Şimdi Ara

BANKA kredisi acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bankadan araç kredisi cekicem bi yardımcı olun güzel insanlar.

-büyük bi alışveriş merkezinde 1 aya yakındır calısıyorum
    -5 binliralık araç kredisi cekmek istiyom. bana kredi verilermi yas 19
    -bi de verirlerse ne yapmam gerekiyor.almak istedigimiz aracın ruhsatı felan bankaya göstermek felan
    -şimdiden saolun okumanız bile yeter ama yardımcı olunsanız makbule gecer

• maaşın kaç para ? ona uygun bir şekilde verirler ama 1 aylık çalışmanın yeterli olacağını sanmıyorum. Genelde çalıştıgın işte 6 ay kadar bir süreklilik istiyorrlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1negatheef

maaşın kaç para ? ona uygun bir şekilde verirler ama 1 aylık çalışmanın yeterli olacağını sanmıyorum. Genelde çalıştıgın işte 6 ay kadar bir süreklilik istiyorrlar.

6 ay süreklilik vs.hikaye maas bordron,calistigin sirketin imza sirküleri ile git yardimci olacaklardir ama tavsiyem tasit kredisi degilde ihtiyac kredisi cekmenden yana olacaktir cünkü tasit kredilerinin faizleri yüksek oluyor ayrica aracin taksitlerini ödemeden araci satamiyorsun.
  • Sanırım 2. el ve 2001 model altı araba alacaksın. 10 yaşın altındaki araçlara kredi vermiyorlar. Anca ihtiyaç kredisi çekersin. Ama 0 bi araba alıyorsan ve 5.000 TL eksiğin varsa arabanı ipotek gösterip o krediyi çalışmasan bile çekebilirsin.
  • beyler eywllh cok saolun.2000 model altı alcam araç kredilerinin faizi daha dusuk diye biliorum aracı ipotek edilmesi felan yanlış mı biliorum.ihtiyac kredisi almam daha mı uygun olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.