Şimdi Ara

Banished (2014) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
28
Favori
114.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zebercet

Saat 20:00'de oturdum başına yeni kalktım. Belim tutulmuş. Nüfusu 125 yapana kadar canım çıktı. Şu an beş ambar dolu, taş maş da tamam, nüfus giderek artıyor yalnız bu ticaret falan tam olarak nasıl oluyor? Genişledikçe başka kasabalara mı rastlıyoruz nedir yani? Tarlaları böceklerden koruma yolu nedir bir de?

trading binalarından kurmanız lazım. 4-5 tane kuruyorum ben. Herbirine yılda bir kere tüccar uğrar. Kurmazsanız uğramaz. Tüccara özel sipariş verebilirsin. Ama normalde taş ın tanesi için 4 odun vereceğine 6 odun olur. Iron Curtain modunu yükleyerekte daha fazla meslek ve ticaret şansınız olur. Eğer oyunda hala ticareti kullanmadıysanız oyun daha yeni başlıyor demektir.

Tarlaları koruma yolu yok. Eğer ki bir tarlanız böceklenir ise hemen oyunu durdurun. Tarlayı silin. Hemen akabinde bir daha tarlayı kurun. Hiçbir şekilde böcek yayılmadan kurtulursunuz. Ama tabi hemen yapmanız gereken bir işlem bu bütün tarlalara yayıldıktan sonra yapacak birşey yok.

Dipnot: Tarlaları 15 e 15 kurmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 6 Mart 2015; 1:30:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Saat 20:00'de oturdum başına yeni kalktım. Belim tutulmuş. Nüfusu 125 yapana kadar canım çıktı. Şu an beş ambar dolu, taş maş da tamam, nüfus giderek artıyor yalnız bu ticaret falan tam olarak nasıl oluyor? Genişledikçe başka kasabalara mı rastlıyoruz nedir yani? Tarlaları böceklerden koruma yolu nedir bir de?

trading binalarından kurmanız lazım. 4-5 tane kuruyorum ben. Herbirine yılda bir kere tüccar uğrar. Kurmazsanız uğramaz. Tüccara özel sipariş verebilirsin. Ama normalde taş ın tanesi için 4 odun vereceğine 6 odun olur. Iron Curtain modunu yükleyerekte daha fazla meslek ve ticaret şansınız olur. Eğer oyunda hala ticareti kullanmadıysanız oyun daha yeni başlıyor demektir.

Tarlaları koruma yolu yok. Eğer ki bir tarlanız böceklenir ise hemen oyunu durdurun. Tarlayı silin. Hemen akabinde bir daha tarlayı kurun. Hiçbir şekilde böcek yayılmadan kurtulursunuz. Ama tabi hemen yapmanız gereken bir işlem bu bütün tarlalara yayıldıktan sonra yapacak birşey yok.

Dipnot: Tarlaları 15 e 15 kurmayın!

7*7 kurup birer işçi atıyorum tarlalara epeyi verimli oluyor. Diğer önerilerinizi dikkate alacağım. Türkçe yamalı korsan sürüm kullanıyorum mod sorun çıkarabilir, biraz bu şekilde devam edeyim.

• Arkadaşlar su kuyuları kurdum ancak yangınlara müdahale etmiyorlar. Arayüzde bu meslekle alakalı bir sekme de göremedim.
  • Oyuna kolayda başlamama rağmen en fazla 1 sene yaşıyorlar.Oyuna başlar başlamaz 4 -5 tane büyük tarla ve ağaçlandırma hayvan kulübesi kuruyorum ve hepsine de çalışanlar görevlendirmeme rağmen evde yiyecek bitiyor ve ölüyorlar .Çiftçi olarak görevlendirilenlerin başında da ? işareti çıkıyor ve işsiz yazıyor
  • bir senedir oynuyorum şu oyunu ne mod ne o ne bu. Tabii artık tekrar düşmek tabii ki bi yerden sonra bayıyor birşey diyemem ama oraya gelene kadar işte her seferinde yok yolu yok okulu yok osu yok busu süper gidiyor her maceram ben seviyorum artık müzklerinin darbelerini bile ezberlemiş olmama rağmen seviyorum
  • BANished yazınca aklıma Sado geldi Bu işin şakası tabii,oyun güzel,denenmeli.

