Şimdi Ara

LANET OLSUN SILKROADADA JOYMAX EDE BIRAKTIM OYUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GECE GÜNDÜZ TAM 15 GÜN PARA BİRİKTİRDİM 64+7 12 CRİT %85 FİZİKSEL ATAK FULL BLUE GLAVİE ALDIM.TAM 160M E...BU EVENT ZIMBIRTISINDAN SONRA PATCHİ YÜKLEDİM OYUNA GİRDİM...SİLAHIMIN CRİTİĞİ 10 A DÜŞMÜŞTÜ....BU NASIL BİR İŞTİR.....YAZIKLAR OLSUN.....ARTIK BU JOYMAX İN YAPTIĞI ŞEREFSİZLİKLERE DAYANAMIYCAM....

KÜFÜR,,LAG,,,BOTTER,,,DC,,,V.S. DE CABASI.OYUNDAN İNANILMAZ SOĞUDUM.BU SEFER KESİNLİKLE BIRAKIYORUM...EĞER OYUNA BİR DAHA DÖNERSEM İNSAN DEĞİLİM...

AMA FORUMA GİRİP BİLGİLERİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAYA DEVAM EDİCEĞİM...HEPİNİZE OYUNDA BAŞARILAR...

NOT:CHARIMIDA SATIYORUM ALMAK İSTEYENLER BANA PM ATSIN...SAYGILAR.

• baba naptın sen daha kanuni çevirme yapcaktık nere gidiyon yaw

üzüldüm valla oyunu bırakmana nese ne diyim hacım bende bıraktım aslında Joymax'dan bi beklentisi kalmadı kimsenin KO ya döndü oyun...
  • valla çok üzüldüm ben bugün japon client ini indiridm kasarsam orda kascam

neyse harbiden bu joymax in yaptığı tam salaklık ortalık bot dolu banlamıyolar, geçen tibette hop havadan 100 k gelmiş, yarın 200k gitcek, bot u banı küfürü kiloyla
  • Gçemiş olsun lord!Bu oyun için değme hacım bırak takma kafana geç bile kaldın bırakmakla!Kasıyorsun kasıyorsun sonunda eline geçen bir kütük oluyor...Ve o kütük ile ne pvp yapabiliyorsun ne birşey!Sobaya atsan soba küfür eder sro artık ::TAMAMEN:: bitmiştir!Thatı sallnıyor diyordum,bugün yaptıkalrı bu ıp olayı ile daha da boka sardı işler!Joymax kendi etti kendi buldu milelt taklamakan açılır diye beklerken şu anda oyuna bile giremiyorlar!Ne kadar para verdiysem bu şirkete HARAM olsun!!

• aldıkları paraları elin amerikalısına, japonuna yarışma diye dağıtıyolar, yarışmasıda saçma yok cave de sos düşürme, unique kesme falan. zaten amerikalının biri sataniste benziyodu resmen bırakın şu oyunu ya. yada japon yada fos a geçem boşverin ya bende bıraktım tibeti kas kas ne geçiyo eline ''Fuk u turks'' i hate turks

edit: biraz saçma ama oyuna para veren biz, ama paskalya zart zurt olduğu zman hopp event geliyo. Ramazan Bayramında niye yok ? Hadi event i geçtim, Bi tebrik mesajı atılır be.Global verilir, Pembe yazıyla temrik yazılır yok 5 dk sonra çıkın server kapanıyo demesi kolay demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 24 Ekim 2006; 19:20:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1

aldıkları paraları elin amerikalısına, japonuna yarışma diye dağıtıyolar, yarışmasıda saçma yok cave de sos düşürme, unique kesme falan. zaten amerikalının biri sataniste benziyodu resmen bırakın şu oyunu ya. yada japon yada fos a geçem boşverin ya bende bıraktım tibeti kas kas ne geçiyo eline ''Fuk u turks'' i hate turks

edit: biraz saçma ama oyuna para veren biz, ama paskalya zart zurt olduğu zman hopp event geliyo. Ramazan Bayramında niye yok ? Hadi event i geçtim, Bi tebrik mesajı atılır be.Global verilir, Pembe yazıyla temrik yazılır yok 5 dk sonra çıkın server kapanıyo demesi kolay demi

Katılıyorum oyunun nerdeyse %50 si türk oldu bizede bişey yapmaları lazım arrtık

• quote:

Orjinalden alıntı: theeric

quote:

Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1

aldıkları paraları elin amerikalısına, japonuna yarışma diye dağıtıyolar, yarışmasıda saçma yok cave de sos düşürme, unique kesme falan. zaten amerikalının biri sataniste benziyodu resmen bırakın şu oyunu ya. yada japon yada fos a geçem boşverin ya bende bıraktım tibeti kas kas ne geçiyo eline ''Fuk u turks'' i hate turks

