Şimdi Ara

Banished (2014) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
729
Cevap
28
Favori
114.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu adamları bi tarlada çalıştıramıyorum. şeyinin keyfi ne zaman isterse beyefendi o zaman çalışıyor. deli oldum yav.

adam boşta duruyor. diyorum ki "boşta duracağına bari tarlada çalış". yok, adam çalışmıyor. sonra vay efendim biz niye açlıktan öldük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

yahu adamları bi tarlada çalıştıramıyorum. şeyinin keyfi ne zaman isterse beyefendi o zaman çalışıyor. deli oldum yav.

adam boşta duruyor. diyorum ki "boşta duracağına bari tarlada çalış". yok, adam çalışmıyor. sonra vay efendim biz niye açlıktan öldük.

Öncesinde toplama görevi verdiysen takılabiliyor. Ağaç kesme taş toplama işlemlerini iptal ettiğinde düzelir. Yada ayarlarda işlere öncelik verebilirsin. Ayrıca tarlada 7*7 modelini uygulamanı tavsiye ederim. Kış erken gelse dahi mahsuller ziyan olmuyor. Ve her tarlaya 1 kişi düşüyor.

@realitych

Birçok mod var içinde. Dağlık arazileri düzleyebilirsin. Dil paketleri var. Yeni ev modelleri okul modelleri vs. Dekorasyon ürünleri. Ve mod paketleride var daha fazla ürün yelpazesi ve geliştirilmiş ticaret imkanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 9 Ocak 2015; 2:47:09 >

• Konu iyice ölmüş yav, biraz canlandıralım burayı. Belki ilham gelir sizlerede.

Banished (2014) [ANA KONU]  Banished (2014) [ANA KONU]  Banished (2014) [ANA KONU]

Banished (2014) [ANA KONU]  Banished (2014) [ANA KONU]  Banished (2014) [ANA KONU]

• Oyuna ilk başladığınızda Gatherer Hut kurmak mı daha mantıklı Fisher kurmak mı ? Ayrıca şu 8 kişinin daha çok çocuk yapması için ne yapmam gerekir, önceki oyunda 30 kişiye çıkmıştı ama nüfus çok yaşlı olduğu için 1 2 bebek doğuyordu anca, 3 çocuk politikasını nasıl aşılarım adamlarıma ? :D

Edit : Oyuna başladığım gibi yemek yerleri kurayım dedim bu sefer kış geldi aynı anda 6 kişi donarak öldü, demek ki soğuk açlıktan daha önemliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ngnrltkn -- 17 Ocak 2015; 12:32:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ngnrltkn

Oyuna ilk başladığınızda Gatherer Hut kurmak mı daha mantıklı Fisher kurmak mı ? Ayrıca şu 8 kişinin daha çok çocuk yapması için ne yapmam gerekir, önceki oyunda 30 kişiye çıkmıştı ama nüfus çok yaşlı olduğu için 1 2 bebek doğuyordu anca, 3 çocuk politikasını nasıl aşılarım adamlarıma ? :D

Edit : Oyuna başladığım gibi yemek yerleri kurayım dedim bu sefer kış geldi aynı anda 6 kişi donarak öldü, demek ki soğuk açlıktan daha önemliymiş

ilkbaş fisher kur bence 2. sene minik bi tarla yaparsın sonra büyütürsün olayı yvş yvş...
    woodcutter da yapmalısın ki firewood yapıyo kışın frewood yakıolar...
    gatherer, hunter, forrester, herbist bunları dötdöte ormanlık biyere yap
    bunların kapsama alanına bina felan yapma

yetişkin/çocuk+öğrenci oranı önemli ilkbaşlarda bence...
    2,00nin cok üstüne cıktımı ev yap 1,7 felan oldumuydu bu oran ev fln yapma
    zira işgücü potansiyeli çolukçocuğu doyurmaya yetmiyo bu durumda ne kdr cok ev yprsan
    o kdr cok yiyecek lzm işgücü potansiyelin iyiyken ev yap...

biraz karışık konuştum sanki galiba:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon tr -- 17 Ocak 2015; 23:04:22 >

• abi nezaman başlasam çok geçmeden köy batıyor herkes ölüyor napıcam yahu
  • Android, iOS için çıksa keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon tr

quote:

