Bankalar Taşıt kredisi veriyor mu
-
-
Vakıfbank 100.000 üstü vermiyordu, geçen hafta ortası musluğu tamamen kapattı.
Zıraat 80 civarı veriyor ama onlarda faiz kararını bekliyorlar, belki geçen haftanın sonunda vermemeye başlamış olabilirler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulamada veriyor gösteriyo ama reelde nasıldır acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
taşıt Kredisi için mi hocam bu fiyatlar eğer öyleyse ihtiyaç kredisi miktarlarına düşürmüşler. Yarın halkbankasına gidecem durumu yazarım buraya
arkadaşlar bu başlık güncel kalsa aslında iyi olurdu, hangi banka ne kadar hangi oranda krei veriyor kullannalar yazarsa çok makbule geçer izim için de
-
Maalesef bunlar taşıt kredisi.
Vakıfbanktan 10 gün önce 70000 ihtiyaç kredisi kullandım
Geçen hafta ortası tekrar görüştük ihtiyaç kredisini 30a düşürmüşler.
bence de çeken arkadaşlar buradan bizleri bilgilendirirse iyi olur
-
Ben geçtiğimiz hafta vakıfbank ile görüştüm. Sadece maaş müşterilerine 100000tl veriyoruz dedi. Dolayısıyla ben alamadım :)
-
Halk ve ziraate gittim arkadaşlar ikiside şu an taşıt kredisi vermediklerini söyledi. Halkbank maaş müşterisiyiz bu arada. Temmuzda gelmemizi söyledi.
100 bin mi :) gerçekten komik rakam
-
Hocam ikinci el için mı sordunuz, sıfır için mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vermiyor. Deniz bitti.kara göründü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 19 Haziran 2023; 12:43:46 >
İkinci el için sordum hocam sıfır için de aynı ama daha derdimi anlatmadan yok temmuzda gelin dedi
Bir katılım bankasında 36 ay vade 2.95 ten 300 bin tl kredi buldum. Aylık 15 bin ödemeli. Uygun gelmedi almadım o yüzden. Toplam geri ödeme 546 bin tl oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf_Hitler -- 19 Haziran 2023; 18:34:22 >
3 ay önce 36 ay vade 1.63'ten 250 bin kullandım, 350 bin geri ödeme. Aylık 9800 TL. Son fırsat araçlarından birini almışım farkında olmadan.
-
Bende merak ediyorum güncel durumu
Taşıt kresidini bilmiyorum ancak kuzenime para lazımdı kredi çıkmadı, ve 8 yıllık hakim olmasına rağmen
Kendim krediye başvurmadım ama dün hanıma araba aldık , mevduattan 650 bin TL'lik döviz bozup çekmek için şubeye gittim
Paranızı çekmeyin kredi verelim dedi temsilci gerek yok dedim
410 k kmh var onu yükseltelim isterseniz ordan kullanın dediler yine reddedip kendi paramı çektim .
Kredi verir bankalar ama kime verir bu dönemde orasını bilemeyeceğim
3,5 sene önce maaşımın nerdeyse 15 katını 100 bin tl yi 0,99 dan 60 ay çekmiştim.
Geldiğimiz durumun özeti Temmuz zammı ile nerdeyse bir maaş kredi verecekler.
dün akbank'dan mesaj geldi taşıt krediniz 450 bin lira olarak Şaşkınbakkal Şubemizde yeniden aktive edilmiştir istediğiniz zaman kullanabilirsiniz diye.
2011 de Aveo yu alırken bayi aracılığı ile 24 bin 500 lira kredi kullanmıştım.
-
Faiz oranı ne kadar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 2 araç sigortası neden yüksek çıkar
- petlas 4 mevsim lastik yorumları
- cif araba boyasına zarar verir mi
- 3 numara cam filmi yasak mı
- kraftvoll ne malı
- byd menzil
- byd 2025
- sodyum iyon batarya
- bmw jeep 2024
- suzuki jimny 5 kapı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X