Şimdi Ara

Bankalar Taşıt kredisi veriyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son bir iki haftada devlet bankalarından taşıt kredisi almayı deneyen oldu mu arkadaşlar? Bankalar kredi veriyor mu? Bir devlet bankasının maaş müşterisiyiz ben ev eşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vakıfbank 100.000 üstü vermiyordu, geçen hafta ortası musluğu tamamen kapattı.
    Zıraat 80 civarı veriyor ama onlarda faiz kararını bekliyorlar, belki geçen haftanın sonunda vermemeye başlamış olabilirler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uygulamada veriyor gösteriyo ama reelde nasıldır acaba?

• Fox913 F kullanıcısına yanıt

taşıt Kredisi için mi hocam bu fiyatlar eğer öyleyse ihtiyaç kredisi miktarlarına düşürmüşler. Yarın halkbankasına gidecem durumu yazarım buraya

• arkadaşlar bu başlık güncel kalsa aslında iyi olurdu, hangi banka ne kadar hangi oranda krei veriyor kullannalar yazarsa çok makbule geçer izim için de

• Adolf_Hitler kullanıcısına yanıt
    Maalesef bunlar taşıt kredisi.
    Vakıfbanktan 10 gün önce 70000 ihtiyaç kredisi kullandım
    Geçen hafta ortası tekrar görüştük ihtiyaç kredisini 30a düşürmüşler.

• murattekno kullanıcısına yanıt

bence de çeken arkadaşlar buradan bizleri bilgilendirirse iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben geçtiğimiz hafta vakıfbank ile görüştüm. Sadece maaş müşterilerine 100000tl veriyoruz dedi. Dolayısıyla ben alamadım :)

• Halk ve ziraate gittim arkadaşlar ikiside şu an taşıt kredisi vermediklerini söyledi. Halkbank maaş müşterisiyiz bu arada. Temmuzda gelmemizi söyledi.

• cahitdikici kullanıcısına yanıt

100 bin mi :) gerçekten komik rakam

Hocam ikinci el için mı sordunuz, sıfır için mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vermiyor. Deniz bitti.kara göründü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 19 Haziran 2023; 12:43:46 >
  • jazzIII kullanıcısına yanıt

İkinci el için sordum hocam sıfır için de aynı ama daha derdimi anlatmadan yok temmuzda gelin dedi  

• Bir katılım bankasında 36 ay vade 2.95 ten 300 bin tl kredi buldum. Aylık 15 bin ödemeli. Uygun gelmedi almadım o yüzden. Toplam geri ödeme 546 bin tl oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf_Hitler -- 19 Haziran 2023; 18:34:22 >

3 ay önce 36 ay vade 1.63'ten 250 bin kullandım, 350 bin geri ödeme. Aylık 9800 TL. Son fırsat araçlarından birini almışım farkında olmadan.

• Bende merak ediyorum güncel durumu

• Taşıt kresidini bilmiyorum ancak kuzenime para lazımdı kredi çıkmadı, ve 8 yıllık hakim olmasına rağmen

Kendim krediye başvurmadım ama dün hanıma araba aldık , mevduattan 650 bin TL'lik döviz bozup çekmek için şubeye gittim
    Paranızı çekmeyin kredi verelim dedi temsilci gerek yok dedim
    410 k kmh var onu yükseltelim isterseniz ordan kullanın dediler yine reddedip kendi paramı çektim .
    Kredi verir bankalar ama kime verir bu dönemde orasını bilemeyeceğim

• 3,5 sene önce maaşımın nerdeyse 15 katını 100 bin tl yi 0,99 dan 60 ay çekmiştim.
    Geldiğimiz durumun özeti Temmuz zammı ile nerdeyse bir maaş kredi verecekler.

• dün akbank'dan mesaj geldi taşıt krediniz 450 bin lira olarak Şaşkınbakkal Şubemizde yeniden aktive edilmiştir istediğiniz zaman kullanabilirsiniz diye.

2011 de Aveo yu alırken bayi aracılığı ile 24 bin 500 lira kredi kullanmıştım.

• degobar kullanıcısına yanıt

Faiz oranı ne kadar?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.