Şimdi Ara

Bankamatik parami yuttu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynısı banada oldu, param geri verilmedi. Atm yi kontrol ettik sizin parayı bulamadık dediler. Beni yalancı yerine koydular kavga edecektim adamla güvenlik ayırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaulas12

İyi geceler arkadaslar;

Ben Cept paracard kullanicisiyim. Ve bundan yaklasik 2 gun once kartima para yuklemek icin garanti atmsine gittim. Parayi yatirdim. Ve paraniz sayiliyor lutfen bekleyiniz yazisini gordum. Bekledim fakat aniden paraniz alikonulacaktir. Dedi karti verdi parayi vermedi. Hemen telefondan bakiyeme baktim. Fakat yatirdigim miktar islenmemisti. Hemen bir garanti subesine kosturdum. Kartimi kontrol etti ve genel merkeze mesaj attigini ve 1 gun icinde geri doneceklerini soylediler. Fakat bugun 3. Gunu olmasina rahmen geri.donus yapilmadi. Arkadaslar ne yapmaliyim lutfen.yardimci olun.

Selam,

İşlemini Paracard ile yaptığın için yaptığın işlemin log'u tutuluyor ve sen müşteri hizmetlerini vs. aramasan dahi 3. günün sonunda paran hesabına geçecektir buna emin ol.

Yok eğer kartsız işlem yapıyor olsaydın ve Garanti bank müşterisi olmasaydın bile paramatiğe parayı verene kadar tc kimlik cep tel. vs giriş yaptığın bilgilerden dolayı bu bilgileri bankaya kanıtlayabildiğin takdirde paranı alman kesin olacaktı.

Paranı yutan bankamatiğin kasa hesabı yapıldıktan sonra fazla çıkan senin paran hesabına geçecek.

Saygılar ..

• benimde başıma geldi 1 hafta içinde yatacak denildi 4. günü hesabıma yatırdılar.
  • Her Pazar oturduğum bölgedeki Garanti bankası ATM'leri para sıkışması yüzünden kullanım dışı kalıyor. Kronik midir nedir, hep Garanti'de denk geldi bu zamana kadar. Hemde yan yana 2 ATM'de aynı anda gidik oluyor.
  • Benim başıma geldi param geri verilmedi yazmıştım, banka garanti idi.
  • bizede afiyet olsun demek düşer
  • sende bankamatiği yut.

sakın deneme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

o değilde eskiden atari salondalarındaki makinalar jetonlarımızı yutardı o geldi aklıma

bir jeton daha atınca kabul etmezdi ve jeton atma yerinin yanındaki butona basıp kalan jetonu alabilirdin. gerçi sadece tekkende olmuştu ama diğerlerinde de oluyodur heralde.
  • quote:

İyi geceler arkadaslar;

Ben Cept paracard kullanicisiyim. Ve bundan yaklasik 2 gun once kartima para yuklemek icin garanti atmsine gittim. Parayi yatirdim. Ve paraniz sayiliyor lutfen bekleyiniz yazisini gordum. Bekledim fakat aniden paraniz alikonulacaktir. Dedi karti verdi parayi vermedi. Hemen telefondan bakiyeme baktim. Fakat yatirdigim miktar islenmemisti. Hemen bir garanti subesine kosturdum. Kartimi kontrol etti ve genel merkeze mesaj attigini ve 1 gun icinde geri doneceklerini soylediler. Fakat bugun 3. Gunu olmasina rahmen geri.donus yapilmadi. Arkadaslar ne yapmaliyim lutfen.yardimci olun.

