Şimdi Ara

Bankamatik paramı yuttu çok stresliyim ( Meblağ Büyük ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
4
Favori
143.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: k8Triton

quote:

Orijinalden alıntı: atla

quote:

Orijinalden alıntı: k8Triton

Selamlar,

Öncelikle geçmiş olsun aynı sorun benimde başıma gelmişti.ATM den kredi kartı borcumu öderken ATM parayı alıp geri vermemişti.Sonrasında bankayı arayıp durumu anlattım.Haftalık kontrol sonrasında hesabıma parayı yatırmışlardı.

Tekrardan geçmiş olsun.

hocam biraz alakasız olacak ama atm den borcu yatırırken para üstü alabiliyormuyuz

Selamlar,

Her bankada yok diye biliyorum.Vakıfbankda vardı.Harçı yatırırken para üstü aldım diye hatırlıyorum.Fazla yatırınca diğer ay ekstreden düşüyolar.

cevap için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rahat ol dostum herşey düzelir kanıtlar var
  • Yorumlarınız beni rahatlattı . Sağolun arkadaşlar .

• aynısı başıma geldi, form doldurduğum günün akşamı parayı hesabıma geçmişlerdi. Sıkıntı olmaz yani, bir de benimki 100 liralık banknottu, tek banknot bile olsa atm nin parayı yutma ihtimali var, her seferinde tırsarak veriyorum parayı artık
  • Bi ara 2.340 tl yi aynı senin gibi yatırmaya kalktım. Baktım parayı sıkıştırdı yuttu neyse. Form doldurdum falan pazartesi telefon geldi paranız bulunamamıştır diye. Soguk su içtim napim.

şaka bi yanada,
    sıkıntı yapma aynısı oldu banada
    hemen para hesaba geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 13 Haziran 2012; 0:42:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Bi ara 2.340 tl yi aynı senin gibi yatırmaya kalktım. Baktım parayı sıkıştırdı yuttu neyse. Form doldurdum falan pazartesi telefon geldi paranız bulunamamıştır diye. Soguk su içtim napim.

şaka bi yanada,
    sıkıntı yapma aynısı oldu banada
    hemen para hesaba geçti.

Canıma kastın mı var hocam . Yüreğime indireceksin aman diyim

• Bi kere başıma geldi, öteki gün geri almıştım.Yarın git hemen konuş.Müşteri hizmetlerini araman bile yeterli.
  • Ağzını burnunu kıramadın mı atm nin,
  • Sonuç bildir de rahatlayalım
  • Benim babamda 6.000 TL den biraz fazla yatırmıştı aksam 10 gibiydi. Ertesi gün hesaba geçmişti merak etme.

• Kafaya takılcak bişey değil 3 kere geldi başıma size tavsiyem tenha köşelerdeki atmleri kullanmayın geneli bozuk oluyo çünkü.
  • Benim de başıma gelmişti.50 TL yutmuştu ATM.İçeriye girip durumu anlattım.Kaç para yatırdığımı sordular ve telefon numaramı istediler.Akşam aradılar, ertesi gün gittim.Form doldurdum, kimlik bilgilerimi aldılar ve paramı verdiler.İçin rahat olsun her türlü sende paralar .
  • Bir arkadaşım birkaç kere aynı sorunu yaşadı. Kamera kayıtlarına vs. bakıyorlar hiçbir sorun olmuyor. Merak etme.
  • Arkadaşlar olay pazartesi gerçekleşti ve perşembe güneşi doğuyor ama hala para hesabıma geçmedi . Zaman ilerledikçe endişelerim artıyor .

• Merak etme paranı hesabına aktarırlar aktardıkları vakit de seni arar bilgilendirirler,başıma gelen bir hadise.

Geçmiş olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sol!D SnAk3

Arkadaşlar olay pazartesi gerçekleşti ve perşembe güneşi doğuyor ama hala para hesabıma geçmedi . Zaman ilerledikçe endişelerim artıyor .

Yoksa Garanti Bankası mı?
  • bugun benimde basıma geldi 100 liram gitti yarın bankaya gidicem
  • Bir arkadaşım daha büyük bir meblayı aynı şekilde atmye kaptırdı.

Ertesi gün bankaya gidip dilekçe yazdı yaklaşık 10 gün içinde para hesabına geçti.

Atmlerin para koyma kısmında kaç adet banknot alabileceği yazıyor ona göre para koymak gerekiyor fazla koyunca böyle sıkıntı oluyor.
  • Bir ara bilyonere para yatırırken 20 tl tek banknot sıkıştı, aldı içine parayı. Üzerine düşmedim. Sanki tek maçtan yattım diye farzettim.

Ama büyük para yatırırken ben muhakkak imkanım varsa bankaya gidip banka önündeki atmden yatırıyorum. Onlar hem bakımlı oluyor hem de para falan sıkışınca hemen bildirme imkanın oluyor.
  • Bizde gecen yaz 8bin kusur kaptirmistik saat gece yarisi bir. İsbankasiydi ve banka onundeki atm oldugu icin ertesi sabah geri alabilmistik . Hesabinda o an o parayi gorememek kotu bir duygu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.