Şimdi Ara

LANET OLSUN SILKROADADA JOYMAX EDE BIRAKTIM OYUNU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ultima'ya döndü oyun yok oyunu 1-2 gün geri alma yok event'i 3 kez acip sonra baska tarihe erteleme
    gelen patch
    her ne kadar avrupa map'i olsada ve yeni pet (tavsan) de buna dahil

artik eski tat'ı vermiyecek buna eminim!....

uptade geldi ama acilmasi bence bir 6 ay'i bulur!.....

bence en iyisini yaptin abi.... ama bi su kanuni ' yi boyoz gibi bir yarsaydikda öle biraksaydin abi oyunu :D
  • BU JOYMAX NE BICIM UPDATE YAPAR KI ZATEN SAAT SABAHIN 6'SI OLMUS OYUNDA LAG WAR.SORUN BENDEN KAYNAKLANMADIGINI DIGER ONLINE ARKADASLARA A SORDUM AYNI YANITI ALDIM.VE BU SAATTE BU SALK LAGIN YUZUNDEN 4 KEZ OLDUM.OLAN SINIRDEN MOUSE OLDUOYUNUN GORUNTUSUDEN BOZULMALAR OLMAYA BASLADI AYRICA.CHARLARIN AYAKLARI NEREDEYSE POPOSUNA GIRMIS SEKILDE,BASI ISE YOK.BENIM BILDIGIM PATCHLER HATALARI DUZELTMEK ICIN YAPILIYOR AMA JOYMAX HATALARI ARTTIMAK ICIN YAPTIGI KESIN

• quote:

Orjinalden alıntı: dobiligabili

quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

SRO da Knightın kaderini paylaşıyor.. Bitirdiler oyunu...
    Bende Hükümran Senfoniyi bkliyorum %100 Türk yapımı gümbür gümbür geliyor...

o oyunu biraz daha açıklarmısın tam adı ney sitesi ney vs

kardeş senin bizimle ne alıp veremediğin var??

oyunda küfür edip duruyorsun ..oyunu bırakıcam senin yüzünden!!!
    sana ne karşılık veririm ne de cevap!senin seviyene düşmeyeceğim.. eğer biraz aklın varsa bırak bu işleri oyununu oyna

yaptığın terbiyesizlik!aklını başına topla..yeter be!
    (sonradan ekleme)
    not:sözüm dobiligabili ye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyxlog -- 26 Ekim 2006; 8:22:19 >

• oyunu bırakmayı bende düşünüyorum fazla emek vermedim
    33 lvl bi karakterim var ama oyunda sürekli kasıyoruz başka bi şey yok sonuda yok
    her zaman kasıcaz
    merlininkazaninda DARK EDEN diye bi inceleme var oyuna güzel demişler
    http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1697
    pvp sitemide güzelmiş ırklar arası savaşta var
    yine ücretsiz diyor oyanayan arkadaşlar varmı nası bir oyundur
    ben indiricem forumdada bulamadım konusunu
    http://www.darkeden.in.th/en/index.php linkide bu
    oynayan varsa yardımcıolabilirmi nası bir oyundur??
    ve belkide lagsız bir oyundur

• http://forum.donanimhaber.com/m_10045865/tm.htm

buyrun hayatımda gördüğüm en güzel online rpg tarzı oyun diyebilirim daha çıkmadı piyasaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: inglorskmn

adam size event verdı buna sukrettıkmıde donuoz sılahlarımızın artısı dustu dıe uzuluoruz %60sılverı 7boyunca hıc kapatmadan vermıs gıbı bı mod yapmıs domus cok ıtem cıakr cok elıxır cıkar demıs sız 12 crıtıc 10du dıe uzulup sıkılıosunuz oturun kasındaha guzelı cıkıcaktır emınım lvl 49 a kadar akstım 1tane sos dusmedı dondum ordan artılı 1 tane ıtem yok bı lvl 10da 10+4 br 11 kalkan lvl 32 de +3 glavye crıtıc 7 lvl 42dede +3 sheıld br 12 lvl 38dede+3 bow baska hıc bı ozellıklı itemdusmedi dusmedı ve elıxırde cıkmıor aynı lvlde arkadas aynı charla aynı yaratıkta kasıor adama muthıs ıtem atıo yaratıklar ona bana yok adamalr soslar +5ler den bahıs edıonus bu event i degerlendırsenınz o elınızdeki ıtemlerden daha ıı sı cıkıcagına ınanıorum sen kastınmı bu eventte sana cıakr hıcdeılse satın almana gerek yok sana cıkma sansıda var unutma hemen umutsuzluga kapılmaalım lutfen

sen 64+7 12 crit %85 fiziksel atack bir glavie ne demek tam anlayamadın galiba.Birgün anlarsan o silahın değerini o zaman buraya msj yaz bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: _battal_

http://forum.donanimhaber.com/m_10045865/tm.htm

buyrun hayatımda gördüğüm en güzel online rpg tarzı oyun diyebilirim daha çıkmadı piyasaya

bahsettiğin oyunu inceledim...yorumum şu...birdaha asla uzakdoğuluların yaptığı bir online oyunu oynamam...görüntülerdeki abartılı efektler haricinde pek ahım şahım bir oyun değil bence...bence tutmaz...tabi zevkler ve rennkler tartışılmaz..ben beğenmedim..

• silahların özellikleri düzeldi geri.sorun kalmadı.ama joymax bu yükün ağırlığını kaldıramamaya başladı.her update ten sonra mutlaka bi bug oluyor ve o bug için bir daha kapıyolar serverı falan filan.dc bot v.s de cabası.
  • Ailem bana yasakladı ama bırakamıorum..ne yapmalıyım bana yardım edin nasıl yapıcam sro suz yardım ltfen stifler-ozzy@hotmail.com....nasıl bırakcam yasakladılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingxaragorn

Ailem bana yasakladı ama bırakamıorum..ne yapmalıyım bana yardım edin nasıl yapıcam sro suz yardım ltfen stifler-ozzy@hotmail.com....nasıl bırakcam yasakladılar..

• quote:

Ailem bana yasakladı ama bırakamıorum..ne yapmalıyım bana yardım edin nasıl yapıcam sro suz yardım ltfen stifler-ozzy@hotmail.com....nasıl bırakcam yasakladılar..

2006.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

quote:

2006.

bu konudakilerin çoğu 2006 da bırakıcam demiş şimdi hepsi şu anda 8li pt de sun aramakta
  • quote:

Ya Kardeşim Akli Dengende Bir Sorunmu Var.Konunun Tarihine Bakıpta Yazsan diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih1994

quote:

Ya Kardeşim Akli Dengende Bir Sorunmu Var.Konunun Tarihine Bakıpta Yazsan diyorum

abi ne yapayım biz öylesine başlatık ölesiye biirdik oyunu ne yapalım yasakladılar..abi yardım edin...ne yapmalıyım..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fatih1994

quote:

abi ne yapayım biz öylesine başlatık ölesiye biirdik oyunu ne yapalım yasakladılar..abi yardım edin...ne yapmalıyım..

Evdekileri 12 yerinden bıçakla..
    12 parçaya ayır.. En iyi yöntem budur..

LANET OLSUN SILKROADADA JOYMAX EDE BIRAKTIM OYUNU

• Adam kolpa yaw.Fake.Aragon falan bir yerden hatırlıyorum ama.Yeni üyelik açıp aga ayaklarına yatmaya çalışıyor sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

Adam kolpa yaw.Fake.Aragon falan bir yerden hatırlıyorum ama.Yeni üyelik açıp aga ayaklarına yatmaya çalışıyor sanırım

• hortcuların gözünün yaşına bakmadan 4 günle ödüllendiriyorlar. aslında 3 ceza puanı ama 1 gün içinde 7-8 tane hortlatınca alıyorsun banı
  • Hmmm ortağın varmıydı Hemen joymaxa suç bulma ortağın yoqhsa ben böyle şirketin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: talamacus

Hmmm ortağın varmıydı Hemen joymaxa suç bulma ortağın yoqhsa ben böyle şirketin...

2 yıl önceki konuya yorum mu yapıyosun şimdi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.