• Şuan Canlı yayındayım. Sorularınız varsa, bildiğim kadarıyla ve dilim döndüğünce yanıtlamaya çalışacağım.http://www.twitch.tv/tutku_tv

Durum pek iyi değil ama +5000 popülasyon hedefine ulaşmak için çabalamaya devam :)

Banished (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DTutku -- 28 Mart 2015; 23:01:14 >

• Canlı yayınlara devam ediyorum ve dakikalar sonra yayındayım http://www.twitch.tv/tutku_tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DTutku -- 2 Nisan 2015; 22:51:19 >

• bahçe yapıyorum ama verim hep %0. ne yapmam gerekiyor anlamadım. tohum olarak erik seçiyorum. sadece ağaç çıkıyor ama bişey olmuyor. bende sinirlenip kesiyorum ağaçları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 8 Nisan 2015; 21:13:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

bahçe yapıyorum ama verim hep %0. ne yapmam gerekiyor anlamadım. tohum olarak erik seçiyorum. sadece ağaç çıkıyor ama bişey olmuyor. bende sinirlenip kesiyorum ağaçları.

meyve ağacları 2-3 sene sonra meyve vermeye başlıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon tr

quote:

bahçe yapıyorum ama verim hep %0. ne yapmam gerekiyor anlamadım. tohum olarak erik seçiyorum. sadece ağaç çıkıyor ama bişey olmuyor. bende sinirlenip kesiyorum ağaçları.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leon tr

quote:

•  Banished (2014) [ANA KONU]

Merhaba.

Geçen hafta içi yaptığım yayınlarda 5 günde (68 oyun yılında) 1000 popülasyon hedefine güle oynaya, çok rahat bir şekilde ulaştık. (Yayın arşivlerinden ulaşabilirsiniz)

Bu kez hedefimiz 5000 popülasyona ulaşmak. Şehrin nasıl kurulduğunu, geliştiğini ve yönetildiğini merak ediyorsanız yayınlarımı takip edebilirsiniz. Canlı yayınlarda 5000 popülasyona ulaşan ilk yayıncı belki de ilk oyuncu olmayı hedefliyorum. Merak ettiğiniz her soruyu yanıtlamaya hazırım.

Yayın Başlıyor! Desteklerinizi lütfen esirgemeyin.http://www.twitch.tv/tutku_tv

• Uzun zamandır oynamadım ama benim taktiğim bean'i 8x11 tarlalara dikmek bean erken toplandığı için 1 işçiyle çok rahat hasat ediliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuana kadar nüfus rekorum 1800. Dün akşam 1800' e çıktıktan sonra işçilerin tarla ve yiyecek inşaatlarını yetiştirememesi sonucu açlıktan 800 kişi birden öldü. Sonrasında uğraşmadım bıraktım. Her ne kadar nüfusu yükseltseniz bile evleri uygun yerlere kurmaz iseniz ev-iş yeri arasındaki mesafeden dolayı bile işleri aksıyor. Oyunla ilgili soru sormak isteyen alıntılayabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DearDaily -- 4 Mayıs 2015; 16:45:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DTutku

Şuan Canlı yayındayım. Sorularınız varsa, bildiğim kadarıyla ve dilim döndüğünce yanıtlamaya çalışacağım.http://www.twitch.tv/tutku_tv

Durum pek iyi değil ama +5000 popülasyon hedefine ulaşmak için çabalamaya devam :)

Hocam o yemek stoğuyla 2 sezonu bile zor geçirirsiniz :) 11 adet inşaat işçisi görevli ama siz 80 tane atamışsınız. Keza tüccar-satıcı-terzi işçileri de öyle. Zor yani :)

• Oyuna update geliyor mu yoksa bıraktılar mı yapımcılar? =)
  • beyler oyun iyi güzel de nasıl bu kadar küçük bir boyutta olabilmiş? açıklayabilen var mı oyunun boyutu 100 mb.

hortlattım ama kb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emironder -- 19 Haziran 2015; 4:01:37 >
  • Ya beyler nüfus problemini nasıl aşarım? Köyün nüfusu 50 de kaldı ve artık yaşlılıktan ölüyorlar çocuk sayısı yetmiyor çocuklar büyüyene kadar çok fazla kişi ölücek gibi nasıl bir yol izlemem lazım?
  • Merhaba herkese arkadaşlar ben şu bahçe kurma olayını bi türlü çözemedim bahçeyi kuruyorum ağaçlar ne çıkıyor ne büyüyor hiç birşey anlamadım yapanlar varsa nasıl yapıldıklarını anlatabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.