Şimdi Ara

Bankamatik paramı yuttu çok stresliyim ( Meblağ Büyük ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
4
Favori
143.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: addicttomango

quote:

Orijinalden alıntı: mrv_40

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sol!D SnAk3

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Arkadaşlar olay pazartesi gerçekleşti ve perşembe güneşi doğuyor ama hala para hesabıma geçmedi . Zaman ilerledikçe endişelerim artıyor .

Yoksa Garanti Bankası mı?

Akbank

Aynısı akbank atm de bu Pazartesi benim de basıma geldi, hemen Mh yi arayıp bildirdim, bugun Perşembe ama hala Bi haber yok :((

Aynısı dünde benim başıma geldi. Durumu arayıp bildirdim bugünde ne zaman olacağını sordum ama düzgün cevap vermediler. Benim yatırdığım atm nin yanında banka yoktu ama yinede uzun sürmez değil mi? Paramın çoğunu yatırmıştım ya 250 liramı -daha doğrusu yatıramamış oldum- Paramı alayım ilk işim hesabımı kapattırmak bıktım bu akbanktan aklı olan hesap falan açtırmasın

Eğer eksik yatırdığınız meblağ için hesabınıza gecikme faizi uygularlarsa, Akbank sitesinden sikayette bulunun, bir hafta icinde ilgileniyorlar

Nasıl yani anlamadım eksik yatırdığım meblağ nasıl oluyor?

• Yatagi yorgani alir bankamatikte yatardim ben olsam..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar olay pazartesi gerçekleşti ve perşembe güneşi doğuyor ama hala para hesabıma geçmedi . Zaman ilerledikçe endişelerim artıyor .

Akbank

Aynısı akbank atm de bu Pazartesi benim de basıma geldi, hemen Mh yi arayıp bildirdim, bugun Perşembe ama hala Bi haber yok :((

Aynısı dünde benim başıma geldi. Durumu arayıp bildirdim bugünde ne zaman olacağını sordum ama düzgün cevap vermediler. Benim yatırdığım atm nin yanında banka yoktu ama yinede uzun sürmez değil mi? Paramın çoğunu yatırmıştım ya 250 liramı -daha doğrusu yatıramamış oldum- Paramı alayım ilk işim hesabımı kapattırmak bıktım bu akbanktan aklı olan hesap falan açtırmasın

Eğer eksik yatırdığınız meblağ için hesabınıza gecikme faizi uygularlarsa, Akbank sitesinden sikayette bulunun, bir hafta icinde ilgileniyorlar

Diyelim Borcunuz 500du, 250sini yatırdınız 250sini yuttu
    Banka işlemleri yapıp para hesabiniza gecenekadar borcunuza faiz işlerse bunu akbanka bildirip sildirebilirsiniz demek istedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar dün sabah banka uzak düştüğü için üşenerek bankamatikten para yatırmaya çalıştım . Hay aklımı seveyim . 2.100 TL yi tek seferde verince önce sıkıştı makinaya sonra almaya çalıştım sadece yarısı dışarıda kalan 50 TL yi alabildim sonra kalan hepsini yuttu ama hesabıma geçirmedi . Paranız güvenliğiniz için verilememektedir dedi benden bi soğuk terler boşaldı . Yanımda biri daha vardı o bekledi ben hemen bankaya koştum . Bir form doldurdular miktarı ne zaman gerçekleştiğini nereden işlem yapıldığını filan verdim bilgileri . Bankamatik şube dışında olduğu için , sadece salı ve cuma günleri Afyon'dan gelen bir ekip bakıyor sayım yapıyor dediler . Para hesabınıza geçer rahat olun dediler . Ama nasıl rahat olayım az buçuk para değil . Yinede yapacak bir şey olmadığından mecbur ayrıldık ordan .

Neden bu konuyu açtım . Bugün salı günü yani sayım olması lazımdı . Saatte baya ilerledi . Hesabımda para görünmüyor . Şu an içim içimi yiyor . Ne yapmalıyım yarın mı aktarılır . Bu paranın iç edilme durumu varmı . Paranız bulunamadı derlerse nasıl hakkımı ararım . Lütfen rahatlamamı sağlayacak mesajlar atın gerçekten büyük stres içerisindeyim şu an .

merhaba,

aynı olay benimde başıma geldi ve banka şöyle bir çakallık yaptı ben normalde o bankaya ait hesabı kullanmıyordum ama kredi kartını aktif bir şekilde kullanıyordum ve hesapta hiç para olmadığı için hesap işletim ücreti v.s gibi kesintiler yapamıyorlardı sonra bu yaşadığınız olay benimde başıma gelince forum doldurdum v.s adam dedi yarin gel al paranı bir sonraki gün geldim neyse parayı hesabına geçtik dedi bende ben hesabıma geçilmesini istemiyorum dedim (ki zaten hesabıma geçtiklerinde hesap işletim ücretlerini kesecekler) olay çıkartım parayı elden zorda olsa aldım.böyle bir çakallık yapabilirler dikkatli olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XIII -- 12 Şubat 2013; 16:01:26 >

