Şimdi Ara

Banka Kartımda Visa Yazıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ziraat Banka kartımda Visa Electron yerine Visa yazıyor sağ altta. bildiğim kadarıyla kredi kartları Visa, banka kartları Visa Electron oluyor.

Benim kredi kartım yok ama banka kartımda Visa logosu var? bu kartı Visa isteyen online ödeme sistemlerinde kullanabilir miyim yani? bazı sitelerde ödeme için Visa desteği var ama Visa Electron desteği yok

banka kartı nasıl Visa olabiliyor? yoksa kartım Visa Electron ama sonuçta Visa'nın alt ürünü diye düz Visa logosu mu basmışlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Banka kartınız çipli temassız özellikli ve isminiz mi yazıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: F.U.

Banka kartınız çipli temassız özellikli ve isminiz mi yazıyor?
    Hocam ismim yazıyor üzerinde. Bankada direkt verdikleri isimsiz kartlardan değil, adresime postalandı.

Ama temassız ödeme ya da çip yok bildiğimiz banka kartı

Şu resimdeki kartın Maestro değil de düz VISA yazanı:

Banka Kartımda Visa Yazıyor?

• Visa nın geçerli olduğu tüm sitelerde kullanabilirsiniz kartı

• avrupada sorun yasadım üstünde visa yazan banka kartları ile. zira orada maestro alt yapı sistemi geçerli. ama alış veriş yaptığınız yerde kredi kartı ödeme varsa o zaman visa yazan kartı görüyor. biraz tuhaf ama avrupanın bazı ülkelerinde kredi kartı kullanım oranı az.
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bu kredi kartı çılgınlığı Avrupa ve Amerika'da bu kadar yaygın değil hatta bir çok yerde POS cihazı bile olmayabilir.

Heralde POS cihazı ve kredi kartı kullandırma zorunluluğu bir tek bizim ülkede var. Malum kanunlara göre iş yerlerinin hepsinde POS cihazı olmalı ve Kredi Kartı kabul etmeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Visa electron, Visa'nın eskilerde kalan bir kart teknolojisi. Farklı ülkelerde bu eski teknoloji hala kullanılıyor olabilir ama Türkiye'de çoğu banka Visa electron yerine şu anda bildiğimiz en modern Visa ödeme teknolojisini kullanıyor.

Kartın üstünde Visa electron yerine Visa yazması (Visa Klasik olarak bilinir) kredi kartı ya da banka kartı fark etmeksizin ödemelerde Visa electron teknolojisine kıyasla daha modern bir teknoloji kullanıldığının göstergesidir. Bu kartlar ile internetten alışveriş yapmak da mümkündür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam olarak ne gibi sorunlar yaşıyorsun? Kişisel olarak mesajlaşarak orijinal ve geçerli ana kart numarasını çevrimiçi olarak ücretsiz bulabilirsiniz.

https://cardgenerator.io/mastercard-credit-card-generator/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jswami432 -- 25 Nisan 2019; 10:0:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.