Orijinalden alıntı: Ngnrltkn

Oyuna ilk başladığınızda Gatherer Hut kurmak mı daha mantıklı Fisher kurmak mı ? Ayrıca şu 8 kişinin daha çok çocuk yapması için ne yapmam gerekir, önceki oyunda 30 kişiye çıkmıştı ama nüfus çok yaşlı olduğu için 1 2 bebek doğuyordu anca, 3 çocuk politikasını nasıl aşılarım adamlarıma ? :D

ilkbaş fisher kur bence 2. sene minik bi tarla yaparsın sonra büyütürsün olayı yvş yvş...
    woodcutter da yapmalısın ki firewood yapıyo kışın frewood yakıolar...
    gatherer, hunter, forrester, herbist bunları dötdöte ormanlık biyere yap
    bunların kapsama alanına bina felan yapma

yetişkin/çocuk+öğrenci oranı önemli ilkbaşlarda bence...
    2,00nin cok üstüne cıktımı ev yap 1,7 felan oldumuydu bu oran ev fln yapma
    zira işgücü potansiyeli çolukçocuğu doyurmaya yetmiyo bu durumda ne kdr cok ev yprsan
    o kdr cok yiyecek lzm işgücü potansiyelin iyiyken ev yap...

biraz karışık konuştum sanki galiba:D

Şunu anladım ki Fishermen'in yerine Gatherer daha iyi çünkü Fisher sadece 1 öğün toplarken Gatherer 5 öğün topluyor, yanına da Hunting Cabin koydun mu 4 kışın garanti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

abi nezaman başlasam çok geçmeden köy batıyor herkes ölüyor napıcam yahu

Sağ altta yazan ölüm nedenleri ne dostum yaz yardımcı olabilirsem olayım
  • Herkese selamlar,

Oyunda trade yapmak istiyorum ancak takas alaninda count 0 gorunuyor alisveris yapamiyorum tuccarla. Problem nereden kaynaklaniyor olabilir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: FullNumeric

Herkese selamlar,

Oyunda trade yapmak istiyorum ancak takas alaninda count 0 gorunuyor alisveris yapamiyorum tuccarla. Problem nereden kaynaklaniyor olabilir acaba?

o trade yapılacak yere işçi atadınız mı ? ürünleri getirmesi için ? öncelikle oraya işçi atıyorsunuz ve elinizde fazla olan ürünü oraya götürmesi gerekiyor ondan sonra gelen tüccar ile trade edebiliyorsunuz.
  • Eğer oyuna başladığınızda elinizde fasulye tohumu varsa 7x7 yerine 8x11 büyüklüğünde tarlalar yapın ve fasulye ekin fasulye erken hasat edildiği için kış gelmeden mahsuller toplanıyor bir de tarlaları yakınına ambar kurun ki toplarken getir-götürle zaman kaybetmesinler

Edit: 8x11 yaptığınızda oyun direk o tarlaya 2 işçi atıyor siz 1 işçi çalıştırın yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernando melo -- 27 Ocak 2015; 14:29:46 >
  • Oyunun orijinal havasını bozmayan güzel modlar varsa tavsiye edebilir misiniz?

Görsel modlar olabilir. Ek özellik ekleyenlerin orijinal havayı bozduğunu düşünüyorum.
  • Banished Türkçe Yama

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=351390562

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 25 Şubat 2015; 0:46:10 >
  • Dayanamadım aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApoCaLYpSe_35 -- 28 Şubat 2015; 22:31:05 >
  • Oyun şuan steam de %70 inidirimde 9,30Tl orjinal almak isteyenler için güzel fırsat duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Banished Türkçe Yama

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=351390562

Bu bilgilendirmen ışığında hazır oyun indirime girmişken aldım. Teşekkürler.
  • Nüfusu nasıl arttırırım? Ambarları yiyecekle doldurdum, kömürü odunu yığdım ama gelin görün ki bir süre sonra yaşlılıktan dolayı herkes öldü ve oyun bitti. Oyun başlar başlamaz ev yapımına mı yoğunlaşmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Nüfusu nasıl arttırırım? Ambarları yiyecekle doldurdum, kömürü odunu yığdım ama gelin görün ki bir süre sonra yaşlılıktan dolayı herkes öldü ve oyun bitti. Oyun başlar başlamaz ev yapımına mı yoğunlaşmam lazım?

başlangıcta boarding house yapıp daha sonra evlere geçmeniz fayda sağlar. Ev sayısı arttıkca nüfus ta artar hocam. Evleri taştan yaparsanız daha az yakacak harcarlar
  • Saat 20:00'de oturdum başına yeni kalktım. Belim tutulmuş. Nüfusu 125 yapana kadar canım çıktı. Şu an beş ambar dolu, taş maş da tamam, nüfus giderek artıyor yalnız bu ticaret falan tam olarak nasıl oluyor? Genişledikçe başka kasabalara mı rastlıyoruz nedir yani? Tarlaları böceklerden koruma yolu nedir bir de?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.