AKLI SELİM OLAN BİRİ BANA NEDEN BANLANDIGIMI Bİ AÇIKLASIN KOXPER ŞİKAYET EDİYORUM ANINDA BANLANIYORUM BU NE İŞTİR Bİ TİCKET ATMASINI BİLEN Bİ ARKADAŞIM YARDIMCI OLURSA TİCKET ATMAMA SEVİNİRİM..
iyimisiniz siz bende koxp olsa gm ye koxpermi söylerim prest koxpla exp kasıyorum evet 5 li onlu seri cs hayretsiniz yavv
quote:
Orijinalden alıntı: xcehennemx
iyimisiniz siz bende koxp olsa gm ye koxpermi söylerim prest koxpla exp kasıyorum evet 5 li onlu seri cs hayretsiniz yavv
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: xcehennemx
saf sende koxp olmasa mobların lwları ve id lerini nasıl görcen
quote:
Orijinalden alıntı: xcehennemx
Alıntıları Göster
quote:
buda kanıtı zaten kendin vemişsin
Bu kriz ortamında okadar doları platine verip koxp acıyosunuz ya giden paray üzlüyrum sadece emek yok zaten
quote:
Orijinalden alıntı: XM
quote:
buda kanıtı zaten kendin vemişsin
Bu kriz ortamında okadar doları platine verip koxp acıyosunuz ya giden paray üzlüyrum sadece emek yok zaten
Alıntıları Göster
tebrikler kazandınız aynı şeyi kullanıpta ihanet edeceksin ve karlı çıkacagını sanacaksın ... bir musibet bin nasihatten iyidir ders olsun sadece sana degil herkes için geçerli bu sözüm
tebrikler kazandınız aynı şeyi kullanıpta ihanet edeceksin ve karlı çıkacagını sanacaksın ... bir musibet bin nasihatten iyidir ders olsun sadece sana degil herkes için geçerli bu sözüm
Alıntıları Göster
evet 5 li 10 lu kullanmadan banlanmış gerçekten resim çok komik
quote:
Orijinalden alıntı: ork_efendis
Alıntıları Göster
wal hacklerde heralde ole ıd yazıyor sende wal hack war
quote:
Orijinalden alıntı: Lustfullasas
wal hacklerde heralde ole ıd yazıyor sende wal hack war
Alıntıları Göster
Birde kendini aklamaya çalışıyor onda koxp olsa şikayet etmezmiş
quote:
Orijinalden alıntı: demonsaphire
Birde kendini aklamaya çalışıyor onda koxp olsa şikayet etmezmiş
Alıntıları Göster
Bunun hakkında açıklamayı head GM CaliMaestro yapmıstı. Aklımda kalan kadarıyla aktarıyorum
"Gm lerimize koxperları şikayet edenlerin %90 ı diğer koxperlar. Bunu slot kavgası yüzünden yaptıklarını biliyoruz. Knight Online'in güvenlik sistemiyle, bir GM e pm attığınızda otomatik olarak sizin process listinizi scan ediyor ve şikayetinizi dinlemeden önce procces listinizde illegal bir program varsa (koxp vs vs) öncelikle sizi banlıyor"
Umarım acıklayıcı olmustur.
quote:
Orijinalden alıntı: WonnicK
Bunun hakkında açıklamayı head GM CaliMaestro yapmıstı. Aklımda kalan kadarıyla aktarıyorum
"Gm lerimize koxperları şikayet edenlerin %90 ı diğer koxperlar. Bunu slot kavgası yüzünden yaptıklarını biliyoruz. Knight Online'in güvenlik sistemiyle, bir GM e pm attığınızda otomatik olarak sizin process listinizi scan ediyor ve şikayetinizi dinlemeden önce procces listinizde illegal bir program varsa (koxp vs vs) öncelikle sizi banlıyor"
Umarım acıklayıcı olmustur.
Alıntıları Göster
obaa senin kafa baya güzelmiş bea
böylesini de ilk kez görüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: WhereismyMind?
obaa senin kafa baya güzelmiş bea
böylesini de ilk kez görüyorum
Alıntıları Göster
dostum kendi kendini yakmışsın denir buna
quote:
Orijinalden alıntı: Alqolikkk
dostum kendi kendini yakmışsın denir buna
Alıntıları Göster
Hangi akla hizmet koxp açıkken gme koxp ihbarında bulunuyosun ..
quote:
Orijinalden alıntı: #Muratty
Hangi akla hizmet koxp açıkken gme koxp ihbarında bulunuyosun ..
Alıntıları Göster
utandı heralde daha konuyada girmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: ceyhunsx
utandı heralde daha konuyada girmiyor
Alıntıları Göster
inkar ediyor bide :)
quote:
Orijinalden alıntı: 4Ottoman
inkar ediyor bide :)
Alıntıları Göster
bende koxp varken şikayet ettim ks yapan adamı ne beni ne onu banladı
quote:
Orijinalden alıntı: Willy Willie
bende koxp varken şikayet ettim ks yapan adamı ne beni ne onu banladı
Alıntıları Göster
Chara yazık olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: MavimsiDünya
Chara yazık olmuş
Alıntıları Göster
Bi de utanmadan yalan söylüyorsun. İyi olmuş sana, hak ettiğini bulmuşsun.
Valla Helal Olsun Paranla Rezil Oluyorsun.Rezil Olmasını Bırak Plat almıssın :D Böyle Enayilik Yok.Para Veriyosun Platinyum Alıyosun Ve Banlanıyosun.