparişim Gelmiyor Ne Yapacağım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarec2268

şimdi gördüm hocam ben bu kargoyla ek ücret ödeyerek sipraiş vermiştim 7-25 diyor bakın  Bangood Siparişim Gelmiyor Ne Yapacağım :(

kargo parasida odedi iseniz zaten 10 gunde elinize ulasır.simdilik bir terslik var ....

• Siparişi ne zaman verdiğimi kontrol ettim. 9 unda sipariş verilmiş, 13 ünde kargoya verdim diye mail atmış Banggood.com, 14 ünde de bu update gelmiş tracking koda ve başka hiçbir değişiklik yok şimdiye kadar

• registered air parce in TR ye ulasmasi 45 gunu bulabiliyor (normal gun , is gunu degil) . Benim su ana kadar banggod dan en erken 15 gune kargom geldi. siz siparis verdikten sonr kargoya verilme tarihiniz zaten 14. kisacasi kargolama icin minimum sureyi ancak doldurmussunuz, panige gerek yok. ortalama varis suresi zaten ekimin ortasi size. bu tarihten sonra musteri hizmetleri ile iletisime gecersiniz. banggood pazar yeri degildir, bu nedenle dispute diye bir kavram yok orada. dogrudan muhatabiniz saticinin kendisidir kisacasi. bu tur durumlarda banggood un uzdugu olmadi, elime ulasmayan urun de olmadi. musteri hizmetleri olarak banggood; aliexpress, dx, gearbest den daha iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.