Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4175. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 21 Misafir (4 Mobil) - 20 Masaüstü6 Mobil
5 sn
87.728
Cevap
2.023
Favori
7.700.563
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41734174417541764177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kesin diye birşey yok.Ben indirmemeleri gerektiğini söylüyorum.İndiremezler demiyorum.Ama indirim olursa kötü olur şu zamanda daha zamanı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 12 Kasım 2024; 15:50:22 >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    O zaman sen ebene sormaya devam et

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muhammet atış M kullanıcısına yanıt

şöyle yolda 1 milyon usd bulsam sonra da onla ev falan alsam aldığım evde birden değer artışına uğrasa satsam yat kat villa alsam bu sırada milli piyango da bana vursa daha da çalışmama gerek yok

enflasyon düşmeden indiremez,hem size ne yahu ? siz faize karşısınız,gidin otomobil genelde yada konu dışında takılın takmayın kafaya bu konuları....

• ry4n kullanıcısına yanıt
    enflasyon, resmi olarak ,(resmi deyince ciddi sananlar çıkacak ama ne yapaılm) %15 lere gelmeden yapılacak bir faiz indirimi, son senelerde bize yaşatılan işkenceli süreci, o kadar hızlı geri getirir ki, yandım anammm sesleri uzaydan duyulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UltimateRs U kullanıcısına yanıt
    En geç 2025’in ilk çeyreğinde hatta son çeyreğinde yapılacak olan faiz indirimi dahil enflasyon düşmeden yapılacak

2026 son çeyreğinde %60 faiz bile olsa enflasyon düşmez

Yani faiz indirimi için kimse enflasyon düşmesini bekleyemez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Faizler zamanından önce inerse, hangi yatırım araçlarının çıkacağını artık herkes ezbere biliyor. Faizleri,bu enflasyonist ortamda 8 aydan önce indirmek çılgınlık olur,piyasada esnafın etikete koyduğu reel faiz %200 lerde. Tüm tuşlara basın İnsin faizler,hep beraber 2.Nas döneminde neler olacak görelim. Birinci dönemi yaşadık tatdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 12 Kasım 2024; 18:48:9 >

neden bekleyemez bende bunu anlamıyorum,

enflasyon indirmeden olaki faiz indirimi nas zamanındaki gibi zor duruma sokacaktır halkı,zaten alım düşük dahada düşecektir,dövizi nasıl tutacaksın,hadi eldeki rezervlerle bi süre tuttun ya sonrası ?

Amerika kaç sene faizi indirmedi ? mecburen enflasyon düşmeden faiz indirimi söz konusu olamaz,1 gün önceki açıklamayı aşağıya ekliyorum (26.33 ve sonrasını dinleyiniz) mehmet şimşeği övüp,faizden bile söz etmedi tekrar nass dönemi bekleyenler için ekledim,çünki 2. nas dalgası gelirse herkes yandım allah diye bağırır hatırlarmısınız bilmem 2001de kasa fırlatanlar vardı o dönemi bile mumla arayacağımızı düşünüyorum,

2024te faiz indirimi gelmez bekleyenlere demek istedim,

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)Recep Tayyip Erdoğanyoutube
    Shorts videolarımız ▶️ youtube.com/playlist?list=PLdVvfehKD1JLDwZ3znEoLA-V5yo9bx5RX Yurt içi programları videolarımız ▶️ youtube.com/playlist?list=PLdVvfehKD1JLmkoPQxyqlmj2eeBNzZY36 Yurt dışı programları videolarımız ▶️ youtube.com/playlist?list=PLdVvfehKD1JIxktMJgP2quwQ8ZDOTIliR Sosyal medya hesaplarımız 🔗 https://x.com/RTErdogan 🔗 https://instagram.com/rterdogan 🔗 https://facebook.com/RTErdogan Haberleşme kanallarımız 💬 https://t.me/RTErdogan 💬 https://channels.bip.ai/join/rterdogan
    https://www.youtube.com/live/10fkmDSDTTY?t=1590s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 12 Kasım 2024; 18:45:22 >

• muhammet atış M kullanıcısına yanıt

2024 te faiz indirimini unut usta derken kesin konuşuyorsun sanki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence vazgeçtiler enflasyon düşmeden faizi düşürecekler doları tutarak enflasyonu yavaşlatmaya çalışacaklar. Bunun örneği stopaj artmaz diyorlardı burdaki arkadaşlar %10 yaparak cevap verdiler

Amerika ile türkiyeyi kıyaslıyorlar yüzde 5.5 faiz düşmemiş 2 yıldır falan türkiyedeki 50 faizle kıyaslıyorlar.

