Şimdi Ara

Bankamatik paramı yuttu çok stresliyim ( Meblağ Büyük ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
4
Favori
143.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 3000 TL yutturdum kardesim TEBte guvenlikciyi cagardım ac diyorum acamam diyo kimse yok icerde felan tabi yalan atıyo bankanin 2 tane gise gorevlisi arkada cay iciyo...

Neyse geldiler gecirdiler hesaba..Kesinlikle alırsın paranı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler konu nerdeyse 2 yıl önce açılmış farkında mısınız
  • Sizlerin sayesinde şubelerin kira parası çıkıyor :)

dostum benim 50 tl yi de yutmuşlardı, sonra hesaba geçtiler sorun yok
  • Sonuç
  • arkadaşlar benimde başımdaa böyle bişi var,16 gündür hesabıma geçmeiler ve maleeesf banka akbank.1050 tl kadar ,aramadık mail atmadık yer bırakmadım,yer yarıldı para yok. çıldırmak üzeeyim mahkemeye başvurcam gibi.yukarıda sonuçlar hep olumlu ama,çoğu zaman hep olumsuzu beni bulur. :))))
  • Benimde 300 liramı yutmuştu sorunsuz hallettim

• 1700 küsür yuttu şerefsiz akbank atmsi 20 gün geçti bugün mesaj atıyorlar ödeme uygun görülmemiştir diye!!ulan para buhar mı oldu allahsızlar...resmen hırsızlık bu tekrar inceleme actılar olumsuz olursa polise giderim bilişim suçu sayılır, maddi manevi tazminat davası açarım..böyle çakallık yok akbank
  • Benimde çok paramı atm yuttu ama benimkiler hep şubenin önündeki atm lerde olduğu için şubeye girip o an atm nin kasasını açtırıp sıkışan parayı geri alıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Bi ara 2.340 tl yi aynı senin gibi yatırmaya kalktım. Baktım parayı sıkıştırdı yuttu neyse. Form doldurdum falan pazartesi telefon geldi paranız bulunamamıştır diye. Soguk su içtim napim.

şaka bi yanada,
    sıkıntı yapma aynısı oldu banada
    hemen para hesaba geçti.

iki yıl geçmiş ama tebrik edemededen geçemedim

• 2 gün önce ziraat bank atmden kredi kartına para yatırdım hata vermedi 1 gün sonra internet bankacılğından baktığımda paranın yatmamış olduğunu gördüm müşteri hizmetlerini arıyorum ulaşılmıyor şikayetvar.com a yazdım cevap bekliyorum olmadı bayramdan sonra şubeye gidicem sıkıntı çıkartmazlar inşallah
  • Ben tek seferde 6-7 bin bile yatırdığım oldu 1 kere bile başıma böyle bir iş gelmedi şükür geçmiş olsun hocam.

• Türkiye is bankası 5t tl mı yutmuştu gittim istemeye vermediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sol!D SnAk3

Arkadaşlar dün sabah banka uzak düştüğü için üşenerek bankamatikten para yatırmaya çalıştım . Hay aklımı seveyim . 2.100 TL yi tek seferde verince önce sıkıştı makinaya sonra almaya çalıştım sadece yarısı dışarıda kalan 50 TL yi alabildim sonra kalan hepsini yuttu ama hesabıma geçirmedi . Paranız güvenliğiniz için verilememektedir dedi benden bi soğuk terler boşaldı . Yanımda biri daha vardı o bekledi ben hemen bankaya koştum . Bir form doldurdular miktarı ne zaman gerçekleştiğini nereden işlem yapıldığını filan verdim bilgileri . Bankamatik şube dışında olduğu için , sadece salı ve cuma günleri Afyon'dan gelen bir ekip bakıyor sayım yapıyor dediler . Para hesabınıza geçer rahat olun dediler . Ama nasıl rahat olayım az buçuk para değil . Yinede yapacak bir şey olmadığından mecbur ayrıldık ordan .

