Şimdi Ara

Bankamatikten para yatirma ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iki tane banka kartim var.biri is bankasi biri ziraat bankasi.devlet bursu almak icin actirmistim.
    simdi biri para gondermesi lazim bana.hangisine gonderirse ayriyetten para kesilmez? ve para gonderebilmesi icin uzerindeki 16 haneli numarayi gondermen yeterli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bana da lazım bu up
  • Karşı taraf hangisine gönderirse göndersin ücret kesilir + o kişiye iban numarası yada hesap bilgilerini göndermen lazım.
  • Merhaba,
    Sana para gönderecek kişi internet bankacılığı kullanıyorsa çoğu banka internet bankacılığı ile yapılan havalelerden para kesmiyor.Eğer sana para gönderen kişinin bu iki bankadan birinde hesabı yoksa sana eft göndereceği için 5 tl civarı bir kesinti yapılıyor.Veyahut,işbank veya ziraat atmlerini kullanarak sana para yollanacaksa yine kesinti yapılıyor işbankası 3 lira civarı alıyordu yanlış hatırlamıyorsam,ziraat hakkında bilgim yok malesef.
    (bu arada bazı bankalar internet bankacılığı ile yapılan havalelerde 1 tl kesebiliyor,araştır.Ben işbank kesmiyor diye hatırlıyorum)
    Bunların dışında kesintisiz para gönderme şansın yok malesef..
    Yine yakınlarda ptt şubesi varsa sana para gönderecek kişi sana en yakın ptt şubesine adına havale gönderebilir.Ptt'de 3 lira civarı kesiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • teşekkürler .peki para yatırabilmesi için hangi numarayı göndereceğim.16 haneli numara var o mu yoksa hesap no yazıyor altta o mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lşlş

teşekkürler .peki para yatırabilmesi için hangi numarayı göndereceğim.16 haneli numara var o mu yoksa hesap no yazıyor altta o mu?

..
  • hesap no ve şube no yu göndermen gerekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

hesap no ve şube no yu göndermen gerekli

konuyu acan arkadaşım özür dilerim . çok sorum ama

hocam şimdi kartımda 16 haneli bi numara var banka kartım.altında da hesap no 11 haneli hangisi lazım para yatırması için hangisini söyleyeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lşlş

quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

hesap no ve şube no yu göndermen gerekli

konuyu acan arkadaşım özür dilerim . çok sorum ama

hocam şimdi kartımda 16 haneli bi numara var banka kartım.altında da hesap no 11 haneli hangisi lazım para yatırması için hangisini söyleyeyim?

kart numarası önemli değil.bankamatikten kartsız işlemle yatırabilmesi için şube kodu ve hesap no gerekli yada iban numarası ücret 3ile 6 tl arası.ancak banka içerisinden hesap no ile hesaba havale yapabilir onunda ücreti var
  • tamam sagolasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.