Şimdi Ara

Bankamatik paramı yuttu çok stresliyim ( Meblağ Büyük )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
171
Cevap
4
Favori
143.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün sabah banka uzak düştüğü için üşenerek bankamatikten para yatırmaya çalıştım . Hay aklımı seveyim . 2.100 TL yi tek seferde verince önce sıkıştı makinaya sonra almaya çalıştım sadece yarısı dışarıda kalan 50 TL yi alabildim sonra kalan hepsini yuttu ama hesabıma geçirmedi . Paranız güvenliğiniz için verilememektedir dedi benden bi soğuk terler boşaldı . Yanımda biri daha vardı o bekledi ben hemen bankaya koştum . Bir form doldurdular miktarı ne zaman gerçekleştiğini nereden işlem yapıldığını filan verdim bilgileri . Bankamatik şube dışında olduğu için , sadece salı ve cuma günleri Afyon'dan gelen bir ekip bakıyor sayım yapıyor dediler . Para hesabınıza geçer rahat olun dediler . Ama nasıl rahat olayım az buçuk para değil . Yinede yapacak bir şey olmadığından mecbur ayrıldık ordan .

Neden bu konuyu açtım . Bugün salı günü yani sayım olması lazımdı . Saatte baya ilerledi . Hesabımda para görünmüyor . Şu an içim içimi yiyor . Ne yapmalıyım yarın mı aktarılır . Bu paranın iç edilme durumu varmı . Paranız bulunamadı derlerse nasıl hakkımı ararım . Lütfen rahatlamamı sağlayacak mesajlar atın gerçekten büyük stres içerisindeyim şu an .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 12 Haziran 2012; 19:31:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ATM Paramı Yuttu: Adım Adım Ne Yapmalısın?

ATM'niz paranızı yuttuysa, stresli bir deneyim olabilir, özellikle de meblağ büyükse. İşte paranızı geri almak için izlemeniz gereken adımlar:

• Sakin kal ve makineyi zorlama: Panik yapmayın veya ATM'ye vurmayın. Bu, durumu daha da kötüleştirebilir.
    • Müşteri hizmetlerini ara: Bankanızın müşteri hizmetleri numarasını bularak olayı derhal bildirin.
    • Sorunu ayrıntılı bir şekilde açıkla: Müşteri hizmetleri temsilcisine, yutulan para miktarını, ATM'nin konumunu ve olay saatini bildirin.
    • Kanıt topla: Kullanabildiğin kadar kanıt topla. Bu, ATM makbuzunu, kamera görüntülerini veya tanıkları içerebilir.
    • Bir kayıt numarası al: Müşteri hizmetleri temsilcisi sana bir kayıt numarası verecektir. Bu numarayı not et ve gelecekteki başvurular için sakla.

ATM Para Sayımı Ne Zaman Yapılır?

ATM'lerde para sayımı tipik olarak şu zamanlarda yapılır:

• Ziraat Bankası: Hafta içi her gün 03:00 - 06:00 saatleri arasında
    • Diğer bankalar: Genellikle hafta sonları veya geceleri kullanım dışı saatlerde

ATM Sayımı Ne Zaman Yapılır?

ATM'ler genelde aşağıdaki zamanlarda sayılır:

• Hafta sonları
    • Bankaların kapalı olduğu resmi tatiller
    • Yoğun kullanım olmayan gecelerde

ATM Paramı Yuttu Ne Zaman Alabilirim?

ATM'niz paranızı yuttuktan sonra paranızı almanız gereken süre şu faktörlere bağlıdır:

• Bankanın politikaları
    • Olayı bildirdiğin zaman
    • Kanıtın sağlanıp sağlanmadığı

Genellikle, paranı ATM sayımı yapıldıktan sonra alabilirsin. Bu işlem birkaç gün sürebilir.

Önemli Hatırlatmalar:

• Paranız yutulursa hemen bankanızı arayın.
    • Kanıt toplayın ve bir kayıt numarası alın.
    • Sakin olun ve makineyi zorlamayın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Banka senin parana el koyamaz. Kamera var orada. Ne zaman nasıl işlem yapıldığı kaydediliyor. Rahat ol yani.
  • Selamlar,

Öncelikle geçmiş olsun aynı sorun benimde başıma gelmişti.ATM den kredi kartı borcumu öderken ATM parayı alıp geri vermemişti.Sonrasında bankayı arayıp durumu anlattım.Haftalık kontrol sonrasında hesabıma parayı yatırmışlardı.

Tekrardan geçmiş olsun.
  • yatırıyorlar biliyorum
  • bakimin kacta oldugunu biliyo musun? bence de bisey olmaz.bankalarin hepsi hippi ama o kadar da degil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha bugün saydık acelen ne kardeş ? yarın parmak izi testi yapıcaz,bankaya gel yoksa vermem paranı
  • quote:

Orijinalden alıntı: k8Triton

Selamlar,

Öncelikle geçmiş olsun aynı sorun benimde başıma gelmişti.ATM den kredi kartı borcumu öderken ATM parayı alıp geri vermemişti.Sonrasında bankayı arayıp durumu anlattım.Haftalık kontrol sonrasında hesabıma parayı yatırmışlardı.