Neden bu konuyu açtım . Bugün salı günü yani sayım olması lazımdı . Saatte baya ilerledi . Hesabımda para görünmüyor . Şu an içim içimi yiyor . Ne yapmalıyım yarın mı aktarılır . Bu paranın iç edilme durumu varmı . Paranız bulunamadı derlerse nasıl hakkımı ararım . Lütfen rahatlamamı sağlayacak mesajlar atın gerçekten büyük stres içerisindeyim şu an .

Rahatlayacak bir şey yok 2.100 TL sonuçta ama suç senin paranın hepsini birden çekmeye çalışmışsın

• Problem yok aynisi bi hafta once arkadasima oldu parayi aldi

• Ben para yatıracakken para koyma bölümüne 100TL gelmişti de sahibi arkamda telefonla bankayı arayan adammış. Daha 300TL'si içerdeydi :D
  • Ben para çekerken Finansbank atm sinden parayi vermedi 1000 TL sonra uyari cikti parayi eksik almis olabilirsiniz diye aklim dikti sağ bölüme baktim hep hic acilmadi sol bolum acildi ama para sıkışmış ve ucunda boyle plastik birşey vardı iyice suphelendim hani araya bir parca koyup parayi çalmaya calisirlar ya hani oluyor ATM. Lerde hile o aklima geldi ama benim sağ bölme hic mi hic acilmasi bende o plastik takimi olan para yatirma yerini araladim 1 avuç 100 TL lik sandim ki benim para ugrastim arabamin anahtariyal o arada hepsini içeri çekti o plastik parca hala disari dogru duruyordu o parcayi inat edip içine ittim ATM nin ATM onu ta içine çekti komple Finansbank mh bağlanmak mucize TC kimlik veya kart no girin diyor TC gidiyorum yanlis diyor kartim encard hemen en para mh aradim hemen kayit actilar durumun çok ciddi olduğunu parami cekmedigim halde çekilmiş gösterdi dedim diğer plastik parcadanda bahsettim ugrasirken etrafimda 4-5 kişi vardi beni izliyorlardı hala korkmaktayfim para benim değil durumu iyi olmayan bir arkadasin ailesine verilecek emanet paraydi artik muhtemelen yarin sabah finansbanka giderim

• Geçen gün kadıköy iskelelerin ordaki biletmatiklerde 5 liramı yuttu şikayet edecek bir yerde yok 5 lira içinde ilgilenmezler zaten ama bi döner parası lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Ben para çekerken Finansbank atm sinden parayi vermedi 1000 TL sonra uyari cikti parayi eksik almis olabilirsiniz diye aklim dikti sağ bölüme baktim hep hic acilmadi sol bolum acildi ama para sıkışmış ve ucunda boyle plastik birşey vardı iyice suphelendim hani araya bir parca koyup parayi çalmaya calisirlar ya hani oluyor ATM. Lerde hile o aklima geldi ama benim sağ bölme hic mi hic acilmasi bende o plastik takimi olan para yatirma yerini araladim 1 avuç 100 TL lik sandim ki benim para ugrastim arabamin anahtariyal o arada hepsini içeri çekti o plastik parca hala disari dogru duruyordu o parcayi inat edip içine ittim ATM nin ATM onu ta içine çekti komple Finansbank mh bağlanmak mucize TC kimlik veya kart no girin diyor TC gidiyorum yanlis diyor kartim encard hemen en para mh aradim hemen kayit actilar durumun çok ciddi olduğunu parami cekmedigim halde çekilmiş gösterdi dedim diğer plastik parcadanda bahsettim ugrasirken etrafimda 4-5 kişi vardi beni izliyorlardı hala korkmaktayfim para benim değil durumu iyi olmayan bir arkadasin ailesine verilecek emanet paraydi artik muhtemelen yarin sabah finansbanka giderim

Sabah şubeye ilk siz gidin ; dilekçe verin zaten sizden form alacaklar ama dilekçe verin şu saatde şu bankamatikde şu kadar parayı çekmeye çalışırken .......... durum oldu diye...
    Sonrasında icraat başlıyor kasayı akşama sayıyoruz derler hayır ben haftasonu bekledim paramı istiyorum diyin... Kasadan sorumlu kişi yapsın sabah ilk işlem olarak eger yapmıyorsa mh leri vs arayın tekrar kayıt oluşturun dursun kenarda gerisi beklemek...

