Şimdi Ara

Bankamatik kartımı yuttu ( yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 eylül cuma tarihinde yaşadığım beldedeki ziraat atmsinden 20tl çektim ve tam kartımı alırken bankamatik kartımı yuttu sözde güvenlik sebebiylemiş. Herneyse direk 4440000 aradım bildirdim onayladılar en yakın şubeye gidip halledebileceğimi söyledir. Fakat en yakın şube babaeskide olduğundan pazartesi gittim bildirdim gişedeki abiye o da tel numaramı ismimi falan aldı geldiklerinde beni arayacaklarını söyledi. Herneyse bankadan çıktım eve giderken 4440000dan arama geldi ve perşembe yada çarşamba kartımı babaeski şubesinden alabileceğimi söylediler. Tamam dedim bekledim bugünde şubeyi aradım baktılar baktılar kartı bulamadılar dedim atmyi açmaya gelmediler bilmiyorum dediler 1-2 kez daha aradım ve acmaya bugün geleceklerini söylediler. Bende mail attım şimdi ziraate sayelerinde 5-6 gündür parasız dolasıyorum yeni kartta cıkarmak istemiyorum burs aldıgım hesap bu ugrasmak istemiyorum anlayacagınız ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen

• Ziraat'ın o şubesindekiler atm yi açamıyormuymuş ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Ziraat'ın o şubesindekiler atm yi açamıyormuymuş ilginç

Hocam büyükmandıra beldesinde ikamet ediyorum babaeskiye bağlı şube yok burda sadece atm var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blastois

quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Ziraat'ın o şubesindekiler atm yi açamıyormuymuş ilginç

Hocam büyükmandıra beldesinde ikamet ediyorum babaeskiye bağlı şube yok burda sadece atm var

O zaman başka

Borç al birinden en iyisi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

Bankaya gidip nüfus cüzdanın ile hesabındaki parayı alabilirsin.

İşte bu bilgiyi arıyordum bende hocam sağolasın

@Fatkork ;
    Bu ara şıkışık herkes ya telefon alcam birde kim 300tl borç verebilir ki ha diyince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blastois -- 12 Eylül 2012; 12:55:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.