Şimdi Ara

Banlanan çarın E-mail'ine gelen mesaj?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
18.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar. Metin2 deki çarımla 4-5 gun önce oynamıştım. Ondan öncede oynuyodum zaten. Ama gel gör ki 1 gün oynamadım. Çarım banlanmış. Nasıl oldu anlamadım. Önceleri hile falan kullanıyodum ama son dönemde hiç kullanmadım. Kimse beni hileli iken de görmedi. Zaten çok nadir kullanıyodum. Onuda ch3 ch4 te. Tamam hesabım banlandı. Gelen mesaj ise şöyle:

Dear Metin2 Player!

Unfortunately we have to ban the account zukou67 due to a breech against our terms and conditions. The reason for the ban is:

hile kullanim tüm hesaplar ! 03/07/2011 17:32:02 zukou67

The account will be banned until Permanent.

Birisi bana bu mesajı açıklayabilirmi. Hesabımın süresiz olarak banlandığını sölüyorlar. Ama yanda bir tarih var. 3 Temmuz 2011. Bu neyin tarihi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zukou67 -- 14 Mart 2011; 18:25:22 >

• Arkadaşlar. Kaç kişi girmiş. Girmişken bari mesaj atın. Hiç mesaj yok. Yardım edin lütfen :S
  • Benim de ban yiyen karakterime buna benzer bir e-mail gelmişti .Bende çok aramıştım ne olduğunu ama bulamamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Benim de ban yiyen karakterime buna benzer bir e-mail gelmişti .Bende çok aramıştım ne olduğunu ama bulamamıştım

E o tarihte ban açılmadımı ?
  • mesaja göre hesabın süresiz banlanmamış 3 temmuzda açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: zukou67

quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Benim de ban yiyen karakterime buna benzer bir e-mail gelmişti .Bende çok aramıştım ne olduğunu ama bulamamıştım

E o tarihte ban açılmadımı ?

Tarihi hatırlamıyorum ama hesaba baktım açılmamış
  • hile kullanımı süresiz bandır bence pek umutlanma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chawu$h

mesaja göre hesabın süresiz banlanmamış 3 temmuzda açılır

Ama mesajda hesabın süresiz olarak banlandığı yazıyo. Onu anladım da, tarihi pek anlayamadım. Bazılarına şöyle mesajlar geliyomuş: Hesabın sınırsız banlandığını, açılış tarihinin yanında verilip o tarihin 2030 gibi bişiy olduğu. Benim durumda aynısı olabilirmi. Sınırsız yazıp da 3 Temmuz 2011' de açılması gibi ?
  • xfire charın adını yazıp tarattın mı eğer hile videon yoksa ticket atıp neden banlandığını öğrenebilirsin.
  • x-fire ye adımı tarattım bir sonuç bulunamadı. ticket attım. gelen cevapta hackshield hile tespit etmiş. bunun için sınırsız banlandığı yazıydu. ama bana ilk ban haberinin verildiği mesajda ise:
    hile tüm hesaplar ban 03.07.2011
    yazıyodu. yani 3 temmuz 2011. bu tarihi merak ediyorum. acaba çar bu tarihte açılırmı diye.
  • oto ban yemişsin bypassız hile kullanırsanız böyle olur + charın 3 temmuzda açılır
  • Sevgili Metin2 Oyuncuları;

Hackshield`in tespit etmiş olduğu yasaklanmış programlar sebebi ile otomatik olarak bloke edilen hesaplar oldu. Hackshield bu yasaklanmış programları tarar ve gerektiğinde buna göre otomatik olarak hesapları bloke eder.Oyuna girmek için Hackshiled`in kurulmasına ve çalışmasına onay vermeniz gerekmektedir.

Hackshield hesabımı ne zaman bloke eder?
    Eğer bilgisayarınızda yasaklanmış programlardan birisini tespit ederse hackshield buna istinaden hesabınızı banlar. Hackshield`in çakıştığı bazı zararlı programlar olabilir ancak hackshield bunları Yasaklı program olarak nitelendirip bloke işlemini gerçekleştirmez. Bu nedenle yapmış olduğu işlemler %100 doğru tespitlerdir.

Nasıl Önlem Alabilirsiniz ?
    Cafe vb birden fazla kullanıcıya açık bilgisayarlarda yasaklanmış programların kullanılıp kullanılmadığını mutlaka kontrol ediniz. Her oyuncu hesabına giriş yaptığı bilgisayarın güvenliğinden kendisi sorumludur.

Hackshield Cezaları nasıldır?
    Hackshiled duruma göre süresiz ve süreli (1 ay)iki ceza tipi vermektedir. Bu yasaklı programları kullananlar ve bulunduranlar farklı ceza almaktadır. Kullanmadığınız halde yanlış ceza aldığınızı düşünüyorsanız detaylı bir açıklama ile destek sistemi yardımıyla itirazınızı gerçekleştirebilirsiniz.Bu sistem 28 Şubat 2011 tarihinde devreye girdiği için sadece bu dönemden sonraki Hackshiled banlarının itirazları değerlendirmeye alınacaktır.

Not : İncelemeler detaylı olacağı için işlem süresi buna istinaden uzun olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Sevgili Metin2 Oyuncuları;

Hackshield`in tespit etmiş olduğu yasaklanmış programlar sebebi ile otomatik olarak bloke edilen hesaplar oldu. Hackshield bu yasaklanmış programları tarar ve gerektiğinde buna göre otomatik olarak hesapları bloke eder.Oyuna girmek için Hackshiled`in kurulmasına ve çalışmasına onay vermeniz gerekmektedir.

Hackshield hesabımı ne zaman bloke eder?
    Eğer bilgisayarınızda yasaklanmış programlardan birisini tespit ederse hackshield buna istinaden hesabınızı banlar. Hackshield`in çakıştığı bazı zararlı programlar olabilir ancak hackshield bunları Yasaklı program olarak nitelendirip bloke işlemini gerçekleştirmez. Bu nedenle yapmış olduğu işlemler %100 doğru tespitlerdir.

Nasıl Önlem Alabilirsiniz ?
    Cafe vb birden fazla kullanıcıya açık bilgisayarlarda yasaklanmış programların kullanılıp kullanılmadığını mutlaka kontrol ediniz. Her oyuncu hesabına giriş yaptığı bilgisayarın güvenliğinden kendisi sorumludur.

Hackshield Cezaları nasıldır?
    Hackshiled duruma göre süresiz ve süreli (1 ay)iki ceza tipi vermektedir. Bu yasaklı programları kullananlar ve bulunduranlar farklı ceza almaktadır. Kullanmadığınız halde yanlış ceza aldığınızı düşünüyorsanız detaylı bir açıklama ile destek sistemi yardımıyla itirazınızı gerçekleştirebilirsiniz.Bu sistem 28 Şubat 2011 tarihinde devreye girdiği için sadece bu dönemden sonraki Hackshiled banlarının itirazları değerlendirmeye alınacaktır.

Not : İncelemeler detaylı olacağı için işlem süresi buna istinaden uzun olabilir.

Çok güzel yazılmış bir yazı. Teşekkür ederim.
    Fakat istediğim cevabı hala almış değilim. Çarımın sınırsız banlandığını yazıyordu mesajda. Ama yanda da ile bir tarih vardı. 3 Temmuz 2011 ? İşte bu benim sorum.

• hesabın süresiz banlanmış.
    ban sebebi için;
    07/03/2011 tarihinde ve saat 17:32:02 'de zukou67 hesabı için tüm hesaplar hile kullanımı diye belirtilmiş..
    yurtdışındaki tarih biçimi bizden farklıdır. 7 mart ban tarihi. 3 temmuzu kim nerden uydurdu bilmiyorum ama hesapların uçmuş. geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyler_durden -- 21 Mart 2011; 10:49:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler_durden

hesabın süresiz banlanmış.
    ban sebebi için;
    07/03/2011 tarihinde ve saat 17:32:02 'de zukou67 hesabı için tüm hesaplar hile kullanımı diye belirtilmiş..
    yurtdışındaki tarih biçimi bizden farklıdır. 7 mart ban tarihi. 3 temmuzu kim nerden uydurdu bilmiyorum ama hesapların uçmuş. geçmiş olsun

teşekkür ederim. tarihler gün ay yıl olarak yazılır. yanı 03 07 2011, 3 temmuz demektir. neyse onu geçtim. 7 mart olsun.ben 7 marttan sonra çarıma giriyodum. bana bu mesaj 10 mart da geldi. bunuda açarmısın
  • Ticket atıp süresiz mi 3 aylık mı öğrenin. Eğer hackshield banıysa 3 ay, hileyse süresiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Ticket atıp süresiz mi 3 aylık mı öğrenin. Eğer hackshield banıysa 3 ay, hileyse süresiz.

ben daha önce 2 kere ticket attım. hackshield tarafından tespit edilen hile yüzünden ban yemişim. x fire ye falanda baktım. ismim yoktu.
  • quote:

quote:

ban sebebi için;

teşekkür ederim. tarihler gün ay yıl olarak yazılır. yanı 03 07 2011, 3 temmuz demektir. neyse onu geçtim. 7 mart olsun.ben 7 marttan sonra çarıma giriyodum. bana bu mesaj 10 mart da geldi. bunuda açarmısın

bence sadece tarih kavransa sorun çözülür.. gün/ay/yıl mı yada ay/gün/yıl mı . eğer 3 temmuz çıkarsa o tarihte açılcak demektir. 7Mart çıkarsa o tarihte hile kullanmıssın demektir buda sınırsız ban.. tictek attığında türkçe cevap yazmıyorlarmı türk yöneticilerde var.

• quote:

quote:

ban sebebi için;

tarihler gün ay yıl olarak yazılır yazılmasına da bizde geçerli o dediğin saat formatı. genelde yurtdışı saat biçemi ay gün yıl şeklinde olur. neyse mevzu bu değil ban işlemini metin2 türkiye takımı yapmıyor galiba. onlar merkeze gönderiyor. ordan yapılıyor olabilir. çünkü bahsettiğim tarihte tüm hesaplar hile kullanımı diye mesaj gelmiş g.forge'ye.

mesajın sonunda da açıkça süresiz ban demiş. 7 temmuzu beklemek istersen bekle derim. oyunun forumuna yazarsan daha tatmin edici cevap alabilirsin.

• sanırım FlyBoy'un dediği açıklayıcı olmuş. o tarih gün/ay/yıl olarakmı yoksa ay/günyıl olarakmı yazılmış olması tüm soruların cevabı. şimdi ay/gün/yıl olarak yazılsaydı, yani 7 mart olsaydı çarım sınırsız banlanmış olacak. gün/ay/yıl olarak yazılmış olursa banım 3 temmuz'da açılacak yani ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.