Hocam o olay çok bakımsız kalan ATM'lerde olur yada zorlama (hırsızlık-dolandırıcılık girişimi) olan ATM'lerde oluyor. Bazen parayı okuyamayıp yuttuğuda oluyor. Kuytu köşede ki ATM'lere pek gitmeyin bu sebeple... Çok fazla banknot koymakta sıkıntılı çünkü o lazer tarayıcı ağazına kadar dolarsa tarama yapamaz... |
Bankamatik paramı yuttu çok stresliyim ( Meblağ Büyük ) (8. sayfa)
-
-
Bakalım hocam nasıl olacak, paramız geri gelecek mi gelmeyecek mi? Çok mağdurum açıkcası, umarım sorunsuzca halledebilirim bu süreci. Bu konuda genelde para yatar endişe etmeyin denmiş ama yine de insanın uykuları kaçıyor.
-
Hiçbişi olmaz başıma geldi daha önce ertesi gün gittim aldım -
Ben başka bir bankanın ortak atm sinden yatırdım. Bu yüzden ertesi gün paramın hesabıma geçeceğini sanmıyorum hocam, geçmedi de zaten. Çağrı merkezindekiler çok olumsuz oluştu, en az 180 gün sürüyormuş. Kanunen de böyle bir hakları varmış. Bir de bana borcunuzu ödeyin diye mesaj geliyor, ne yapacağımı şaşırdım iyice doğrusu.
-
Dert etme dostum 180 gün max süre haftaiçi hallolur muhtemelen gerekirse yatırdığın bankanın şubesine git durumu anlat ekipler zaten parayı alıp şubeye getiriyorlar direk çekersin ordan sıkıntı yapma bu kadarquote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34Ben başka bir bankanın ortak atm sinden yatırdım. Bu yüzden ertesi gün paramın hesabıma geçeceğini sanmıyorum hocam, geçmedi de zaten. Çağrı merkezindekiler çok olumsuz oluştu, en az 180 gün sürüyormuş. Kanunen de böyle bir hakları varmış. Bir de bana borcunuzu ödeyin diye mesaj geliyor, ne yapacağımı şaşırdım iyice doğrusu.
-
Çok sağol hocam, uykularım kaçtı doğrusu. Umarım kısa sürede çözülür dediğiniz gibi.
-
Rahat ol hacı dert etme bu kadar hallolmıcak bişi diil o kadar uzun da sürmez Allahın izniyle ama bankanın insafına bırakma dediğim gibi pazartesi yatırdığın bankayı ya ara ya da şubesine git bi an önce hallederler. Sonuçta senin suçun diil -
1 ay gibi süre içinde vermişlerdi paramı geri.Sağa sola baya bi yazmıştım sosyal medyada ondan sonra tekrar inceleme açıp çözmüşlerdi.
-
Benim başıma gelmişti çok değildi ama buna rağmen 1-2 hafta sonra parayı geri almıştım. Sorun değil alırsınız rahat olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam.
-
Anladım hocam, çok teşekkür ediyorum.
-
Çok teşekkür ederim hocam.
-
Bugün itibariyle sıkıntı halen çözülmedi. Bankanın genel müdürlüğüne de telefon ettim ama yapılacak bir şey olmadığını, sadece beklemem gerektiğini belirttiler.
-
Bankadan dönüş geldi. Sistemlerinde harcama itiraz formu göndermediğimi söylemişler. Ben de gönderdiğim mail ekran görüntüsü tekrar gönderdim. Bakalım ne olacak. -
Bugün itibariyle param halen geri verilmedi. Şubeye mi gitmedim, talep kayıtları mı oluşturmadım? Halen bekleyin diyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34Bugün itibariyle param halen geri verilmedi. Şubeye mi gitmedim, talep kayıtları mı oluşturmadım? Halen bekleyin diyorlar.
sonuç ne oldu hocam çözüldü mü?
Maalesef. Halen yatmadı para. Banka da süreç böyle bekleyin demekten öte bir şey yapmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Maalesef. Halen yatmadı para. Banka da süreç böyle bekleyin demekten öte bir şey yapmıyor.180 gün ne demek ya dalga mı geçiyorlar. bence bdk ya veya savcılığa şikayette bulunun.
Yasal süre dolmadan bir işlem yapmıyorlar hocam. Çok denedim yoksa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Yasal süre dolmadan bir işlem yapmıyorlar hocam. Çok denedim yoksa.benimde 3 gün önce garanti atm de sıkıştı bekliyorum bakalım ne olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X