Şimdi Ara

Banka soymak acemi işidir. Gerçek soyguncular banka kurarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Banka soymak acemi işidir. Gerçek soyguncular banka kurarlar

• facebook mu kardeş burası
  • Çiftlik kurmak acemi işidir.Gerçek soyguncular çiftlik bank kurar
    "Tosun"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka soymakla banka açmak aynı suçtur. İkiside çalıyor.

• He canım he Bankalar Ticarethane Size silah zoruyla birşey yaptırmıyor.3 kuruşluk maaşıyla geliyor 5 tane kıredi kartı alıyor borcunu ödemiyor ondan sonra bankalar soyguncu zihniyet seviyesi bu.Gitme çalışma bukadar basit.Paraya sıkıştımı giderler sonra tefeciye mafyaya 🤣Yemin ediyorum bayılıyorum şöyle konulara 🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 27 Aralık 2020; 12:24:53 >
  • Banka soymak daha eğlenceli ve aksiyonlu ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluraydisk

Çiftlik kurmak acemi işidir.Gerçek soyguncular çiftlik bank kurar
    "Tosun"
    tosun şimdi sıcak ülkelerdedir ha yakalanabilir aslında :)
  • düşünsem ben bile daha çok özlü söz bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut291

He canım he Bankalar Ticarethane Size silah zoruyla birşey yaptırmıyor.3 kuruşluk maaşıyla geliyor 5 tane kıredi kartı alıyor borcunu ödemiyor ondan sonra bankalar soyguncu zihniyet seviyesi bu.Gitme çalışma bukadar basit.Paraya sıkıştımı giderler sonra tefeciye mafyaya 🤣Yemin ediyorum bayılıyorum şöyle konulara 🤣
    banka gelirlerinden haberin varmı yurtdışındaki bankaların gelir çeşitliliğini biliyormusun. bankalar dünya düzeninde bir sömürü aracıdır ama bu bizim ülkemizde çok daha kötüdür. şimdi varmı bilmiyorum ama adam kendi bankasının olduğu atm den bakiyesini öğrenmek için bile para veriyordu.

borca sıkışan garip millete fahiş fiyatlarlan kredi vermek hangi vicdana sığar. ev alacaksın kredi çekeceksin bu kredinin yarısından çoğunu faiz olarak bankaya vereceksin sonra sen bankaları savunacaksın emi

• eşruhuum kullanıcısına yanıt
    Dostum bunun için İktisat, Ekonomi , Dünyada para politakası nedir bunları öğrenmen lazım.Kendi bakış açınla yorum yapıyosun.Evet Ülkemizde kredilerin pahalı olduğu doğrudur ama Bu Ülke ekonomisiyle alakalı bir durum.Senin Ülkende Enflasyon tavan yapmış Bankaların gelirleri çok ama bir okadarda giderleride çok kurumlardır.Ülkede maliyetler az olsa herşeyi bedava yaparlar tıpkı İnternet bankacılğın maliyeti azaltıp orada bedava yaptıkları gibi ( Örnek : Enpara) Herşey Ülke yönetimiyle alakalı direk olarak bankaları suçlaman birşey ifade etmiyor.

• quote:

He canım he Bankalar Ticarethane Size silah zoruyla birşey yaptırmıyor.3 kuruşluk maaşıyla geliyor 5 tane kıredi kartı alıyor borcunu ödemiyor ondan sonra bankalar soyguncu zihniyet seviyesi bu.Gitme çalışma bukadar basit.Paraya sıkıştımı giderler sonra tefeciye mafyaya 🤣Yemin ediyorum bayılıyorum şöyle konulara 🤣
    Retard
  • quote:

Dostum bunun için İktisat, Ekonomi , Dünyada para politakası nedir bunları öğrenmen lazım.Kendi bakış açınla yorum yapıyosun.Evet Ülkemizde kredilerin pahalı olduğu doğrudur ama Bu Ülke ekonomisiyle alakalı bir durum.Senin Ülkende Enflasyon tavan yapmış Bankaların gelirleri çok ama bir okadarda giderleride çok kurumlardır.Ülkede maliyetler az olsa herşeyi bedava yaparlar tıpkı İnternet bankacılğın maliyeti azaltıp orada bedava yaptıkları gibi ( Örnek : Enpara) Herşey Ülke yönetimiyle alakalı direk olarak bankaları suçlaman birşey ifade etmiyor.
    öğrenmen dediklerini emin ol senden daha biliyorum türkiyedeki bankacılık düzeninin ne olduğunu ve siyasetten aldığı desteklen bu ülke milletini nasıl düzdüğünü çok iyi biliyorum bu sorun ülke ekonomisini yönetenlerlen ilgilidir. ekonominin temel prensepleriylen ilgili değildir. şu andaki kredilerin ucuz olması siyasi politikalardan kaynaklıdır 3 sene önce enflasyon % 6 lardayken kredi faizleri daha yüksekti bunu hatırlatırım aktif olarak borsa işlemleriylen ilgilendiğim için bu gibi şeyleri biliyorum ülkede kimin gücü varsa onun borusu ötüyor evet suçç bankalarda değil suç bankalara bu denli fırsatlar veren devlet yöneticilerindedir.

• eşruhuum kullanıcısına yanıt
    Ee bankaların ne suçu var madem biliyosun bende bu sektörde çalışıyorum.Arkadaş konuda Bankalara soyguncu demiş bende buna tepkimi dile getirdim.İnsanları banka kapısından silah zoruyla sokmuyorlar herkez kendi ayaklarıyla giriyor.Birşeyi kullanmasını bilene herşey güzel.Kredi kartı kullanmak güzel ama ayağını yprganına göre uzatırsan güzel.Millet harcasın harcasın dursun ödemeye gelince Asgarisini ödesin onda sonra vay efendim bankalar şöyle böyle saçma Bankalar olmasa ekonomi ayakta durmaz.Adamlar sana sözleşme sunuyor her bankanın şartları ve faiz oranları farklı bu sözleşmeyi kabul ediyosan imzanı atıyosan Bankalar soyguncu değil İnsanlar cahildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.