Güvenilir liman denen bir şey var bu dünyada. O da vadeli denen şey :) |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4174. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Elma ile armutu karşılaştıran bu arkadaşlar neyin peşinde anlamadım ? Şimdi benim hisse robotum var. Yılda %100 getirisi var. Sürekli mavduat ile alakası olmadığı halde buraya neden yazayım ? Ne garip insanlar var arkadaş.
Biri garanti para diğeri çok yuksek riski olan para.İkisi apayrı şeyler.
Hayır btc ve borsada fiyatlar çakılınca bu arkadaşların sesi çıkmıyor ama :)
-
pek cevap bulabileceginizi sanmıyorum genelde chatleşmeye atışmaya geliyor millet, forum eskisi gibi değil artık
günlük 3k para güzelmiş aylık 90k sadece fon alabiliyorsanız gelir çok iyidir diye tahmin ediyorum.
3aylıkta lider ppn görünüyor ben bundan devam ediyorum.Para ihtiyacınız yoksa kesinlikle hisselere büyükbaşlara bakın derim ytd.
ekleme:ortakapp icin güvenli değil yazıldı banka değilde aracı kurum diye geciyormuş üzebilirler ona göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 12 Kasım 2024; 10:55:48 > -
Sen mi anlıyorsun allahını seversen ? 9 ay önce arabalar uçacak diyordun nasıl çakıldığını gördük.1 Yılda Dolar bazında %30 yukardayım.Sen mi işi biliyorsun ben mi :)
Buda sana kapak olsun
-
kaptan sen faize karşı değilmiydin ? boşversene sen
-
Karşıydı da,altın işini tutturamadı bitürlü..Trump da gelip noktayı koydu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
boş yapan çok bu konuda
biri faiz indirimi geliyor devülasyon olacak der,öbürü faize karşı gelir şöyle böyle olacak der komiktir biz yapsak yönetim hemen bize ceza verir,
-
Kedi ciğer meselesi :) Zorunamı gitti :) Hadi başka kapıya
-
Tablon takdire şayan
%55’den %45’e düşmüş oradan da %2.5 daha stopaj düş %42.5
Yani faizlerde reel düşüş senin tablona da yansımış
Sence kaç ay daha faizde kalabileceksin ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faizde kalacağımı kim söyledi. ? Yılbaşında porföyümün %85'i borsaya kayacak.Kalanı ve yeni gelen nakiti yine mevduatta degerlendireceğim.ne zaman dolar bazında faizde eksi olurum o zaman tamamen faizi tert ederim.
Tabloyu incelediysen dolar bazında sürekli yukarda.
Yeni yaptığım tabloya göre senaryo böyle devam ederse. 2027 sonunda dolar bazında eksiye dönüyorum.O zaman mevduattan tamamen kaçarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 12 Kasım 2024; 12:25:36 > -
Hocam gerçekten 2025 in son çeyreğine kadar faizin inmeyeceğini düşünüyor musunuz, en iyi ihtimalle 2025 in ilk çeyreğinde faizler düşecek gibi görünüyor yapılan açıklamalara bakınca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hsbc modern hesapta istediğin zaman paranı çıkarırsın diyoruz adam gelmiş ppk toplantısı diyor. Ne gıcık bi herif ya tüm forumlardan komple engellense başka kullanıcı adıyla yine gelir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aralık-ocak kesin,borsada fiyatlanmaya başlandı bile
-
2025 son çeyrek mi :) yapmayın lütfen fikir vermeyin insanlar inancak
-
Fikir vermiyorum kendi çıkarımlarımı söylüyorum.Faizin 1,5 sene önce %8 den %50'ye çıkacağını kaç kişi tahmin ederdi.Ve 10 ay içerisinde. Burası turkiye herkesin düşündüğünün tersi olması müsait :)
-
bu grafikle 2025 yıl sonu düşer diyorsun faiz
-
2024 de faiz indirimini unut usta
-
Stopaj artırarak aslinda bir nevi indirim yapmış oldular,siz neye göre bu kadar kesin konuşuyorsunuz?Bunlarin saği solu belli olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X