qnb de ücretli idi teb de de oncesinde ucretli idi demek ki degistirmisler yada marifetlinin ozelligi bu ..54-55 lerden 52 ye düsürmüsler ancak gene de fena bir oran degil gibime geldi (teb) |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4177. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teb marifetlide pasifi düşünce faiz oranı %49 düşüyor. Dikkat edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 13 Kasım 2024; 13:10:30 > -
Öyle bir şey yok sitelerinde de bulamadım 45 güne %53 2 milyona kadar ama. 20 bin de pasif Bakiye varmış net oran kaç oluyor bu durumda bilmiyorum ama çok düşmez herhalde az çünkü meblağ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 13 Kasım 2024; 13:13:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
45 günde pasif bakiye düştükten sonra bileşik faiz 53,5 gibi olur.
-
53.50 mu?
%52.47 diye hesapladım
yanlış hesap.Ben 45 günde günlük faiz üzerinden vereceği bileşik faizi yazdım. 45 günlük 53,5 basit faizle bağlanan düz mevduata karşılık gelir.
-
1M Bakiye için 45 gün bilesik faiz ile birlikte %53,31 olur.Bakiye yukseldikce bu oran artar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 13 Kasım 2024; 13:46:45 > -
Denizbank vadeli hoşgeldin 50den 48e, alternatif vov günlük 54ten 53e, vakıf günlük arı 50,5tan 49a, burgan normal vadeli 50den 49a düşmüş durumda. Gitti gidiyor.com Yine hsbc ve Anadolu iyi veriyor bu durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idefixoxo -- 13 Kasım 2024; 13:47:10 >
Marifetlide eft hiçbir zaman ücretli değildi.
Mantıklı olanı hangisi peki sizce? Ona göre zıplayalım. Değer mi değmez mi :)
-
Ortak diye bir uygulama var %55 veriyor günlük hesap olarak. Kullanan var mı acaba? Blutv kurucusununmuş güvenilir midir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet kullanıyorum.Küçük bakiyelerde ideal benim için.herhangi bir sorun yaşamadım.Forumda konusu var inceleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 13 Kasım 2024; 14:4:35 > -
Ne kadar paraya ne kadar getiri veriyor bunu hesaplatacak bi yer asla bulamadım ya.
Var mı öyle bi ekran acaba?
-
para yatırınca gösteriyor, kendin hesaplamak istersen;
anapara * 0.55 * 0.90 / 366 = günlük getirisi
-
Diğer seçeneklerde ne güzel hesaplatabiliyorsun ama burda böyle bi gıcıklık var :)
Teşekkürler.
Hsbc de de göremedim. Orayla ilgili bi sayfa yada formül var mı hocam aynı formülle ilerleyebilirmiyiz? Pasif aktif olayları vs var ama.
-
Birde doğru mu hesaplıyorum acaba?
115K para için Ortak günlük 155TL veriyor doğru mu?
Bu para getirfinansta 119TL
nkolay bono da 136TL
Hsbc ?
Kafa şişirdim ama şimdiden teşekkürler.
-
Doğru, hesap tüm bankalarda aynı 0.55 faiz oranını değiştirirsin sadece 0.53 olur hsbc'de. 20k pasifi çıkarmam lazım birde anaparadan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ortakta pasif vs olayı yok ama değil mi? Aynen devam.
Çok teşekkürler.
-
Yok evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X