< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4194. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
fiba kiraz hesaplarda sorun var gibi. Fonlu kiraz olmasına rağmen fonlu kiraz ek faizini yansıtmamışlar. Hesabı olan kontrol edebilir mi?
-
hocam açılması ne kadar sürdü ? bende aynı sorunu yaşıyorum, yarım saat kadar oldu müşteri olalı.
ilginç gerçekten, neden bekletiyorlar acaba? ilk defa görüyorum böyle bir prosedür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir sonraki ay yansıyor
-
Ben cumartesi görüntülü görüşme yapmıştım pazartesi müşteri kaydını yapmışlardı.sizinde yarın yapılır zaten size SMS gelecek ondan sonra aktif solacak
Degerli ON'lu, 2 yıldır ON ailesinin bir üyesi olduğun için çok mutluyuz. Şimdi senin deneyimlerini öğrenmenin zamanı! Hemen anketimize katıl, görüşlerini paylaş ve Migros mağazalarında geçerli 100 TL'lik hediye çeki kazan! Katılmak çok kolay. Hediye kodun, ankete katıldıktan 1 iş günü sonrası SMS olarak cebinde. Unutma, hediyeni 31 Aralık 2024 tarihine kadar kullanabilirsin. Bankamizdan tanitim icerikli SMS almak istemiyorsaniz ON IPTAL yazip 3525 e ucretsiz gonderebilirsiniz. 08502222910 Mersis 0140003231000116 B016
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yani benim zaten bu ay fonlu kiraz olarak devam ediyordu. dün yatmamış ek faiz. Aradım sistemsel falan dediler ama hiç bir düzelme de yok gün sonu itibariyle.
-
Modern hesap açman ve %53 faizden yararlanman için HSBC müşterisi olman gerekiyor ya hocam, Ben HSBC müşterisi değilim, banka müşterisi olman için 1 milyon tl şartı gerekiyormuş mh ile görüştüm. Telefon veya şube farketmiyor. Yani 999 bin lira ile HSBC müşterisi olamıyorsun.
-
modern hesaba 2 milyon 20 bin lira gönderilecek. her gece 2 milyon liranın gecelik %53 faizi hesaba net olarak eklenecek. her gün 45 gün boyunca 2.606,55 TL hesaba eklenecek. Bu parayı istersen fon alabilirsin veya kullanabilirsin. Diğerlerine dokunma. Kafan karışırsa bize yaz. Açıklamayı genişletelim.
-
Tesekkur ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar 150.000 tl ihtiyaç kredisi çekmem gerekiyor. en uygun hangi banka var biliyor musunuz? önerebileceğiniz bir yer var mı
-
Anadolu bankta hesabında 250bin TL ve üzeri olduğunda EFT muafiyeti için MT arayınca ücretsiz EFT tanımlanıyor buraya kadar normal.
Fakat örnek hesabımda 270tl olsun varsayalım EFT muafiyeti aldım sonra ihtiyacım noldu hesabımdan 30bin çektim bakiyem 240bin TL ye düştü bu durumda EFT muafiyetim devam edermi yoksa yine ücretlimi olur.bilenler bilgi verirse sevinirim
3000k 12 günlük bir yere bağlamam gerekiyor. Burgan ve Fiba ama hoşgeldin periodları çoktan bitti. 11 aralıkta hepsini eft yapmam gerekecek.
Nasıl bir yol izlesem ?
-
çok ilginç iyi ki zamanında müşteri olmuşum
-
1 aralık tarihinde hoş geldin süresi doluyor. Hoş geldin sonunda standart faiz oranı %45 mi yoksa %7 mi uygulanıyor?
Süresi dolan arkadaşlar hangi bankaya geçiyorlar?
-
bu her banka için geçerlimi? ben teb kullanıyorum pasifi o limite dahil ediyordum.bu yazdığınızdan sonra pasifi çıkardım pasif kadar daha ekleme yaptım vadeli hesaba bakalım yarına belli olur.
değil hsbc'de pasif sabit ve 2m üstüne faiz vermediği için böyle yapıyorlar, sen fazla pasif kullandırmış olacaksın sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 28 Kasım 2024; 11:33:17 > -
Hangi bankada hesabıniz varsa o bankanın ppfonunu alin. Bozma durumunsa anında para hesabınıza geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 28 Kasım 2024; 12:37:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
%45’den devam ediyor hocam geçen ay hoşgeldin faizim bittiğinde hafta sonuna denk geldiği için iki gün standart 45’den faiz verildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X