Şimdi Ara

Bankamatik paramı yuttu çok stresliyim ( Meblağ Büyük ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
4
Favori
143.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Orijinalden alıntı: Sol!D SnAk3

Arkadaşlar olay pazartesi gerçekleşti ve perşembe güneşi doğuyor ama hala para hesabıma geçmedi . Zaman ilerledikçe endişelerim artıyor .

Yoksa Garanti Bankası mı?

Akbank

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen elektronik sistem hatasından dolayı sayımı tam yapamayabilirler bu yüzden paran yanabilir
  • Benimde işbankasında çok oluyor.Aynı atm kullanıyorum. Bazen mavi ekran geliyor yada program kapanıp windows masaüstü geliyor.
    Param hiç yanmadı.Geri ödediler.
    Şikayet etmişsin zaten.Kasa fazla vereceği için ortaya çıkar.
  • bende de atm değilde gişedeki adam parayı yuttu. Ben parayı vermedin dedim o verdim dedi. Ufak çaplı tartıştık. Adam kasasını saydı, yan taraftaki başka bir adamdan kasasının miktarını öğrendi fazlasını bana verdi. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Benimde işbankasında çok oluyor.Aynı atm kullanıyorum. Bazen mavi ekran geliyor yada program kapanıp windows masaüstü geliyor.
    Param hiç yanmadı.Geri ödediler.
    Şikayet etmişsin zaten.Kasa fazla vereceği için ortaya çıkar.

bi ara yapı kredi reset atmıştı.

• Arkadaşlar bugün 19:19 da BTM Alıkonan açıklamasıyla parayı hesabıma geçirmişler . Rahat bir nefes aldım çok şükür .

• quote:

Arkadaşlar bugün 19:19 da BTM Alıkonan açıklamasıyla parayı hesabıma geçirmişler . Rahat bir nefes aldım çok şükür .

Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruzya .Herhalde yatıracak paranı.Senden kaynaklanan hata değil sonuçta.
  • banka ismini neden yazmadın dostum ?

biraz şanssız bir ana denk gelmiş

tek seferde 10 bin yatırdığım var atm den korkacak bişey yok
  • anladıgım kadarı ıle bankanın ınsıyatıfınde hareket edıyoruz pekı resmı olarak banaka negatıf davrandıgında nereye basvurmalıyızzz
  • Merhaba aynısı başıma geldi cumartesi gece havale yapıyordum 200 tl para sokulan yer açık kaldı para içinde bekledi bekledi parayı alamadım elimi soktum bi anda orası kapandı ekranda paranız atm de kalacaktır dedi anında bankayı aradım atm zaten kullanım dışı olmuş haberler ianında oluyor yani pazartesi sabah direk almıştım parayı kimlik ile gidip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

banka ismini neden yazmadın dostum ?

biraz şanssız bir ana denk gelmiş

tek seferde 10 bin yatırdığım var atm den korkacak bişey yok

Sen ne iş yapıyorsun gözünü seveyim.
  • Bankamatik tek seferde 40 veya 50 adet banknot alıyor bir kere benim de başıma geldi tam da araba alıcam 5.000 lirayı hesaba yatırayım da yanımda taşımim dedim atm'ye yatırdım cumartesi günü sıkıştı para.Banka da kapalı.Pazartesi günü sabahtan aradılar.Hesabınıza yatırdık diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwolf500

bide iyi tarafından bak ya o 50 yide alamasaydın

Polyanna
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

anladıgım kadarı ıle bankanın ınsıyatıfınde hareket edıyoruz pekı resmı olarak banaka negatıf davrandıgında nereye basvurmalıyızzz

sıkısmanın gerceklesmesınden 2. gun sonra hesabıma sıkısan para gectı,ama konu ıle ılgılı bır arastırma yapınca forumları vs.. okuyunca garantının bankamatıklerınde durumun kronık oldugunu gordum,

bu tur sıkısmalar eksıyetle garantı paramatıklerınde yasanıyor,
    dıkkatttt
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar olay pazartesi gerçekleşti ve perşembe güneşi doğuyor ama hala para hesabıma geçmedi . Zaman ilerledikçe endişelerim artıyor .

Akbank

Aynısı akbank atm de bu Pazartesi benim de basıma geldi, hemen Mh yi arayıp bildirdim, bugun Perşembe ama hala Bi haber yok :((

• Merak etme geçerler parayı hesabına.

• 1 hafta -10 gün içinde geçiyorlar. Benimde finansbankta başıma böyle birşey geldi.
    ortada kamera kayıtları ve bankada para fazlası gözüküyor zaten.
    Paranın üstüne hiçbirşekilde yatamazlar eminol.
    ama beklersin biraz,genel merkeze yazı felan yazarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: addicttomango

quote:

quote:

quote:

Akbank

Aynısı akbank atm de bu Pazartesi benim de basıma geldi, hemen Mh yi arayıp bildirdim, bugun Perşembe ama hala Bi haber yok :((

Aynısı dünde benim başıma geldi. Durumu arayıp bildirdim bugünde ne zaman olacağını sordum ama düzgün cevap vermediler. Benim yatırdığım atm nin yanında banka yoktu ama yinede uzun sürmez değil mi? Paramın çoğunu yatırmıştım ya 250 liramı -daha doğrusu yatıramamış oldum- Paramı alayım ilk işim hesabımı kapattırmak bıktım bu akbanktan aklı olan hesap falan açtırmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: mrv_40

quote:

Orijinalden alıntı: addicttomango

quote:

quote:

quote:

Akbank

Aynısı dünde benim başıma geldi. Durumu arayıp bildirdim bugünde ne zaman olacağını sordum ama düzgün cevap vermediler. Benim yatırdığım atm nin yanında banka yoktu ama yinede uzun sürmez değil mi? Paramın çoğunu yatırmıştım ya 250 liramı -daha doğrusu yatıramamış oldum- Paramı alayım ilk işim hesabımı kapattırmak bıktım bu akbanktan aklı olan hesap falan açtırmasın

Eğer eksik yatırdığınız meblağ için hesabınıza gecikme faizi uygularlarsa, Akbank sitesinden sikayette bulunun, bir hafta icinde ilgileniyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwolf500

bide iyi tarafından bak ya o 50 yide alamasaydın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.