Katılıyorum oyunun nerdeyse %50 si türk oldu bizede bişey yapmaları lazım arrtık

Ehueheue yaptılar ya işte Türkiye Ip'si ile kolay kolay giremiyorsun artık virtual Ip programını kullanıcak çoğu kişi artık bu ko dada olmuştu siteye falan giremiyorduk yine aynı şey artık sro dada oldu!Dediğin şeylerin olması için "Hükümran Senfoni"yi beklemeni öneririm!Oyunun oynanabilir demosu aralıkta çıkıcak ve %100 bir türk MMORPG'si osmanlı dönemi karakterleri,yeniçeriler falan var!Grafikler Wow'dan daha iyi bence üstelik su efekleri,duvarlar,özellikle fizik olayları harika ben şu adna onu bekliyorum o oyun gelsin hiç değilse kendi ülkemizin yaptığı bir oyunu oynarız böyle adını sanını bilmediğimiz adamların çıkarcı oyunlarını oynayıp küfür etmeyiz hiç değilse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 24 Ekim 2006; 19:43:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyuna henüz giremedim ama kalkanımın br si düşmüşsse çok feci kayacam çokkkk!! geçmiş olsun kardeş crit 12 ne demek ya çok yazık olmuş
  • walla 58lik adamım var ama girmiyorum çünkü zevk vermiyor 0.01 exp ile 100 gün kassam anca 1 lvl atlıyorum bu yüzden hep yeni charlar açarım hiç olmazsa daha zevkli oluyor

bu oyun bi hastalık bırakcam desenizde bırakamazsınız. ben sadece bu oyunu icat edenin Allah belasını versin derim ve onlara ödediğimiz paralar kefen paraları olur inşallah bizi hasta ettiler onlarda en ağır hastalıklara kapılık aids olurlar inşallah

• client noticeye iyice bi baktımda silah değerlerinde düşme yapıldığını açık açık yazmışlar mag balance ve crit falan yazıyor hep noticede
  • Hemen karar vermen doğru oLmamış be hocam,bu kadar büyük konuşmaman gerekir ..

Joymax'ın iLk yaptığı değiL son yaptığı da oLmayacak beLki ama bu sorunu en kısa zamanda çözmeLeri gerekLi,bugün ya da yarın yeni bir RoLe Back geLmesi büyük ihtimaL ..
    OrjinaL forum sitesinde ve diğer birçok sitede büyük tepki var joymax'a karşı .. BunLarı görmezden geLebiLecekLerini sanmıyorum,ciddi anLamda büyük kayıp yaşarLar ..

Gerçi ben oyuna daha giremedim,eventta henüz başLamamış diyorLar .. Bu durumda bu Update neden geLdi anLayabiLmiş değiLim .. Sadece haLi hazırda birçok şey kaybeden oyuncuLarın EventLa birşeyLer kazanacağı için onLara yapıLmış bir süikast oLarak tahmin edebiLiyorum ..

Bence birkaç gün bekLemek Lazım .. Joymax'a teLafi için süre vermek gerekLi .. Eğer hiçbirşey yapmayacak oLurLarsa doğrudur,oyun bırakıLır .. Zaten iyice sıkıLmıştım,bu da bahanem oLur ..

Dediğim gibi sinir haLinde büyük sözLer söyLemişsin,biraz sakin oLmakta ve zamana bırakmakta fayda var ..

SaygıLarımLa ..

• 42+5 br 19 kalkan olmuş br 18,45+3 blade nin phs si +60 tı olmuş + 50,crt ı 7 idi olmuş 6.

