Sistem düzelmiş. 51 güncel oran < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4356. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ON'a güvenebiliyor musunuz? @dante06
-
1 yılı geçti şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.Oran 49 du, şimdi baktım 48.5 olmuş.Artı olarak stopaj 15 oldu.Bence faizlere bir süre daha dokunulmamalıydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güvenmeyecek 1 durum mu gözlemlediniz?
-
Arkadaşlar ing günlük hesabı kullanan varmı acaba bazı tutarlarda hesapladığımda Anadolu banktan daha avantajlı duruyor
32 gün için 45ten fazla alabilen var mı? On 45 veriyor.
-
Burgan'ın sürekli bir küçülme eğilimi var hocam. Bir de yunan şirket diye aklımda kalmış. Sanki bir gün batıp gidecek gibi geliyor. Sikayetvarda çok şikayet var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: agrituxBurgan'ın sürekli bir küçülme eğilimi var hocam. Bir de yunan şirket diye aklımda kalmış. Sanki bir gün batıp gidecek gibi geliyor. Sikayetvarda çok şikayet var.
Arapların diye biliyorum bilenler yazar tabi .Hiç bir şeyin garantisi yok tabi gidebilir de
-
En paraya bak 46 veriyo bazilarina
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Uygulamayı güncelledikten sonra düzen tutturamadılar zaten doğaldır .
-
On sabah 42’ye düştüğünü görünce Anadolu’ya geçtim Anadolu’da güncel oran gözüken yer yok galiba eft ücreti için görüşcem şimdi
Renkli hesap açınca görünür. Paranın da orda olması gerekiyor.
-
8. denemede oldu. Bir miktar buraya aktardım. İlk ay kendileri on plus yapıyormuş. Sonrası için harcama şartı varmış.
Kart başvurusunda mı bulunmak gerekiyor hocam yoksa kendileri yolluyor mu?
bir de yeni müşteriye özel 20 bin faizsiz kredi var dedi giriş yapınca başvurun dedi, başvurdum 3.5 oran veriyor krediye enteresan.
-
Hay bileşik getirisi batsın dalgınlıkla nasıl olsa aynı oran diye cuma günü yüzde 10 ile aldığımız bonoyu satıp yüzde 15’ten şimdi tekrar aldık siz dikkat edin bileşik getiriyi bilinçaltınıza sokanlar yüzünden bizim gibi avanak abdilikler etmeyin eylemeyin..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
On’dan önce devlete güvenebiliyor musun E devletteki tüm verilerimizi çaldırdılar. Hiç ama Hiçbirimiz güvende değiliz. Panelcilerin elinde meze olmuş tüm bilgilerimiz. Başımıza her türlü olay gelebilir. Bu saatten sonra hiç şaşırıp sorgulamam. Yüce Türk vatandaşlığına sahip olmamızın da bir bedelini ödememiz gerekiyordu tabiki de..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 4 Şubat 2025; 13:6:42 >
Ben verilerimizin çalındığını düşünmüyorum hocam :)
-
Tamam hocam sen üzerine kredi çektiklerinde icralık olduğun mahkemelerde süründüğün de düşünürsün artık..
quote:
Orijinalden alıntı: karizmaaa1907
Tamam hocam sen üzerine kredi çektiklerinde icralık olduğun mahkemelerde süründüğün de düşünürsün artık..Yanlış anladınız. Çalındığını düşünmüyorum hocam :)
Bahsettiğiniz şeyler olabilir evet verilerimiz başkalarının elinde.
-
Yuh. Müşteri hizmetleri ile görüştüm. ON'da 20 binlik faizsiz krediden yararlanmak için kredi notunun 1800 ve üzeri olması gerekiyormuş.
Puanınız 1800 e yakınsa artırıp sonra tekrar deneyin dedi. Saka mı bunlar? 1800 üzeri puan kaç kişide vardır.
Her şeyi zamanında öderim hiç geciktirmem sorguladım puan 1750. Tamam yüksek ama allah aşkına artırmanın sanki somut bir yolu var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X