Şimdi Ara

Bankkart 4x100 akaryakıt 50 TL puan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
11
Favori
11.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ay boyunca bütün kampanyalar dahil sadece 50 tl mi puan kazanılıyor yoksa ben mi yanlış anlıyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Bir ay boyunca bütün kampanyalar dahil sadece 50 tl mi puan kazanılıyor yoksa ben mi yanlış anlıyorum?

bütün kampanyalar derken?

• sonunda ya. az kalsın kampanyasız yakıt alacaktım, iyi oldu bu.

bank kart combo ziraat bankasının kredi ve banka kartını birlikte kullanabileceğiniz bir karttır.

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

bütün kampanyalar derken?

Alıntıları Göster

Mesela market alışverişi kampanyası ayrı, akaryakıt kampanyası ayrı, tatil alışverişi kampanyası ayrı. Her birinden ayrı ayrı atıyorum 50 tl puan mı kazanıyoruz yoksa bütün kampanyalardan en fazla toplamda 50 tl mi kazanıyoruz onu soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Mesela market alışverişi kampanyası ayrı, akaryakıt kampanyası ayrı, tatil alışverişi kampanyası ayrı. Her birinden ayrı ayrı atıyorum 50 tl puan mı kazanıyoruz yoksa bütün kampanyalardan en fazla toplamda 50 tl mi kazanıyoruz onu soruyorum

Alıntıları Göster

olur mu öyle şey hocam  her kampanya ayrı değerlendirilir

• Bankkart adammış yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

olur mu öyle şey hocam  her kampanya ayrı değerlendirilir

Alıntıları Göster

Tamamdır :)

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt

Bu 400 yakıta yüzde 12,5 veriyor. Axess 500 yakıta yüzde 13 (mobil +opet). Axess posu genelde oluyor ama yine de pos arama vs derdi olmadığı ve alım miktarı daha düşük olduğundan bankkart daha iyi gibi.

• Bankkart daha iyi bulunduğum şehirde opetle Aytemiz arasında 50 kuruşa yakın fark var mazotta

• munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt

Yüzde 5 mobil ödeme de var dediğiniz gibi. Axesste tabi yakıtı Opetten almayan için uygun olmaz. Ziraat candır yaptığı kampanyalarla gönlümüzü fethetti zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 9 Ekim 2020; 10:50:12 >
  • Bankart sade hesap kartı da dahildir bence uygulamada görünüyorsa ama tecrübe etmek lazim

• Pos şartı ve herhangi bir akaryakit markasından alabiliyoruz demi?

• İyi ki ziraat kartı almışım.

Çok güzel kampanyalar yapmaya başladı. İstediğimiz firmadan akaryakıt almış olmamız , bence çok güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: yazilimsever

Aytemiz mobil geçerli mi?

Bu mevzu önemli. Aytemiz Mobil'de geçerli mi ?

• arkadaşlar bu bankart lira nerede harcanıyor artı bakiye olarak mı yükleniyor

• Bilgi vereyim. Yakin zamandaki bir degisiklik ile akaryakit alimi ile kazanilan puanlar sadece yine akaryakit aliminda kullanilabiliyor. Ilgili yonetmelikte bu sart kosuldu akaryakit istasyonu ile kredi kartlari arasindaki promosyonel etkilesim cok abartilinca

Bazi bankalar akaryakiti da iceren ama baska sektorlere de acik bazi harcamalara puan verebiliyor, bu durumda tum harcamalari akaryakit da yapsaniz, kazanilan puani baska mecralarda harcayabilirsiniz , is bankasinda oluyor bu bazen .

ANCAK, bu kampanyadaki gibi, sadece akaryakittan kazanim ongorulmus ise, kazanilan da sadece akaryakitta kullanilabilir

Gelelim neden sadece kredi karti ozelligi dediklerine, eski bank kartlar uzerlerinde cip bulunmayan eski tip olabiliyor ama uygulama tek tip oldugu icin katil butonu cikiyor. Chip olmayan kartlar bu puanin "sadece alaryakitta" kullanilacagi bilgisini uzerinde tasiyamaz, bu da yonetmelige aykirilik olusturuyor

Sahsi tahminim, bankanin bu kredi karti ozelligini sart kosmasin bir mecburiyetin sonucu

Bu arada bu kart turunun ilk ornegi, is bankasinda boyle bir kart olmadi. Yani zaten bu kartin degil pos yazilimlarinin bir ozelligidir. Dogrudur, is bankasi kartlari ilk olarak hem hesabi hem kredi karti detaylarini gosteren bir kart jenerasyonuydu ama is bankasi poslarinda hic bir zaman "kredi karti ya da vadesizden mi cekeyim" tarzi bir secenek sunulmadi

• bende de bank kart var fakat kredi kartı değil. TL hesap kartı. Bendeki kart da bu kampanyaya dahil mi? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük C -- 9 Ekim 2020; 22:13:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.