|
Bankamatik paramı yuttu çok stresliyim ( Meblağ Büyük ) (7. sayfa)
-
-
Bana da ılk defa oldu sabah :) Kötü yanı cumartesi ve avm ıcınde olması .bakalım pazartesı arayacagım makbuz yok kanera kayıtlarından bakarlarsa bakarlar para yatırdık kredı kartı kaldı ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kartı kapattırdık.50 tl için de kayıt oluşturduk..Tek sıkıntı içindeki puanların gitmesi ve numaraların değişmesi oldu"numara değişmesi pek sıkıntı da değil aslında"
Muhtemelen para yatırırken ATM parayı aldı bölme kapandı sonra makine kapandı tekrar açıldığında kart gelmedi ama para halen gözdeydi...Muhtemelen bir sonraki işlem yapacak kişi para ile karşılaşacak orada Çünkü kredi kartına geçmemiş yatırdığım tutar.
Yine de kayıt oluşturuldu sanırım kendileri yuklecek tutarı.Ama burada kişi kötü niyetli olsa nasıl davranacaklar ki ? Ben 50 tl yerine 500 tl deseydim banka da o tutarı sorgusuz yukleyecek miydi ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benimde yapıkredi atm ye perşembe günü 1600₺ param atmde sıkıştı makina para sayar gibi sesler yaptı 2-3dk beni bekletti, sonrasında bana para sıkışması sorunu oldu dedi, benden telefon numaramı ve sıkışan tutarı girmemi istedi, aynı zamanda müşteri hizmetlerini aradım ve kayıt oluşturdum, bugün telefonuma gelen mesaja bir anlam veremedim sanırım para buhar olup uçtu bugün tekrar kayıt oluşturduk, ama bir sonuç alacağımı zannetmiyorum.
9121 ATM?DE FIZIKI SAYIM SONUCUNDA SIKISAN HERHANGI BIR TUTARA RASTLANMAMISTIR.KAYIT NO:57612
kuveyttürk kayseri şubesinde bankamatik paramı yuttu içeri girdim paramı istedim polis çağırdılar bana hakaret ettiler üstümü arattılar yavuz hırsız ev sahibini suçlu çıkarırmış aynen öyle oluyor yaşanan rezilliğin bini bir para -
benimde aynı şey başıma geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben birde kartsız işlem yapıyordum yatacak hesapta yoktu o an için ama şükür bankayı arayıp bildirdim sonrasında üniversite adına bir hesabım vardı oraya yatırdılar halloluyor yani zatem kamera vs var ve bankamatikteki para sayılınca ortaya çıkıyor
sen bence kalan 50 liranla 20-30 litre buzlu su al
ATM para yutması, para yutan ATM'nin şube içi mi şube dışı mı olduğuna göre farklı yollar izlenerek çözülecek bir durum. Ben bin liramı ATM yuttuğundahttps://finanstaksi.com/atm-parami-yuttu-ne-yapmaliyim-atmde-param-kaldi-atmde-para-sikisti-simdi-ne-olacak/ bu yazıdan bilgi edinerek sorunu çözmüştüm. ATM para yutması konusunda ATM para sayımının ne zaman yapılacağı çok önemli nokta. Hakkınızı sonuna kadar arayın. ATM para yuttu ne zaman alabilirim sorusu için de ATM para sayımı ne zaman yapılır sorusunun cevabını bilmek çok önemli. Onunla ilgili de bilgilendirici https://finanstaksi.com/atm-para-sayimi-ne-zaman-yapilir/ bu yazıya göz atmanızda fayda var.
-
Maalesef aynı durum başıma geldi bugün. Atm paramı yuttu kartımı geri verdi. Para hesaba geçmedi. Bankayı aradım anlattım, 180 günden önce çözülmez geçmiş olsun dediler. Banka Ziraat Bankası. Harcama itiraz formu da gönderdim bankaya, umarım çözülür diye bekliyorum.
Not: Farklı bir bankanın ortak atm sinden yatırdım parayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 12 Şubat 2021; 20:43:54 > -
Çözüldü mü hocam problem?
-
Nasıl sonuçlandı hocam bu durum?
-
Hocam nasıl sonuçlandı bu durum?
-
Merhaba. Nasıl sonuçlandı durum?
-
Düzeldi mi hocam durum?
-
Çözüldü mü sıkıntı hocam?
-
Hayır makineye neden tek seferde 2100 TL verdiniz bu bir kere saçma?
Makine kağıt öğütme makinesi değil yutması normal para kapağında zorlama var diye algılayıp para yutar güvenlik protokolü bu.
Para yatıracaksanız çok fazla koymayın 10 banknottan fazla yerleştirmeyin tek seferde ATM'lere yoksa böyle uğraşırsınız... Ben garanti olsun diye maksimum 5 banknot koyarım para ister 200 olsun ister 5 tl olsun fark etmez...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 13 Şubat 2021; 19:39:42 > -
Çözüldü mü hocam?
-
İlber hocam, insanın başına gelince uykuları kaçıyor, napsın herkes de başına geleni yazmış.
-
Ben bir seferde konulan para yatırma limitini aşmadığım halde parama el koydu, bankadan da hiçbir dönüş yok. Bir de mesaj gönderiyorlar borcunuzu ödeyin diye. Haliyle insanın uykuları kaçıyor hocam, para kolay kazanılmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X