Tekrardan geçmiş olsun.

hocam biraz alakasız olacak ama atm den borcu yatırırken para üstü alabiliyormuyuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı olay benim başıma 2 kere gelmişti.Bir keresinde yapıkredide sıkışmıştı cuma günü 7de felan.Pazartesi sabahın köründe aramışlardı paranız bizde hesaba geçelim mi diye.Diğeride garantide olmuştu.Ben gece parayı yatırırken sıkışmıştı 850TL civarındaydı.O günün sabahı parayı gittim ve aldım.Ben kartsız işlem yapmıştım TC ve tel nonu yazdıgın için sıkıntı olmamıştı. Normalde hergün sayım yaparlar ama enterasan yani. Atm pek kullanılmıyo heralde ilginç...
  • Heralde sayim vs. tarzi bi olay olur fazlalik sizindir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

quote:

Orijinalden alıntı: k8Triton

Selamlar,

Tekrardan geçmiş olsun.

hocam biraz alakasız olacak ama atm den borcu yatırırken para üstü alabiliyormuyuz

Selamlar,

Her bankada yok diye biliyorum.Vakıfbankda vardı.Harçı yatırırken para üstü aldım diye hatırlıyorum.Fazla yatırınca diğer ay ekstreden düşüyolar.
  • endişelenme bişey olmaz benimde başıma geldi o akşam atm kasası sayılır fazla cıkar nekadar çıkarsa başkada müracat eden yoksa kamera eşleşmesiylede paranı verirler hangi şubeydi :)
  • valla hocam bu bankalar gerçekten tefeci geçen gün benimde başıma geldi. 400 tl yatırdım sistem hatası oldu dedi kapandı, sonra içeri girdim durumu izah ettim ama kadın baktı makinaya para yok hesaba da geçmemiş biraz bağırma çağırmadan sonra 200 tl çıktı bu sefer diyor ki ; sen yalan söylüyorsun 200 tl var burda 400 tl yok. benim şalterlerin atmasıyla diğer 200 tl'yide buldular yani ben 400 tl'yi kaptırdım diye bağırıp çağırıodum eger 2.100 kalsa düşünemiyorum bunlar tam kibar tefeci yahu
  • Ben bankacıydım, merak etme saat 5 i geçti büyük ihtimal saat 5 ile 9 arası grup denilen ekip bankamatiğe gider sayımı yapar, fazlalığı da hesabına geçer, bankacılar için çok fazla yaşanan rutin bir olaydır, korkmana gerek yok.
  • bende para yatırırken benzer bir durum yaşadım , hesaba yatmadı ama para bankamatiğe girdi cuma akşamıydı

pazartesi günü gidip konuştum , dilekçe yazdırdılar , kimlik bilgilerimi aldılar , yatırdığım paranın kaçlık banknotlar olduğunu saat kaçta yatırdığımı vs. vs. sorular sorup bankamatik işlemlerinden kontrol ettiler parayı verdiler 10 dakika falan sürdü

rahat ol , zaten kameralarda var çok zorlarsalar ordan belli olucaktır , bende hiç gerek kalmadı kameraya falan
  • bana da ayni olay olmustu kimseyi aramadim bir hafta sonra kendi yatmazsa giderim diyordum yatti para hesaba. hesap numarasini falan parayi yatirmadan once aldigi icin sorun olmaz mutlaka yatar hesaba o para.
  • bankamatigi yan yatir

• bide iyi tarafından bak ya o 50 yide alamasaydın
  • Babam kredi kartının son gunu diye gece 11 gibi atmye para yatırmaya gitti. Miktar seninkinden 3-4 kat daha Fazlaydı. Atm parayı yutunca m.hizmetlerini aradı gecikme faizini de kendilerinden kaynaklandığı için ödemedi, eğer böyle bir durum varsa kavga et biraz ikna oluyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen gece yatmış olur. En kötü sabah işleme alırlar. Rahat ol hiçbir şey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sol!D SnAk3

Arkadaşlar dün sabah banka uzak düştüğü için üşenerek bankamatikten para yatırmaya çalıştım . Hay aklımı seveyim . 2.100 TL yi tek seferde verince önce sıkıştı makinaya sonra almaya çalıştım sadece yarısı dışarıda kalan 50 TL yi alabildim sonra kalan hepsini yuttu ama hesabıma geçirmedi . Paranız güvenliğiniz için verilememektedir dedi benden bi soğuk terler boşaldı . Yanımda biri daha vardı o bekledi ben hemen bankaya koştum . Bir form doldurdular miktarı ne zaman gerçekleştiğini nereden işlem yapıldığını filan verdim bilgileri . Bankamatik şube dışında olduğu için , sadece salı ve cuma günleri Afyon'dan gelen bir ekip bakıyor sayım yapıyor dediler . Para hesabınıza geçer rahat olun dediler . Ama nasıl rahat olayım az buçuk para değil . Yinede yapacak bir şey olmadığından mecbur ayrıldık ordan .

Neden bu konuyu açtım . Bugün salı günü yani sayım olması lazımdı . Saatte baya ilerledi . Hesabımda para görünmüyor . Şu an içim içimi yiyor . Ne yapmalıyım yarın mı aktarılır . Bu paranın iç edilme durumu varmı . Paranız bulunamadı derlerse nasıl hakkımı ararım . Lütfen rahatlamamı sağlayacak mesajlar atın gerçekten büyük stres içerisindeyim şu an .

kardesim benzeribabamin basindangeçti. para atmye sıkısmis ertesi gun gidipanlatmisti olayi sorun olmadi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.