Şimdi Ara

Banished (2014) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
28
Favori
114.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Market evler arasındakı yemek dengesini koruyor. Oyunun en güzel tarafıda bu zaten. dinlenme yok. Oooh her şey iyi deyip kenera çekilemezsin. Adam artırmağın tek yolu ev dikmek. Fakat yemek, odun, tools (eşya), giyim, herbs ve insan artışını iyi kontrol etmen lazım. yoksa batarsın.
  • Yemek sorunu çok büyütülecek bir şey değil aslında 15x15 tarlalarda 3-4 kişi çalışarak çok rahat üstesinden gelirsin. Birde hayvanlar tbi onları da yeteri kadar geliştirip büyüttün mü yemek sorunu denen bir şey ortadan kalkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Letsqond

Yemek sorunu çok büyütülecek bir şey değil aslında 15x15 tarlalarda 3-4 kişi çalışarak çok rahat üstesinden gelirsin. Birde hayvanlar tbi onları da yeteri kadar geliştirip büyüttün mü yemek sorunu denen bir şey ortadan kalkıyor.

Tarlaların verimliliği çok değişken oluyor. Oyun geneli in en faydalı bina Hunting Cabin. Hem gıda hem deri için faydası çok. Ürettiklerinin satışında da getirisi tarladan elde edebileceklerinize göre çok fazla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avlanma yerinin etkisi de büyük hocamda, 15x15 tarlalardan genelde 1200-1300 tona yakın hasat elde çıkıyor ve bu bi tarladan çıkıyor. Üstelik normal hayvan çiftliklerinin avlanma yerine göre getirisi daha fazla. 20x20 bir inek çiftliğinde eğer hepsi doluysa sanırım 24 inekti sadece 1 çalışanla et miktarı 1500 tonun üzerine çıkıyor. O yüzden dedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Letsqond -- 13 Temmuz 2014; 15:50:17 >
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    Güzel bir oyuna benziyor. Denemeye değer.
  • Steam workshop şart, böyle bir oyuna mod desteği gelmesi lazım
  • Yemek 7000'lerdeydi. Köy 40 adult ve 10 child'tı. Yemek birden 1000 lere düştü. Ve yemek için çalışan insna sayısıda çok fazlaydı.

Yemek seviyesi düşmeden önce gatheret hut ve hunting cabin 'in olduğu yerdeki tüm ormanı kestim.
    Bu yüzden yemek seviyesi azalmış olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizhan18 kullanıcısına yanıt
    Gatherer hunt için orman olması gerekir hunting cabinin kapladığı çember içine başka bina yapmayın.
    Aşağıdaki resim sizin için yararlı olacaktır.

edit:resmin orijinali linkte görüldüğü gibi ingilizcedir bir arkadaşım türkçeye çevirip bana yolladı

http://i.imgur.com/bneUA3n.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 23 Temmuz 2014; 18:52:27 >

• Denizhan18 kullanıcısına yanıt
    Hunting Cabin, Gatherer en son kaldırılacak şeyler. Tarlalardan vazgeçilebilir ama bunlar kaldırılmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Incredıble

Gatherer hunt için orman olması gerekir hunting cabinin kapladığı çember içine başka bina yapmayın.

açıklayıcı olmuş valla yapanın eline saglık benzerini uygulasam da bu daha iyi olcak gibi.

• Yapanın ellerine sağlık. Diyagram şeklinde olması yeni başlayanların çok kısa zamanda oyunu çözmesine yardımcı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 23 Temmuz 2014; 18:20:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incredıble

edit:resmin orijinali linkte görüldüğü gibi ingilizcedir bir arkadaşım türkçeye çevirip bana yolladı

http://i.imgur.com/bneUA3n.jpg

Sağolun. Güzel diyagram.

• ne yaptıysam açlıktan kurtulamadım. patır patır ölüyorlar üst üste 5 oyun açtım hep aynı. okulu mokulu her şeyi bırakıp sırf tarla, çiftlik ve balık yeri koyuyorum hala aynı.
  • Çiftlikten ziyade uygun yerlere Hunting Cabin ve Gatherers koymayı dene. Uygun yerlerin nerede olduğu ile ilgili 3-5 mesaj geride güzel bir görsel var.

• quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Çiftlikten ziyade uygun yerlere Hunting Cabin ve Gatherers koymayı dene. Uygun yerlerin nerede olduğu ile ilgili 3-5 mesaj geride güzel bir görsel var.

onu görüp denedim bu sefer biraz direndim ama sonuç yine hüsran oldu.
  • Ortalama kaç senede dökülüyorlar?

• quote:

Ortalama kaç senede dökülüyorlar?

hiç dikkat etmedim seneye ama daha ilk kıştan sıkıntı başlıyor 2-3 gibi iş bitiyor.
  • hocam bu yemek işini az buçuk hallettim sanırım ama şimdi de inşa yapıyorum yarıda bırakıyorlar işi. o inşaya atanmış işçiler var fakat gidip yapmıyorlar nedense.

bir de yakılacak odunu nasıl bulacağım? forester şeysi koydum sınıra ulaştı diye bir ifade çıktı fakat ne yapacağımı bilmiyorum.
  • Woodcutter kurmalısın. İlk sayfalara bakacak olursan çok faydalı bilgilere ulaşabilirsin.

• quote:

Woodcutter kurmalısın. İlk sayfalara bakacak olursan çok faydalı bilgilere ulaşabilirsin.

the production limit for this resource has been reached dediğinde ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.