Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
21 Misafir (1 Mobil) - 20 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87.728
Cevap
2.023
Favori
7.700.497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41724173417441754176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güvenilir liman denen bir şey var bu dünyada. O da vadeli denen şey :)

• dj_alper_ D kullanıcısına yanıt

Elma ile armutu karşılaştıran bu arkadaşlar neyin peşinde anlamadım ? Şimdi benim hisse robotum var. Yılda %100 getirisi var. Sürekli mavduat ile alakası olmadığı halde buraya neden yazayım ? Ne garip insanlar var arkadaş.

Biri garanti para diğeri çok yuksek riski olan para.İkisi apayrı şeyler.

Hayır btc ve borsada fiyatlar çakılınca bu arkadaşların sesi çıkmıyor ama :)

• toprakyalin kullanıcısına yanıt

pek cevap bulabileceginizi sanmıyorum genelde chatleşmeye atışmaya geliyor millet, forum eskisi gibi değil artık

günlük 3k para güzelmiş aylık 90k sadece fon alabiliyorsanız gelir çok iyidir diye tahmin ediyorum.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

3aylıkta lider ppn görünüyor ben bundan devam ediyorum.Para ihtiyacınız yoksa kesinlikle hisselere büyükbaşlara bakın derim ytd.

ekleme:ortakapp icin güvenli değil yazıldı banka değilde aracı kurum diye geciyormuş üzebilirler ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 12 Kasım 2024; 10:55:48 >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Sen mi anlıyorsun allahını seversen ? 9 ay önce arabalar uçacak diyordun nasıl çakıldığını gördük.1 Yılda Dolar bazında %30 yukardayım.Sen mi işi biliyorsun ben mi :)

Buda sana kapak olsun Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) 

kaptan sen faize karşı değilmiydin ? boşversene sen

• UltimateRs U kullanıcısına yanıt
    Karşıydı da,altın işini tutturamadı bitürlü..Trump da gelip noktayı koydu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

boş yapan çok bu konuda Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) biri faiz indirimi geliyor devülasyon olacak der,öbürü faize karşı gelir şöyle böyle olacak der komiktir biz yapsak yönetim hemen bize ceza verir,

Kedi ciğer meselesi :) Zorunamı gitti :) Hadi başka kapıya

• muhammet atış M kullanıcısına yanıt
    Tablon takdire şayan

%55’den %45’e düşmüş oradan da %2.5 daha stopaj düş %42.5

Yani faizlerde reel düşüş senin tablona da yansımış

Sence kaç ay daha faizde kalabileceksin ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Faizde kalacağımı kim söyledi. ? Yılbaşında porföyümün %85'i borsaya kayacak.Kalanı ve yeni gelen nakiti yine mevduatta degerlendireceğim.ne zaman dolar bazında faizde eksi olurum o zaman tamamen faizi tert ederim.

Tabloyu incelediysen dolar bazında sürekli yukarda.

Yeni yaptığım tabloya göre senaryo böyle devam ederse. 2027 sonunda dolar bazında eksiye dönüyorum.O zaman mevduattan tamamen kaçarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 12 Kasım 2024; 12:25:36 >
  • Hocam gerçekten 2025 in son çeyreğine kadar faizin inmeyeceğini düşünüyor musunuz, en iyi ihtimalle 2025 in ilk çeyreğinde faizler düşecek gibi görünüyor yapılan açıklamalara bakınca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arnold34 kullanıcısına yanıt
  • Hsbc modern hesapta istediğin zaman paranı çıkarırsın diyoruz adam gelmiş ppk toplantısı diyor. Ne gıcık bi herif ya tüm forumlardan komple engellense başka kullanıcı adıyla yine gelir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arnold34 kullanıcısına yanıt

aralık-ocak kesin,borsada fiyatlanmaya başlandı bile

2025 son çeyrek mi :) yapmayın lütfen fikir vermeyin insanlar inancak

• alicabbar2424 A kullanıcısına yanıt

Fikir vermiyorum kendi çıkarımlarımı söylüyorum.Faizin 1,5 sene önce %8 den %50'ye çıkacağını kaç kişi tahmin ederdi.Ve 10 ay içerisinde. Burası turkiye herkesin düşündüğünün tersi olması müsait :)

bu grafikle 2025 yıl sonu düşer diyorsun faiz

2024 de faiz indirimini unut usta

Stopaj artırarak aslinda bir nevi indirim yapmış oldular,siz neye göre bu kadar kesin konuşuyorsunuz?Bunlarin saği solu belli olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

benim elimde çok komik bir grafik var

enflasyon yükseliş eğilimindeyken 2021 eylül toplantısında "biri" dualar okuyup, mb başkanlarını çiğköfteciden eleman kovuyormuş gibi şutlayıp içinde olduğumuz dönemi başlattı

şimdi enflasyon mehmet şimşek başarısız olduğu için tahminlerin %10 üstünde ve hatta bununla kalmayıp yükseliş eğilimine giriyor

herkes zaten 2024 yılında faiz indirimi olmayacağı konusunda bundan 1 hafta önceye kadar hemfikirdi. ancak adamın biri yine dualar okumaya bağladı ve kurumlar faiz indirimi beklentilerini birkaç ay geriye çekti. hala daha insanların anlamadığı "biz ne olması gerektiği"ni değil, geçmişte gördüklerimize dayanarak "ne yapabilirler?" onu düşünüyoruz.

• 
Sayfa: önceki 41724173417441754176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.