< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bankomat Kart’la her 500 TL e-ticaret alışverişe 30 TL, toplamda 90 TL bankomat para! (2. sayfa)
-
-
olur olur yap sen, devam et hiç durmadan….
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyasever -- 10 Nisan 2022; 11:43:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her ay gelen klasik 250 veye 300 e 10 yok mu bu ay ben mi göremedim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulama üzerinden katıldım sms falan gelmedi katıldınız gibisinden. Sizde durum nedir ? Sayaç kısmı falan düzgün çalışıyor mu ?quote:
Orijinalden alıntı: shutterbugBeta Test kullanıcısı olduğum için olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayıp ettin tabi ki oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamada katıldınız yazıyorsa tamam. SMS gelmiyor.
-
Bu kampanya işte
Sayacı olup işleyen varsa birisi özelden belirtebilirmi acaba ?
Betaya nasıl katıldınız, ben bulamadım
Önemli: Bir uygulamanın beta sürümünü alabilmeniz için uygulamanın cihazınızda yüklü olması gerekir.
- Play Store'u
- açın.
- Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
- Uygulamaları ve cihazları yönet
- Yüklü'ye dokunun.
- Bir uygulamaya dokunarak ayrıntılar sayfasını açın.
- "Beta programına katıl"ın altında Katıl
- Katıl'a dokunun.
İpucu: "Beta programına katıl"ı göremiyorsanız geliştirici şu an uygulama için herkese açık beta sunmuyor demektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok iyi buuu :) alırım bi dal
-
Ne anlatıyorsun birader sen , açık açık yaZınca kampanyalar bitiyor diyorsunuz , nasıl öğreneceğiz bu kampanyanın nerde geçtiğini , ha yok diyorsan 30 TL için 500 harca … buna da kimseyi inandıramazsın
-
betaya nasıl katılıyoruz.. android benim
-
Şimdi özel mesajlarıma baktım burada mesajı olan arkadaşlar da dahil hep aynı şeyi soruyorlar , tek tek cevap veremediğim için kusura bakmayın maalesef kimse nerde geçtiğini söylemiyor kaçak köçek işler , telegram gruplarında paylaşıp biliyorlar , sıcak fırsatlara gelip artistliğini yapıyorlar , güzel kardeşlerim burası sizin ‘’açık açık yazmayın ‘’
şeklinde telkinde bulunacağınız yer değil yazıyorsanız yazın ASIL KENDİNİZ BOŞ MUHABBET YAPMAYIN
-
Sanki devlet sırrı kendilerince akıl veriyorlar.
-
play store dan uygulama sayfasını açın, ekranı aşağı kaydırn "beta programına katılın" var, ordan katıl a tıklarsanız yaklaşık 5 dakika sonra güncelleme seçeneği aktif oluyor
Teşekkür ederim
şu konuda bir grup harcamadan kazanmanın yolunu biliyor ama paylaşmıyor.. bende tüm ihtimalleri denedim gelecek ay hangisinden yatarsa burda yazarım... bemciller özelden de cevap yazmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X