Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
87.647
Cevap
2.025
Favori
7.684.042
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41744175417641774178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çok akıllılar be.

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    İyice zivanadan çıktılar. Hayatta yatırmam. 6 ayı bırak aylık mevduat yapmam. Bir da parayı bu 80'ler dizisinden çıkma bankaya yatırmam. Önce fast olayını getirsin şerolar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cahilin tekine denk gelmişsindir hocam.

%53 ile 6 ay bağla o zaman desenize bi Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 13 Kasım 2024; 9:52:22 >
  • Yanlissam duzeltin ama yuksek faizin yaninda para tedariginin de azaltilmasi gerekmiyor mu? M2 money supply grafiginden surekli para basildigini anliyorum. Para sikilasmasi bu sekilde havada bir terim olarak kaliyor. Ben daha cevremde hic adam akilli isten cikarma ya da kuculme duymadim. Herkes guzel guzel primlerini aliyor, piyasada para bol. E sabit faizle kredi de veriliyor, insanlar o yuzden borca girmekten de korkmuyor. Bu sekilde enflasyon dizgilenebilir mi?

Issizlik hafif artmadan, ekonomi kuculmeden, ekonomiyi sogutmadan enflasyonu dusurebilir miyiz ki?

• rfssfr kullanıcısına yanıt
    Dedim zaten hesap açıyoruz 45 gün sonra parayı çekince bakalım ne yapacaklar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

Enpara aylık vadeliye 50 puan vermiş. Getirfinansı buraya geçirdim çünkü onların da 50 ye düşmesi yakındır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt

iyi yapmıssın hocam pasif vs bisey yok dümdüz enpara, getirfinansda pasif var %48 civarına denk geliyordu.Enpara keske banada verse bu oranı haftaya döviz dönüsüm mevduat var bakalım ne kadar teklif edecekler...

45 gün %53 faiz ile modern hesap açılır.6ay tutma mecburiyeti şartı getirmeleri mümkün değil. Burada anlaşılmaz bir durum var gibi görünüyor.

• santral apne S kullanıcısına yanıt

Adamlar mahalle bakkalı gibi davranıyor. Konuda yazanlar vardı kimine hesap bile acmiyorlar. Garipler gerçekten Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kimmiş O arkadaş.Sen o arkadaşı boşver.Modern hesap açıp parayı oraya gönder.45 gün sonunda faiz düştüğünde başka bankaya EFT yap geç.Bu kadar.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 13 Kasım 2024; 11:20:49 >
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani fast mi yok hsbc’de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bu neyin kafası BDDK diye bir şey duydunuz mu hiç diye sorsaydiniz.

• Açtım arkadaşlar 45 gün bitiminde fatura talimatına bi 45 gün daha hosgeldin veriyormuş hsbc haberiniz olsun 2m ye kadar 20 bin pasif %53 bileşik faizle 53.5 a geliyo şuan rakipsiz bence

Hayırlı olsun Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) 

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)
  • muhammet atış M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Burgan 50 ucretsiz eft , teb 52 ücretli eft

( alternatif olsun diye belirttim..)

• streamin S kullanıcısına yanıt

Teb marifetlide eft ücretsiz. Tek problem eft limitleri.

• streamin S kullanıcısına yanıt

Teb marifetli hesap eft ücreti yok.

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt

Çok komikler. %40 veriyor bana. Her ay ayın enparalısıyım. Kredi kartım var kullanıyorum. Gittikçe kopuyorum enparadan.

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

parayı çıkarken engeleyemez hadi öyle oldu...noter getiriyorum tesbit yapacam bddkya şikayet etcem de...ben yaptım daha önce başka bankalara....bu seferlik diye bıraktılar....para yatırma konusu qnbde....maçaları yemez yani....hatta işbankası müdürüne saat 4te habersiz paramı ver nakit evvel zamanda 1 milyon yada üsiz eft dedim....parayı toplayamadı üsiz eft yaptı...noter getiriyom dediydim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemsinirlihemsakinuzaylı -- 13 Kasım 2024; 12:59:12 >
  • 
Sayfa: önceki 41744175417641774178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.