Şimdi Ara

Banka döviz alım-satım makas aralığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralığın en düşük olduğu banka hangisi? Sizin bankanız da alım satım kuru ne kadar?

• google.
  • Banka döviz alım-satım makas aralığı en düşük banka hangisidir? - Google'da Ara Çıkmadı.

CHAT-GPT:

Siz: Döviz alım-satım makas aralığı en düşük banka hangisidir?

Türkiye’de döviz alım-satım yaparken dikkat edilmesi gereken önemli bir faktör, döviz makas aralığıdır. Bu, bankaların alış ve satış fiyatları arasındaki farkı ifade eder. Düşük makas aralığı, yatırımcılar için daha avantajlıdır çünkü işlem maliyetini azaltır ve kazancı artırır.

İşte döviz makas aralığı en düşük olan bankalar hakkında bilgiler:

1. Türkiye Finans Bankası (TFX Target): Türk piyasalarında alım-satım yapan bireysel küçük yatırımcılar için TFX Target hizmeti, döviz alım ve satımında genellikle 0,0050 ila 0,0150 TL arasında bir makas aralığı sunar1.
    2. Ziraat Bankası ve Halk Bankası: Bu bankalar da altın, dolar ve euro alım-satımında düşük makas aralığı sunan kurumlar arasında yer alır2.
    3. Enpara, Kuveyt Türk, Albaraka Türk, Odeabank ve Türkiye Finans: Bu bankaların da döviz makas aralığı en düşük olanlar arasında olduğunu belirtmeliyim3.

Unutmayın ki döviz piyasaları sürekli değiştiğinden, en güncel bilgileri bankaların resmi sitelerinden veya canlı döviz takip sitelerinden kontrol etmek önemlidir. Ayrıca, döviz alım-satım işlemlerini hafta içi mesai saatlerinde gerçekleştirmeniz, daha düşük makas aralığına sahip olmanızı sağlayacaktır. 🌐💱

• OptikForm kullanıcısına yanıt
    O bankalarda makas fazla her gordugun bilgiyi direk paylasma bence
  • realitych R kullanıcısına yanıt

Enpara kullanan biri olarak farkındayım.

• fibabanka nın satış-bizim için alış- değerleri genel olarak birebir aynı seyrediyor gün içinde. ama banka alış değerleri genel olarak 40 50 kuruş altında piyasanın. Kuveyttürk gün gün alış satış fiyatında avantajlı oluyor. Bu ikisi hariç boş diğer bankalar.

• Dostlar hali hazırda hangi bankanın makas oranı en düşük? iş bankasının saçma sapan bir makas aralığı mevcut

• Nkolay en düşük sonra on mobil var. Midas da düşükten çeviriyormuş. Hiçbiri olmazsa kripto borsaları düşük makasla çeviriyordu.
  • Hocam bankaların konjonktüre göre dönemlik politikaları değişebiliyor. Genel geçer bankaları hariç tutuyorum, atıyorum bir banka araplara satılması gündemde, fiyatlamasını artırmak için, müşteri çekmek zorunda bunu nasıl yapıyor?

Faizleri yükseltiyor ve makasları azaltıyor ki yeni müşteri gelsin. Tabii buna bir başaldılar mı, bir daha müşterielrini kaybetmemek adına buna devam etmek zorunda kalıyorlar ama çaktırmadan pasif bakiyeyi artırma, ve bazı ön şartlar, harcama yapılamsı vb. zorunluluklar getirerek karlılıklarını artırmaya çalışıyorlar.

Misal: On dijital buna en iyi örnektir. ON dijital dışında fibabanka, nkolay vb. bunalrın makası genellikle dar olup aralarında bu konuda rekabet vardır. Bazen biri öndeyken bazen diğeri önde olmaktadır. En düşük makaslar bu tarz bankaların, platformların fx tarafında olmaktadır.

Bu konu ile ilgili bir blog yazısı da yazmıştım onu da buradan paylaşmış olayım:

makas aralığı en az olan banka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 23 Ekim 2024; 15:2:5 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.