Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: boran729 , reko , mount20 , mount20 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 24 Misafir (2 Mobil) - 24 Masaüstü4 Mobil
5 sn
87.604
Cevap
2.025
Favori
7.677.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41764177417841794180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anadolubank renkli hesap 3 aylık hoşgeldin süresi biten var mı. 55ten devam ettiriyorlar mı. Ediyorlarsa ne kadar süre daha 55 veriyorlar bilgisi olan yazabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: marcopashaa

anadolubank renkli hesap 3 aylık hoşgeldin süresi biten var mı. 55ten devam ettiriyorlar mı. Ediyorlarsa ne kadar süre daha 55 veriyorlar bilgisi olan yazabilirmi

Yapmıştım yukarıda ama mh arayıp talep oluşturun geri dönüş yapıyorlar ya 10k vadeli mevduat ya da 2 otomatik fatura talimatına 3 ay daha hoşgeldin faizi veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 13 Kasım 2024; 14:42:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

tamam hocam teşekkürler bitiminden 1 gün önce müşteri hiz temsilcisini arayayım o halde 1 aralıkta dolacak benim süre. 3 ay daha verirlerse çok iyi olur ama zannetmiyorum faizler ocakta inecekse banka niye fazla faiz ödesin bilemedim.

• Bitcoin varken kim uğraşır bankayla faizle.

Tablonun altına birde bitcoini ekleseydin keşke

• -FoundeR- kullanıcısına yanıt

Bunun farkında olan, parası ve birazcık da insiderı olan abiler bu ay da konut alımına devam etmiş. Bakalım sene sonuna kadar tekrar 200 bin ve üstü görülecek mi?

Demek istediğim parasını faizde dolar bazında %40, belki 50 arttıran abiler konut alımına birkaç aydır başladı. Kârlarını realize ediyorlar.

Türkiye genelinde konut satışları %76,1 arttı (faiz %50, dolar sabit iken)

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)
    Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)x (formerly twitter)
    Hakan Kara (@ali_hakan_kara) on X
    https://x.com/ali_hakan_kara/status/1856608993285685652

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 13 Kasım 2024; 16:8:7 >

• Zaris kullanıcısına yanıt

13:30'a kadar, 1-2 saat içinde yatıyor

• 144dokuz kullanıcısına yanıt

Görende sürekli artıyor sanar he :) Yıllardır parayı bağlayıp bekleyen arkadaşlarım var. Daha yeni kara geçtiler.

• ry4n kullanıcısına yanıt

Bu satis rakamlarini siz paylasinca gordum ve iyice ikna oldum. Bizim ulkede enflasyon falan durulmaz. Bu kadar enflasyonun oldugu bir ulkede sabit faizle kredi veriliyor ya, inanamiyorum.

Herkese is garantisi, herkese kredi, herkese sosyal yardim. Bol bol para basmaya devam.

Bu yuksek faizlerle ancak gelen yabancilari zengin ederiz.

• banka hisseleri uçuyor,iyice aralıktaki faiz indirimi fiyatlanıyor.

• alicanyalman kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/ortakapp-gunluk-55-faiz--159828160-23#159998004

• ry4n kullanıcısına yanıt

Acaba tersi olmasın mı hocam. Parası olan eskiden ev alırdı, her zenginin çok sayıda evi var. Artık evin kar etmediğini, faiz, altın vs daha iyi kar sağladığını görünce geçte olsa fiyat kırıp satıp diğer şeylere yatırmış olabilirler. Çünkü son zamanlarda takip ettiğim birçok ev sahibi fiyat kırıp satmaya çalışıyor evlerini. Ha niye geç kaldılar? çevremde gördüğüm kadarıyla gayrimenkula yatırım yapanlar daha az risk almak isteyen, muhafazakar kesim. Pozisyonlarınında geç aldılar.

Bu ülkede ev güvenilir bir yatırım ürünü mü? Ben de açıkcası merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azad_van A kullanıcısına yanıt

bu ülkede ev alabilmiş hele ki çok sayıda ev alabilmiş insanlar terste kalmazlar dediğiniz düşünülebilir normal şartlarda ama çevremden ve borsadan biliyorum fiyatlama faiz indirimi yönüne döndü geçen hafta reis konuşana kadar ben de kesinlikle bu sene faiz indirimi olmayacağını düşünüyordum. stopaj ile indirim yaptılar zaten ama 31 ocak 2025'den itibaren yabancının da gideceğini ve dolarda ilk ciddi hareketin görüleceğini düşünüyorum.

• derfgt D kullanıcısına yanıt
    Faiz indirimi fiyatlanıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • derfgt D kullanıcısına yanıt

ytd yazın hocam sonuna. konut hiçbir zaman kaybettirmedi.Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) 

• Predator536 kullanıcısına yanıt
    Deprem ülkesinde mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

deprem olursa konut arzı azalır fiyatlar artar, kısa süreli düşüşler alım fırsatıdır.

evet

Bence de deprem ülkesinde ve ortadoğuda ev yatırım aracı olarak kullanılması bana rislii geliyor. En ufak biirşeyde aracınızı, altınınızı, pılınızı pırtınızı alır gidersiniz ama evi alamazsınız. Tamam çok zengin olup 20 ev olur o ayrı ama 3-4 evi hemen satamayacaksanız yatırım olarak alınması riskli benim için yoksa yatırım tavsiyesi değildir düşüncelerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 13 Kasım 2024; 22:31:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 144dokuz kullanıcısına yanıt

:) tamam bro çaktırma bizdede var bişeyler ama banka diyoruz net getiri diyoruz milyonları bitcoinemi gömelim :)

• ev almana gerek yok toprak al geç. fay hattı direkt olarak senin arsadan geçmiyorsa çatlakta oluşmaz :)

• 
Sayfa: önceki 41764177417841794180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.