Şimdi Ara

Banka Hesabı Açtırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben bir banka hesabı açtıracağım fakat bu bankalar 6 aylık veya yıllık bir ücret alıyorlarmış.Bu ücreti almayan banka ve diğer masrafları da az olan önerebileceğiniz banka var mıdır ? Benim yaşım 16 ,babamla birlikte şubeye gittiğimizde hesap açtırdığımızda kart veriyorlar mı ? bu tür soruları yazarsanız sevinirim.Araştırmalarıma göre Kuveyt Türk iyimiş.

• Kuveyt türk hesap işlerim ücreti almıyor.
  • Yaşın 18 den büyük olsaydı enpara.com almıyor dostum finans bank a ait.

Yaşın ufak olduğu için okuldan öğrenci belgesi alıyosun iş bankasına gidiyosun öğrenci hesabı açtırıyosun hiç bir ücret kesmiyolar. 1 hafta sonra falanda üstünde adın yazılı banka hesap kartı adresine geliyo ve iş bankasının diğer bankalara göre atm'si falan daha fazla.

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derindarbe200 -- 20 Aralık 2013; 22:49:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

Yaşın 18 den büyük olsaydı enpara.com almıyor dostum finans bank a ait.

Yaşın ufak olduğu için okuldan öğrenci belgesi alıyosun iş bankasına gidiyosun öğrenci hesabı açtırıyosun hiç bir ücret kesmiyolar. 1 hafta sonra falanda üstünde adın yazılı banka hesap kartı adresine geliyo ve iş bankasının diğer bankalara göre atm'si falan daha fazla.

Kolay gelsin...

İşbankasın da para kesiyorlar 6 ayda bir 20-30 tl arası öğrenci kartında da farketmiyor, ben geçen cuma maaş için hesap açtırdım dün geldi.
  • 2012- Ekim/Kasım gibi işbankası vadesiz mevduat hesabı açtırdım. Hesap açma ücreti aldılar. Kredi Kartı istemiştim(İş'te Üniversiteli) kasım ayında 20 TL kredi kartından kesmişler. İadesini istedim vermediler. Öğrencinin cebindeki 20 TL'de gözleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

Yaşın 18 den büyük olsaydı enpara.com almıyor dostum finans bank a ait.

Kolay gelsin...

İşbankasın da para kesiyorlar 6 ayda bir 20-30 tl arası öğrenci kartında da farketmiyor, ben geçen cuma maaş için hesap açtırdım dün geldi.

Kardeşim 17 yaşında açtırdığım öğrenci hesabım 3 sene oldu hala duruyo git bizzat bankaya sor inandırmak zorunda değilim banka orda öğrencilerden kesmiyolar.

Üniversiteye geçince kredi kartı çıkartırsan illaki keserler madem kredi kartı çıkartabilecek kadar lüks hayat yaşıyosan dikenine katlanıcaksın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Banka hesabı kiralama nedir
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.