DİKKAT ETTİĞSENİZ BU MECLİSTEN SON ÇIKAN KREDİ KARTI AFFI BAZILARININ ÇOK İŞİNE YARADI.AMA BAZI APTALLARDA BİŞEY OLMAZ BUGUN YARIN BAŞVURURUM DİYEREK OLAYI KAÇIRDI.BANKALARIN BÜTÜN İTİRAZLARINA RAĞMEN MECLİSTEN ÇIKAN BU KARAR KİMSENİN TAHMİN EDEMEYECEĞİ BÜYÜK ZARARLAR ETTİRDİ BANKALARA.MİLYAR DOLARLA İFADE EDİLEN Bİ RAKAM BU.
ŞİMDİ DİKKAT ETTİYSENİZ BÜTÜN RADYO VE TELEVİZYONLARDA KREDİ KARTI REKLAMLARI ALDI BAŞINI GİDİYO.ÖNÜNE GEÇİLEMEZ BİR KANPANYA FURYASI VAR.MİLLETİN İÇİNDEKİ ALIŞVERİŞ GÜDÜSÜNÜ DIŞARIYA ÇIKARIP BİR NEBZE OLSUN ZARRALARINI KAPATMAK İSTİYORLAR.
HER KÖŞE BAŞINDA KART DAĞITIMININ YASAKLANMASI VE BİLDİRİM OLMADAN LİMİT ARTTIRIMI YAPILAMAMASI BANKALARIN BÜTÜN KREDİ KARTI OYUNLARINI TERS YÜZ ETTİ
PEKİ
SİZCE KREDİ KARTI İYİ BİŞEYMİ.BANKALAR BİZE İYİLİKMİ YAPIYOR KÖTÜLÜKMÜ.AMA LÜTFEN OLAYA TEK BİR TARAFTA OLRAK YANIT VERİN ARAYI BULMAYA ÇALIŞMAYIN VE BU KAMPANYA OYUNLARINA GELİP ALIŞVERİŞ YAPMAYIN.
Bankalar milletin bilinçsizliğinden çok iyi yararlanıyor.
Benim babam yıllarca banka müdürlüğü yapmış olmasına rağmen kendi bankasının bir tane kredi kartından başka tek bir kredi kartı kullanmamıştır.
Bankalar ameleye bile kredi kartı veriyor, o da sanki geri ödemeyecekmiş gibi harcıyor.Sonu da hüsran oluyor bu işin.
bir bankacı arkadaş biz şube kapısından içeri giren herkesi para olarak görürüz demişti, sanırım bu herşeyi özetliyor, peki ne yapılması gerekiyor, en önemlisi bilinçli olmak, bunun gerçekleşmesi için devletin genelde cahil ve eğitimsiz biz vatandaşlara sahip çıkması gerekiyor, çünkü bu bankalar batıdan hertürlü deneyim ve gelişmişlikle saf ve cahil olan vatandaşlarımızı türlü yollarla kandırma yoluna gitmekte, senin dediğin davranışları yapan hangi bankalar!! hatırlasana bi!! başımızdaki yöneticiler buna göz yummadıktan sonra sahipsiz kalmayacağımıza inanıyorum,
Nerede okuduğumu hatırkamıyorum ama bankaların çalışma yöntemi bana bir vecizeyi hatırlattı ELİ ÇANTALI HIRSIZLAR ELİ SİLAHLI HIRSIZLARDAN DAHA FAZLA ÇALARLAR
ya tamamda bu konuda kullanıcının hiç hatası yokmu.hangi kullanıcı sözleşmenin arkasını okudu.bi okuyun bakalım tüketici lehine bir tane madde yok.adamlar kendilerine öyle maddeler ayarlamışlarki ne olduğunu anlamadan kendimizi kötü bi durumda bulabiliriz.
dikkat edin biraz yaaa.gerçi hemen hemen bütün sözleşmeler böle ama
sözleşmeleri okursan hiç bir bankadan ne bir kredi kartı alabilirsin ne de kredi alabilirsin. Berbat maddeler vardır ve 30 gün önceden haber vermek şartıyla bankalar her türlü faiz artırımı yapabilirler. Bunu bilmediği için 10-15 yıl vadeli konut kredi almakta sakınca görmeyen ve hatta ne olucak ki sabit faiz oranı diye iddia ediyorlar.
1995 Yılından beri kredi kartı kullanıyorum. Sadece 1 ay kredilendirdim 10 gün kadar. (Yani sadece ödemem gereken en az tutarı ödeyip gerisini 10 gün kadar geç ödedim) Bunun dışında bugüne kadar bankaya kredi kartımdan dolayı tek kuruş faiz vermişliğim yoktur.
Ben kredi kartını param yokken para harcamak için değil, yanımda para taşımamak için kullanıyorum. Yani evde ya da bankada karşılığı olmayan bir harcamayı asla kredi kartı ile yapmam.
kredi kartı iyi bir de limite sahipse zenginlik hissi veriyor insanlara kullanmasını bilene dert değil, birkaç kez küçük meblalarda faiz ödedim onun dışında canımı sıkmadı kredi kartları reklamlar hedef alınan alış veriş yapma ihtiyacı & zevkine çok iyi hitab ediyor
ayağımızı yorganımıza göre uzatalım sonradan canımız sıkılmasın
quote:
Orjinalden alıntı: vozer
1995 Yılından beri kredi kartı kullanıyorum. Sadece 1 ay kredilendirdim 10 gün kadar. (Yani sadece ödemem gereken en az tutarı ödeyip gerisini 10 gün kadar geç ödedim) Bunun dışında bugüne kadar bankaya kredi kartımdan dolayı tek kuruş faiz vermişliğim yoktur.
Ben kredi kartını param yokken para harcamak için değil, yanımda para taşımamak için kullanıyorum. Yani evde ya da bankada karşılığı olmayan bir harcamayı asla kredi kartı ile yapmam.
Aynen arkadaşım seninle aynı durumdayım 7-8 tane kartım var 10 yıldan fazladır kullanıyorum fakat karşılığı olmayan parayı kesinlikle harcamam.Ama bilinçsiz kart kullananlar para yok yüklen karta nasıl olsa öderiz bi şekilde diyor ve sonra asgari miktarı ödeyerek çıkmaza giriyorlar.Bu çok yanlış.Sonrada vay tefeci banka bizi ne hallere soktu oluyor.Halbuki vatandaş kendi kendine ediyor.Yoksa akıllıca kullanılsa kredi kartı 40 güne kadar sana opsiyon veriyor.En iyi şekilde değerlendir.
bir bankaya ait olan kredi kartımı iptal ettirdim ve ertesi gün müşteri hizmetleri beni aradı ve tam 12 dakika yalvardı size yeni kart göndereyim diye...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme