Şimdi Ara

Bankomat Kart’la her 500 TL e-ticaret alışverişe 30 TL, toplamda 90 TL bankomat para! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
16
Favori
10.261
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vakıfmobil yüklü olması lazım değil mi, bende yüklü zaten yukardaki adımları takip ediyorum Yükle diye bir buton çıkmıyor,dolayısıyla beta programına da gidemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: egridereli

vakıfmobil yüklü olması lazım değil mi, bende yüklü zaten yukardaki adımları takip ediyorum Yükle diye bir buton çıkmıyor,dolayısıyla beta programına da gidemiyorum

Bankomat Kart’la her 500 TL e-ticaret alışverişe 30 TL, toplamda 90 TL bankomat para! Bankomat Kart’la her 500 TL e-ticaret alışverişe 30 TL, toplamda 90 TL bankomat para!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tamam hocam teşekkür ederim

ben yanlış yerlerde aramışım, eline sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: egridereli

tamam hocam teşekkür ederim

ben yanlış yerlerde aramışım, eline sağlık.

Rica ederim 👍

• Son kale yıkılmış geçmiş olsun bu kampanya da bitti artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Siz hasta mısınız arkadaş onu bunu paylaş diyorsunuz yasal olmayan bir şeyi vatandaş niye paylaşsın? Ben konuyu actıysam yapacan harcamanı alacan. Ergen ergen grubu işgal etmeyi bırakın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    ?

• Bir daha bu tür konuları ne ben nede diğer arkadaşlarım acmazsa iyi olur. Sıcak fırsat diye bir şey bırakmadınız

• Prometheus-x kullanıcısına yanıt
    Seni bankaya şikayet etsem kullanıcı adın tespit edilirse ve daha önceden haksız yerlerden para kazandığın görülürse ne olacak banka sana onu eksi bakiye olarak yansıtacak.
    Dikkat et bi arkadaşın başına geldi yapı YKB’de. Üstelik utanmadan sıkılmadan soruyorsun. Bu gibi konular artık burda acılmaz. Gidin sokakta parkta oynayın burayı işgal etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: uzaypatronu

Seni bankaya şikayet etsem kullanıcı adın tespit edilirse ve daha önceden haksız yerlerden para kazandığın görülürse ne olacak banka sana onu eksi bakiye olarak yansıtacak.
    Dikkat et bi arkadaşın başına geldi yapı YKB’de. Üstelik utanmadan sıkılmadan soruyorsun. Bu gibi konular artık burda acılmaz. Gidin sokakta parkta oynayın burayı işgal etmeyin
    Diyoruz burada açık açık yazanlar yüzünden bitti diye hala gelmiş artistlik taslıyorlar hocam artık bence de konu falan açmaya değmez açsan da yine böyleleri geliyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 15 Nisan 2022; 11:20:13 >
  • Bugün bankomat kartla bir giyim harcamam oldu. Birkaç gün sonra bakıp sayacın beta uygulamada çalışıp çalışmadığını buraya yazacağım. Lütfen bu konuda özel mesaj atmayın artık.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Sayaç çalışıyor zaten hangi işlemlerin dahil olduğunu vs gösteriyor

Kredi kartı sayaçta sıkıntı yok.

Bahsettiğim bankomat kart için idi.

BETA olduğu için bazı sıkıntılar mevcut. Misal kişiye özel 20/100 geldi. Sonra SMS atarım dedim. BETA tekrar güncellenince kişiye özel kampanya geri geldi ama bu kez de KATIL butonu yok. Sadece HEMEN KATIL'a tıklanması gerekir yazıyor ama bu kez nereye SMS atılacak o bilgi kaybolmuş. SMS atan bazı kişilerin de kampanyaya katıldığı gözükmüyor filan.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Bu kampanya için söyledim, sorunsuz çalıştı

Çok pm gelmiş harcama yapılan yer paycelldi, engellendi artık yazmanın bir sakıncası kalmadı

Bankomat Kart’la her 500 TL e-ticaret alışverişe 30 TL, toplamda 90 TL bankomat para!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 15 Nisan 2022; 18:40:0 >

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

hocam sayaç 1 gün sonramı çalışıyor

• Teşekkür ederim sayenizde yaptım hocam. Trendyol sektör olarak ne geçiyor Vakıfbank ta ?

• kaanaslan1983 K kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum harcamaları yaptıktan 4 5 gün sonra betaya katıldım

tamam tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: barosgoal

Teşekkür ederim sayenizde yaptım hocam. Trendyol sektör olarak ne geçiyor Vakıfbank ta ?
    Trendyol ya giyim ya da elektronik sayması lazım ama yine de tam kesin bilgi veremiyorum çünkü Trendyol alışverişimi başka kart ile yapıyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.