Şimdi Ara

Bankamatik parami yuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Cept paracard kullanicisiyim. Ve bundan yaklasik 2 gun once kartima para yuklemek icin garanti atmsine gittim. Parayi yatirdim. Ve paraniz sayiliyor lutfen bekleyiniz yazisini gordum. Bekledim fakat aniden paraniz alikonulacaktir. Dedi karti verdi parayi vermedi. Hemen telefondan bakiyeme baktim. Fakat yatirdigim miktar islenmemisti. Hemen bir garanti subesine kosturdum. Kartimi kontrol etti ve genel merkeze mesaj attigini ve 1 gun icinde geri doneceklerini soylediler. Fakat bugun 3. Gunu olmasina rahmen geri.donus yapilmadi. Arkadaslar ne yapmaliyim lutfen.yardimci olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaulas12

İyi geceler arkadaslar;

Ben Cept paracard kullanicisiyim. Ve bundan yaklasik 2 gun once kartima para yuklemek icin garanti atmsine gittim. Parayi yatirdim. Ve paraniz sayiliyor lutfen bekleyiniz yazisini gordum. Bekledim fakat aniden paraniz alikonulacaktir. Dedi karti verdi parayi vermedi. Hemen telefondan bakiyeme baktim. Fakat yatirdigim miktar islenmemisti. Hemen bir garanti subesine kosturdum. Kartimi kontrol etti ve genel merkeze mesaj attigini ve 1 gun icinde geri doneceklerini soylediler. Fakat bugun 3. Gunu olmasina rahmen geri.donus yapilmadi. Arkadaslar ne yapmaliyim lutfen.yardimci olun.
    İyi geceler arkadaslar;

e daha ne konu açıyon hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meert. -- 5 Nisan 2012; 0:09:49 >

• O atm de bulunduğun saati de söyle..Benim de başıma geldi..Atmlerden 3 günde bir para çekilir ve yüklenir..Sayımda fazla para olduğu çıkacaktır..Sen Garanti Bankasını ara ne kadar para yatırdığını ve olayı saat ve yeriyle bildir paranı geri yatırırlar..Merak etme..
  • Orijinalden alıntı: MeDaLion_

İyi geceler arkadaslar;

devamını okusaydın keşke

Fakat bugun 3. Gunu olmasina rahmen geri.donus yapilmadi. Arkadaslar ne yapmaliyim lutfen.yardimci olun.

konuya gelince: tekrar ara

• Miktar ne kadardı ?
  • Sen tekrar bankayla irtibata geç

• atm ye sahte para sökmez..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EnPara Hesabıma Bloke Koydu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orijinalden alıntı: MeDaLion_

İyi geceler arkadaslar;

Medalion yazimin tamamini.okumamissin bugun 3. Gunu kardesim.
  • o değilde eskiden atari salondalarındaki makinalar jetonlarımızı yutardı o geldi aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Miktar ne kadardı ?

Scanman az miktarda yatirmadim yani.bana gore fazla bir miktar ogrenciyim 50 tl
  • beyler garanti paramatik kartsiz işlem yaparken bugün arkadaşin parasini yutmuş.müşteri hizmetlerini aramadi yarin bankaya gidecek parayi alabilir degil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Photograph

Sen tekrar bankayla irtibata geç

Photograph yarin irtibata gececegim kardesim.sagolasin.
  • para büyük ihtimal sahte yada kredi kartı borcun var
  • Sahte olsa bile geri verir yutmaz diye biliyorum.
  • Benimde param bankamatiği yuttu hehe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

para büyük ihtimal sahte yada kredi kartı borcun var

Karasimsek kardes cept paracartta borc diye bisi.yok.kontor gibi.yukledigin.kadar kullaniyorsun. Para sahte deil.kardesim.cunku benden.sonra para yatirmaya calisan.kisilerde yatiramadi. Banknot sıkisıkligi.nedeniyle hizmet veremiyoruz uyarisi aldilar

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaulas12

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

para büyük ihtimal sahte yada kredi kartı borcun var

Karasimsek kardes cept paracartta borc diye bisi.yok.kontor gibi.yukledigin.kadar kullaniyorsun. Para sahte deil.kardesim.cunku benden.sonra para yatirmaya calisan.kisilerde yatiramadi. Banknot sıkisıkligi.nedeniyle hizmet veremiyoruz uyarisi aldilar

o zaman sorun olmaz rahat alırsın paranı müşteri hizmetlerini ara onların seni aramasını bekleme mutlaka alırsın paranı
  • Şubenin bulunduğu bankaya git. Biraz huzursuzluk çıkar o zaman paşa paşa verirler paranı..
  • bankamatiğe balgam at
  • banada bir keresinde güvenliğiniz için el koyuyorum demişti
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.