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Ben para çekerken Finansbank atm sinden parayi vermedi 1000 TL sonra uyari cikti parayi eksik almis olabilirsiniz diye aklim dikti sağ bölüme baktim hep hic acilmadi sol bolum acildi ama para sıkışmış ve ucunda boyle plastik birşey vardı iyice suphelendim hani araya bir parca koyup parayi çalmaya calisirlar ya hani oluyor ATM. Lerde hile o aklima geldi ama benim sağ bölme hic mi hic acilmasi bende o plastik takimi olan para yatirma yerini araladim 1 avuç 100 TL lik sandim ki benim para ugrastim arabamin anahtariyal o arada hepsini içeri çekti o plastik parca hala disari dogru duruyordu o parcayi inat edip içine ittim ATM nin ATM onu ta içine çekti komple Finansbank mh bağlanmak mucize TC kimlik veya kart no girin diyor TC gidiyorum yanlis diyor kartim encard hemen en para mh aradim hemen kayit actilar durumun çok ciddi olduğunu parami cekmedigim halde çekilmiş gösterdi dedim diğer plastik parcadanda bahsettim ugrasirken etrafimda 4-5 kişi vardi beni izliyorlardı hala korkmaktayfim para benim değil durumu iyi olmayan bir arkadasin ailesine verilecek emanet paraydi artik muhtemelen yarin sabah finansbanka giderim

Sabah şubeye ilk siz gidin ; dilekçe verin zaten sizden form alacaklar ama dilekçe verin şu saatde şu bankamatikde şu kadar parayı çekmeye çalışırken .......... durum oldu diye...
    Sonrasında icraat başlıyor kasayı akşama sayıyoruz derler hayır ben haftasonu bekledim paramı istiyorum diyin... Kasadan sorumlu kişi yapsın sabah ilk işlem olarak eger yapmıyorsa mh leri vs arayın tekrar kayıt oluşturun dursun kenarda gerisi beklemek...

Saolasin hocam zaten para acil pazartesi elime geçmesi lazim para yatirma yerinde de plastik parca vardi banka ATM sinde şaibeli olay var dixem memurum ben izin alamam her zaman dicem acil baktircam en para yi arayip kayit olusturdum hem de SMS geldi takip no.para yatirma bolumu ucunda damacana su açma halka tutma yeri gibi plastik disa cikikti içinde bir tomar para vardi ben ittim hepsini içeri aldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde başıma dün akşam geldi. Açıkçası uykum kaçtı. Dün akşam yüklü sayılabilecek bir ödemem geldi. Bankaların kapalı olması ve pazartesiye kadar parayı evde tutmamak için bankamatikten yatırmaya karar verdim. Daha öncede yüklü bir miktar bankamatikten yatırmıştım sorun çıkmamıştı. xxx tl yatırdım hesabıma geçti. Daha sonra 5.000 tl daha yatırdım. Bankamatik 400 tl sini geri verdi. Bende terar yükledim. Tam o anda bankamatik arızaya geçti. Cep şubeden baktım hesabıma geçmemiş. Müşteri hizmetlerini aradım talep oluşturdular endişe etmemi pazartesi salı ekip gideceklerini söylediler. Ama için hiç rahat değil. 100-200 olsa takmıyacağım da az para değil. Banka matik şube önünde değil. Canım çok sıkıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRadon -- 19 Ocak 2015; 12:16:19 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.