• Bence artık soru su olmalı; Paranı kurtarabıldınmı kardesım.
  • 50 lira alabilmşsin işte 1 şişe vodka 1 kilo salam 1 paket sigara 1 ekmek daha ne istiyosun
  • Finansbank atm'si pazar günü 70 liramı yutmuştu bugün öğleden önce yatırmışlar hesaba teşekkür etmek gerek o zaman.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Akbank

Diyelim Borcunuz 500du, 250sini yatırdınız 250sini yuttu
    Banka işlemleri yapıp para hesabiniza gecenekadar borcunuza faiz işlerse bunu akbanka bildirip sildirebilirsiniz demek istedim

Anladım. Ama borç yatırmamıştım zaten. Nakit parayı yanımda taşımak istemedim ihtiyacım oldukça çekerim diye hesabıma yatıracaktım. Teşekkür ederim yinede

• 2100 LİRA BANKAMATİKTEN YATARMI BE GÜZEL KARDEŞİM NASI Bİ KAFA YAPISIDIR BU
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Akbank

10 gün oldu ama param hala yatmadı. Ki nerdeyse hergün müşteri hizmetlerini aradım bir defa talebimi hızlandırdım bir defada aciliyetini bildirttim iki defa da internetten yazdım hala dönmediler. Ne bankaya gittiğimde ne de müşteri hizmetlerinden adamakıllı cevap alabiliyorum. En fazla ne kadar sürer bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dzmr -- 20 Şubat 2013; 18:54:48 >

• bugün garanti bankası atm'inde benim de başıma geldi böyle bir olay. ilk uyarıyı okuyamadan çok hızlı bir şekilde ikinci uyarı geldi ve paranın alıkonulacağı yazılıydı. ana menüye döndü ve tekrar para yatırma girişiminde bulunduğumda sıkışma dolayısıyla kullanılamaz olduğunu söyledi. hemen yandaki şubede form doldurdum. aslında form da değil bildiğin ibraname doldurtuyorlar "para fazlası çıkmazsa alacağım yoktur" dedirtiyorlar. neyse gün içerisinde param iade edilirmiş. sorun şu ki şüpheli para dolayısıyla mı yoksa sadece para sıkışmasından mı el koydu anlayamadım. internetten araştırdığım kadarıyla akşam atm'deki parayı sayacak adamların insafına kalmış durumdayım. 770 lira yatırmıştım, forumda güvenilir bir kişiye sattığım cihazın parasıydı...

not: 16:30 itibariyle 770 lira "paramatikte sıkışan paranın iadesi" şeklinde hesabıma yatmış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 14 Nisan 2014; 16:31:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

bugün garanti bankası atm'inde benim de başıma geldi böyle bir olay. ilk uyarıyı okuyamadan çok hızlı bir şekilde ikinci uyarı geldi ve paranın alıkonulacağı yazılıydı. ana menüye döndü ve tekrar para yatırma girişiminde bulunduğumda sıkışma dolayısıyla kullanılamaz olduğunu söyledi. hemen yandaki şubede form doldurdum. aslında form da değil bildiğin ibraname doldurtuyorlar "para fazlası çıkmazsa alacağım yoktur" dedirtiyorlar. neyse gün içerisinde param iade edilirmiş. sorun şu ki şüpheli para dolayısıyla mı yoksa sadece para sıkışmasından mı el koydu anlayamadım. internetten araştırdığım kadarıyla akşam atm'deki parayı sayacak adamların insafına kalmış durumdayım. 770 lira yatırmıştım, forumda güvenilir bir kişiye sattığım cihazın parasıydı...

sorun çıkacağını zannettmiyorum

• Gitti paracıklar gittiii auuuu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

2100 LİRA BANKAMATİKTEN YATARMI BE GÜZEL KARDEŞİM NASI Bİ KAFA YAPISIDIR BU

Nie Yatmasnki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfaRomeo147

quote:

Orijinalden alıntı: blackwolf500

bide iyi tarafından bak ya o 50 yide alamasaydın

• @Sol!D SnAk3 hocam güvenlikçisin galiba aynı yaştayız :D şöyle bi güvenlik işi ayarlasana bana hocam para ne durumda alabildin mi 2100 tl'yi
  • 2 bin lirayi tek seferde koymak akıl işimi be kardeşim.
    Ben 100 den fazla koymuyorum eger bozuksa.

Ben 50 kaptirmistim. dilekce yazip ertesi gün aldım sorun olmaz merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 12 Mayıs 2014; 9:35:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orada kocaman "tek seferde 20 adetten fazla banknot koymayın" yazıyor. Hiç bir uyarıyı okumayan sen gibilere az bile bu stres umarım 3 5 gün oyalarlar aklın iyice başına gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 12 Mayıs 2014; 8:53:42 >
  • hocam merak etmeyin benim 50lirami yemisti fatura yatirirken uzak bi yerdeydi bankamatik. Ertesi gun bankaya gittim aksam 5 te gelin dediler gittim aldim parami

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam yıllar önce yatırdılar hesabıma parayı çok şükür yazmış hala merak etmeyin yatırırlar benimde şöyle oldu benimde böyle diye mesajlar atıyorsunuz yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilberhoca -- 12 Mayıs 2014; 11:51:06 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.