Şimdi Ara

Bankomat Kart’la her 500 TL e-ticaret alışverişe 30 TL, toplamda 90 TL bankomat para! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
16
Favori
10.261
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüm ihtimalleri denediysen hangisinin geçerli olduğunu nasıl anlayacaksınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gabriel+

Tüm ihtimalleri denediysen hangisinin geçerli olduğunu nasıl anlayacaksınız.
    Beta sürümünde sayaç var sayaç var sayaç var...
    Arkadaşlar detaylı anlatmış yukarıda Android kullananlar için beta programına katılmak çocuk işi iki dakikanızı bile almaz hem sms atmaktan bıkanlar rahatlar çünkü uygulamadan kampanyaya katılma geldi hem de şu oluyor he haberiniz olsun diye 7 mahalleye duyuranlar rahatlar belki çünkü sayaç geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 14 Nisan 2022; 23:53:10 >
  • hayret vakıf a bak sen, 90 tl şaşırdım. Yeni uygulama süper olmuş bence, bankacılık ve kampanylar arası geçiş sıkıntıydı eskiden. Kullanışlı olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: smartlavyer

hayret vakıf a bak sen, 90 tl şaşırdım. Yeni uygulama süper olmuş bence, bankacılık ve kampanylar arası geçiş sıkıntıydı eskiden. Kullanışlı olmuş.

Kesinlikle yeni sürüm çok güzel oldu iki uygulama tek uygulamada toplanmış 👍

• Normal vakıf uygulamasında cepte kazandan giriyorum olmuyor iOS ta sanırım yok , yardımcı olur musunuz sevgili forumdaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bünye alışık değil vakıftan böyle hareketler görmeye. Benimde beta sürümü sayaç olduğunu bile unutmuşum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gabriel+

Bünye alışık değil vakıftan böyle hareketler görmeye. Benimde beta sürümü sayaç olduğunu bile unutmuşum.
    😀 Orada haklısınız tabii 👍 Beta programına katıldı iseniz zaten azıcık karıştırın uygulamayı görürsünüz eski sürümde kredi kartında vardı şimdi her ikisinde de sayaç mevcut

• Sayacı gördüm onda sıkıntı yok ama geçen ay yaptığım ve puan veren bir yerden 3 gün önce denedim sayaç ilerlemedi. Sayaç bozuk değilse o yeri de kapsam dışı bıraktı vakıf.

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 15 Nisan 2022; 1:16:11 >
  • geçen hafta normal alışveirişe sayaç işlemişti

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler.

• Arkadaşlar sayaç anında işliyormu bı süresi varmı ?

• hocam Beta programını bir tek ben mi göremiyorum, bir türlü öyle birşey bulamadım. biraz yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: egridereli

hocam Beta programını bir tek ben mi göremiyorum, bir türlü öyle birşey bulamadım. biraz yardımcı olursanız sevinirim.

Yukarıda arkadaş detaylı yazmış oradan alıntıladım:
    Önemli: Bir uygulamanın beta sürümünü alabilmeniz için uygulamanın cihazınızda yüklü olması gerekir.

• Play Store'u 
    •  açın.
    • Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
    • Uygulamaları ve cihazları yönet 
    •  Yüklü'ye dokunun.
    • Bir uygulamaya dokunarak ayrıntılar sayfasını açın.
    • "Beta programına katıl"ın altında Katıl 
    •  Katıl'a dokunun. İpucu: "Beta programına katıl"ı göremiyorsanız geliştirici şu an uygulama için herkese açık beta sunmuyor demektir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.