Şimdi Ara

Banka rehin kaldırmıyor ne yapacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2018 aralık ayı içerisinde sıfır bir araç aldım ve Kuveyt Türk'ten kredi çektim. Kredi ile birlikte araca kasko da yaptılar bu şekilde kredi veriyorlardı. Neyse belli bir para biriktirip kredimin tamamını kapattım. Fakat kasko taksitleri devam ediyor. Bu sebeple aracımın üzerinde ki rehini kaldırmadılar. Bu yasal mıdır? Yani sonuçta çektiğim kredinin tamamını ödedim. Kaskonun bitmesini mi bekleyeceğim yani. Sonuçta aracı satınca kasko ve trafik sigortasının kalan kısmını iade olarak almıyor muyum? yanlış mı biliyorum.

• Böyle bir şeyin olması çok saçma...

Şekerbank dan kredi ile araç almıştım...
    Arabayı değiştirmek istedim üstünde kredi varken sattım. (Kasko devam ediyor du)

Alıcı ile ertesi gün sabah satış için anlaştım. Ben gidip krediyi kapattım.
    Ertesi gün rehin kalkmıştı gidip rahat ve sorunsuz bir şekilde satışı yaptım...

Sizin durum bana çok garip geldi...
    Sistem olarak belki 1 günde değil 1 haftada kaldırma işlemi yaparlar tamam pek bişi denmez.
    Ama kasko bitene kadar rehin kalmaz çok saçma...
    Kovalayın peşini bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 26 Mayıs 2019; 12:48:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada yanlış bir bilgi paylaşımı olmuş olabilir, böyle bir durum söz konusu değildir. Bende aynı bankadan kullandım ve erken kapattım dediğiniz şekilde bir problemle karşılaşmadım hemen kaldırdılar rehini. Siz de çözüm için bankayla iletişime geçin derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Önce Tapu Mu Para Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.