Haris_Pilton olmasa anında bırakırdım oyunu ama Haris_pilton u kesmeden,onu Tibet te rezil etmeden charım hacklense bile oyunu bırakmayacağım.
  • lordum buyuk geçmiş olsun ama.1 2 gun bekleyin bakalım bole işmi olur silahların özellikleriyle oynayamazlar gelecek patch te filan duzeltirler belki ama duzeltmezlerse sole ben oyunsa sronun 7 sülalesine kayacam
  • Bu oyunu bırakmak aslında çok zor değil. Eğer oyun piyasasını takip ediyorsanız ve tam bir online oyun hastası değilseniz (benim gibi değilseniz) oyunu bırakabilirsiniz. Yeni çıkan CD oyunlarına bakın çok güzel şeyler var. Ne kadar call of duty 3 Türkiye ye gelmiyecek olsada (dağıtılan versiyon sahteymiş) yeni çıkan oyunlar son derece güzel. Biraz kafanızı dağıtmanıza yardımcı olabilir. Ve diğer bir bırakma yöntemi ise bu oyunun size ne kaybettirdiklerini düşünmek ki verdiği en büyük kayıp zaman olmuştur. İnsanların yaşam şekillerini de körertmesi de cabası. Önemli bir sınava da hazırlanıyosanız ilerde pişman olmamak için oyunu bırakın. Bu şekilde bu oyunu bırakmanın ne kadar gerekli olduğunu da anlayacaksınız. Niyetim kimseyi vazgeçirmek değil. Bende bıraktım ve çok rahatım. Oyunda kasmayı sevmesem bile illa ki kasmam gerekiyomuş gibi hissediyodum. Bu tür lvl kasmaya dayalı olan oyunlar ayrıca insanlara pis bir hırs duygusu da aşılıyor aynı zamanda.gerçi artık millet bişey yapmadan da bırakıyor ounu. Yani extra bişey yapmaya gerek yok. Böyle bir şirket ve böyle oyuncular oldukça bu oyun oynanılmaz hale geliyor. Lord senin de bırakarak doğru bir karar verdiğini düşünüyorum. Çünkü bu oyunun sonu yok. 70 olursun 80 çıkar 80 olursun 90 çıkar. Ve insanlardan kopardıkları paralar da joymax ın yanına kalır. Ve elinizde aslında bir hiç olduğunu anlarsınız. Sadece sanal bir karakter. 1 ler ve 0 lar sadece. Neyse lafı fazla uzatmadan herkesin bu oyun hakkında bir kere daha düşünmesini diliyorum.

Saygılar...

• Biraz önce gittigidiyor.com dan WORLD OF WARCRAFT siparişimi verdim.Hayırlısıyla cuma günü elimde olacak...Zaten kuzenimin accountunda biraz alıştırma yapmıştım...Artık azap çekmek yok rahat rahat oyunumu oynıycam...Stres yok siniri yok haksızlık yok dc yok lag yok küfür yok bot yok...Olumsuz hiçbirşey yok...Yazık acıyorum bu oyuna verdiğim 1 seneye...Harcadığım paralar (ticket maymun v.s.) joymax in fitil fitil burnundan gelsin...zehir olsun boğazlarında kalsın...Bu bayram vakti Allah hepsinin belasını versin...Bi insanın emekleriyle bu kadar oynanmaz hakkı bu kadar yenmez...Ememğimizle bileğimizle kastık o charı.9 tane char kastım bugüne kadar birinde bile bot kullanmadım...Bumu bizim alacağımız karşılık...Günlerce biriktirdiğim parayla aldığım silah ne hale geldi...Napsaydım reel parayla oyun parasımı alsaydım millet gibi...Yoksa edit kredi kartımı kullansaydım...Yoksa kredi kartımı çalsaydım...Efendi gibi namusluca oyun oynamakmı suçumuz...

Bundan sonra FOREVER WORLD OF WARCRAFT...

Hepinize saygılar...Bildiklerimi sizle herzaman paylaşacağım ama bu oyunu oyuncu olarak birdaha asla oynamam..

Edit:Hakaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 24 Ekim 2006; 22:21:28 >

• Deliiiiiiiii olacam bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Şimdi eve geldim update olurken şu yazıyı okudum foruma baktım bi korkuyla oyuna girdim.Redsea de 3

tane lvl 24 sos sword 2 tane 24 sos spear 1 tane sos glavie 1 tane sos bow 3 tane 16 sos sword 1 tane glavie

2 tane lvl 8 sos silah aldım.nerdeyse hepsini critical %0 olmuş ben boyle işin içine etmemeyimde ne yapayım

elimde patladı silahlar allah belanı versin oyun gibi
  • cahrı bana versene
  • Hakkaten cok yazık olmuş. Neden bi oyunu bukadar güzel bi oyunu böle şeyler yaparak rezil ederler anlamıyorum. Bu arada yeni patch i download bile edemiyorum start yazısı bile çıkmıyo yardımcı olursanız sevinirim. Biraz alakasız oldu ama kusura bakmayın yeni topic açarak kalabalık yapmayım dedim af ola
  • Agwe dediğin Türk oyununu hemen araştırdım şu an tanıtım videosunu indiriyorum!!

bu oyunda daha yeni gelişene kadar bayaa sürcek ama destek vermeliyiz hergün çıkmıyo böyle Türk evladı!!

neden biz Türklerde adam gibi şöyle oyun şirketi veya neden %100 Türk sermayeli otomobil şirketi olmaz!!!
  • Geçmiş olsun daha oyuna girmedim ama böyle çok önemli bi silah vs yok.

Daha önceden penalty'ı ödemedim diye 64+5 silah olmuştu +4 aynı düşüncelere bende sahiptim ama bırakılmıyo meret işte.Sadece eskisi kadar oynamıyorum günde en fazla 30 dk. :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.