garanti bankamatikleri para yutma makinası gibi zaten şimdiye kadar ödediğim kartsız işlem faturalarında bozuk para üstü olarak alamadığım paralarla

parayı yatırdıktan sonra fatura ödemesi için bozuk para bölümü arızalıdır yada bozuk para kalmamıştır lütfen siz ulaşabileceğimiz bir tel no yazınız kaç defa yazdım onu bile hatırlamıyorum işlem ücreti 1 tl diyelim fatura 10 tl sen 11 tl yatırıyorsun 9 lira alamıyorsun yada 40 tl yatırıyorsun fatura 10 tl 11 tl alıyor yine para üstü alamıyorsun bozuk para olmadığı zaman bazen ilk başta uyarı vermesine rağmen bazıları o uyarıyı vermiyor sonra ödediğin fazla para da kartsız işlem den yatırdığın için boşa gidiyor benim garanti hesabım ve kredi kartım yok belki olsa alırdım ama niye alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

para büyük ihtimal sahte yada kredi kartı borcun var

sahte olsa bankamatik almaz kredi kartı borcu ile alakası yok bilip bilmeden yazmayın diyecem de konu dışı atıp tutan çok para hafif yırtık olsa bile geri veriyor bankamatik düzgün olmayan buruşuk parayı bile geri iade ediyor sahte para almaz basbaya bu garantiden bu kaçıncı şikayet duyduğum neden başka bankamatiklerde bu para yutma ya benzer olalar meydana gelmiyor kartsız fatura ödemede verilmeyen para üstleri de çok kez karşılaşılıyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 5 Nisan 2012; 2:51:09 >
  • başka banka olsa hiç dert olmazdı ama garantiyse sen o parayı unut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

İyi geceler arkadaslar;

Selam,

İşlemini Paracard ile yaptığın için yaptığın işlemin log'u tutuluyor ve sen müşteri hizmetlerini vs. aramasan dahi 3. günün sonunda paran hesabına geçecektir buna emin ol.

Yok eğer kartsız işlem yapıyor olsaydın ve Garanti bank müşterisi olmasaydın bile paramatiğe parayı verene kadar tc kimlik cep tel. vs giriş yaptığın bilgilerden dolayı bu bilgileri bankaya kanıtlayabildiğin takdirde paranı alman kesin olacaktı.

Paranı yutan bankamatiğin kasa hesabı yapıldıktan sonra fazla çıkan senin paran hesabına geçecek.

Saygılar ..

Fantastic Light bilgi için teşekkürler. Hala bekliyorum paramın iade edilmesini :)

• dün ziraat bankası atmsinden elektrik faturası yatırmaya çalıştım ünite arızası hatasını verdi 110 lira yuttu öğleden sonra parayı almaya gideceğim umarım bir saçmalık çıkmaz sonucu buraya yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

dün ziraat bankası atmsinden elektrik faturası yatırmaya çalıştım ünite arızası hatasını verdi 110 lira yuttu öğleden sonra parayı almaya gideceğim umarım bir saçmalık çıkmaz sonucu buraya yazarım

Serseri006 teşekkürler kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razumihin7

quote:

o değilde eskiden atari salondalarındaki makinalar jetonlarımızı yutardı o geldi aklıma

bir jeton daha atınca kabul etmezdi ve jeton atma yerinin yanındaki butona basıp kalan jetonu alabilirdin. gerçi sadece tekkende olmuştu ama diğerlerinde de oluyodur heralde.

öyle degil hocam cocuklugum ateri salonlarında gecti, makine basbayagı yutardı credit falan yazmazdı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Razumihin7

quote:

öyle degil hocam cocuklugum ateri salonlarında gecti, makine basbayagı yutardı credit falan yazmazdı

• Bankamatiği yan yatır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

dün ziraat bankası atmsinden elektrik faturası yatırmaya çalıştım ünite arızası hatasını verdi 110 lira yuttu öğleden sonra parayı almaya gideceğim umarım bir saçmalık çıkmaz sonucu buraya yazarım

Serseri006 teşekkürler kardeşim.

bankadaki hesaplarda fazla para çıkmış(benim param) parayı teslim almak için kimlik ile başvurdum imza attım aldım git bi bak sende istersen 6 ay boyunca para tutulurmuş sonra hazineye
  • Gidelim Bankamatigin agzini yuzunu dagitalim.
  • Benimde geçen gün kredi akrtımı yuttu cumartesiydi , pazartesiyi bekledimde aldım bankadan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.