Şimdi Ara

Bankomat Kart’la her 500 TL e-ticaret alışverişe 30 TL, toplamda 90 TL bankomat para! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
16
Favori
10.261
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hb alışverişi sayılırım once pay diye yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barosgoal B kullanıcısına yanıt
    Trendyol elektronik geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gabriel+ -- 16 Nisan 2022; 13:40:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar

• Trendyol alışverişimi elektronik saymadı bilgiliniz olsun.

• EZEREY E kullanıcısına yanıt
    Evet benimde saymamış geçen ay olmuştu bunu da değiştirdiler sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gabriel+

Evet benimde saymamış geçen ay olmuştu bunu da değiştirdiler sanırım.
    Dün ben de Trendyol dan alışveriş yaptım yurtiçi internet harcama diye geçiyor

• Vakıfta hesap hareketlerinde tüm internet alışverişleri o şekilde geçiyor. Harcama elektronik kampanyasına sayılmamış geçen ay aynı kampanyaya internet harcamaları dahil değildir demişti bu ay dahildir demiş ya kampanya şartları hatalı ya da Trendyol artık elektronik değil müşteri hizmetlerini arar sorarım yazarım durumu buraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: gabriel+

Vakıfta hesap hareketlerinde tüm internet alışverişleri o şekilde geçiyor. Harcama elektronik kampanyasına sayılmamış geçen ay aynı kampanyaya internet harcamaları dahil değildir demişti bu ay dahildir demiş ya kampanya şartları hatalı ya da Trendyol artık elektronik değil müşteri hizmetlerini arar sorarım yazarım durumu buraya.
    Tüm değil bazı internet alışverişleri "Vakıfbank İnternet Harcama" diye yazıyor

• Haklısın öyleymiş onu geçelim müşteri hizmetlerini aradım dün yaptığım 2502 TL tutarlı Trendyol harcaması elektronik geçiyormuş onda sıkıntı yok. Büyük ihtimal bu kampanyaya geçen ay olduğu gibi internet harcamaları dahil değil ama şartlara dahil yazmışlar neyse kayıt açar alırız. Kampanyanın ekran görüntüsünü aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gabriel+ -- 16 Nisan 2022; 13:42:15 >
  • Trendyol elektronik gecmiyor. Hepsiburada elektronik geciyor bilginize

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Trendyol elektronik geçmiyor demeden önce üstteki mesajı oku ya da müşteri hizmetlerini ara sor önce. Bizzat müşteri hizmetlerinden sektör koduna baktırarak teyit aldım. Trendyol elektronik geçiyor. Vakıfbank'ın mobilya ve elektronik kampanyasında sıkıntı var.

• arkadaşlar bu beta uygulamayı indirdim ama hiçbir alışverişi saymadı yani sayaç çalışmadı birkaç gün sonra mı düşüyor sayaca ödendiği anda mı?

boşa gitti harcamalar

kampanyaya uygulamadan katıldık bu sefer yoksa sms mi atmak gerekiyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 20 Nisan 2022; 0:19:4 >
  • Hocam kesin eminmiyiz o 2500-100 lük elektronik kampanyası için trendyol uygun yani doğrumu

• calculus07 kullanıcısına yanıt
    Kampanya şartlarına göre uygun müşteri hizmetlerinden teyit aldım Trendyol elektronik. Geçen ay elektronik kampanyası için internet alışverişleri dahil değildi bu ay dahildir demişler bu ayki kampanyada ilgili madde yanlış yazılmadıysa sıkıntı yok.

• Tşkler

• sonunda vakifbank sms cilesi bitmis,bankomat kart icinde guncellemeyle katil putonu gelmis. Bankomat Kart’la her 500 TL e-ticaret alışverişe 30 TL, toplamda 90 TL bankomat para! Bankomat Kart’la her 500 TL e-ticaret alışverişe 30 TL, toplamda 90 TL bankomat para!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 20 Nisan 2022; 16:48:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dede06

sonunda vakifbank sms cilesi bitmis,bankomat kart icinde guncellemeyle katil putonu gelmis.
    Beta kullanıyorum bir kaç haftadır bizde böyle idi zaten demek ki herkese gelmiş sürüm

• Amazon elektronik mi geçiyor hocam ?

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt
    Amazon'u hiç denemedim.

• ben 3 adet 500 harcama yapmama rağmen 30 yüklenecek olarak görünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperixx -- 10 Mayıs 2022; 10:21:5 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.