Ev fiyatlarına gelirsek arz yok ruhsat sayıları çok düştü talep var sürekli yukarı doğru gidiyor fiyatlar faizden parasını alanlar piyasaya çıktı durum kötü devlet destekli konut projeleri yapılması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicabbar2424 -- 12 Kasım 2024; 21:44:25 >
  • alicabbar2424 A kullanıcısına yanıt

Kesin diye birşey yok tabiki ama yüksek ihtimal diyelim ona :)

• Sanayi üretimi gene artmaya başladı. Ortada faiz artırma harici bir sıkılaşma yok. Erken faiz indiriminde enflasyon 2030da bile yüzde 20ye gelmez.

• Beyler teb marifetliye öğlen 1m attım %52 den pasife 50 bin ayırması lazım di ayırmamis kampanya vs mi var acaba

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Sanayi üretimini arttırmanın yolu faiz indirimidir

Sanayici attı parayı faize yattı aşağı

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    faizlendirecek bakiye 1m mu yazıyor yine

• Marifetli hesap içinde faizlendirilecek miktar yazıyor. 50 bini vadesize atmadan direk marifetli hesap içinde kesik atiyor.

• Arkadaşlar günlükte şuan en iyisi hsbc mi?

53 ile öyle görünüyor. Ben 48 ile nkolaydaydım ama yer mi değiştirsem?
    Hsbc de transfer ücreti var mı?

Getirfinans
    Hsbc
    Ortak
    Nkolay

Bu dörtlüden hangisine yönelmek lazım arkadaşlar? Ücretsiz para transferi günlük faiz ve en iyi getiri hangisinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 13 Kasım 2024; 2:2:26 >
  • Az önce Faiz indirimi 2026’da yazan gördü bu gözler :) aynı ekip geçen yıl dolar uçacak kaçacak diyordu, noldu faizde olanlar dolar bazlı %40 karlı çıktı :) arkadaşlar öncelikle anlamadığınız şey şu , seçimden önce piyasanın tersine bir ekonomi yönetimi vardı (amaç kasti enflasyon yaratıp seçim kazanmaktı ki bu çok ayrı bir konu ) şuan ki zihniyet tam tersi. Ekonomi bakanı, merkez bankası başkanı bas bas bağırıyor artık reel faiz vereceğiz diye, bu ne demek; önümüzdeki 1 yıl enflasyon beklentisi %30 ise bizde %35 vereceğiz anlamına geliyor. Yani öyle kafadan 10 puana düşmeyecek faiz. Aşama aşama en önemlisi reel faiz vererek. Yani enflasyon üstü getiri. Bu süreçte ülkemizdeki enflasyonu tetikleyen en önemli unsur döviz olduğu için sıkabildikleri kadar sıkıyorlar ve devam edecekler. Sıkıntılı bir süreç batan çok firma olacak ama bundan döneceklerini sanmıyorum ki doğrusu bu. Burada bol keseden sallayan yok dolar 60 lira olacak gibi saçma tezlere bakmadan kendi yatırımızı belirleyin. Mevcut ekonomi yönetimi değişmediği sürece ters bir durum olmaz. Ayrıca enflasyonun %30 olduğu dövizin artmadığı piyasada %35 faizde karlıdır. Yani piyasada faizleri yavaş yavaş geri gelmesi normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 13 Kasım 2024; 3:0:27 >

• Arkadaşlar şuan hsbc deyim modern hesap açmaya geldim musteri temsilcisi en az 6 ay parayı bizde tutmanız gerekli diyor premier musteri temsilcisi

• 
Sayfa: önceki 41734174417541764177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.