Şimdi Ara

LANET OLSUN SILKROADADA JOYMAX EDE BIRAKTIM OYUNU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

millet nomad_soul unda dediği gibi crit ler pyhs. mag. attacklar düşmemiş aslında..sadece değerleri düşük gözüküyor ama damagelerinde bi değişiklik yok,değerlerinide düzelticeklerini söylüyorlar..yani o konuda panik yapmayın..ama tabi lord un olayı ayrı onun canına tak etmiş artık =)

dedimya işte insanın bir dayanma sınırı var.o sınırı geçeli çok oldu bu oyun..son ana kadar sabrettim ama artık yok yaw...kasamda 4 week gold ticket var...sincabın süresini daha yeni uzatmıştım...yani bırakmak yoktu aslında tam olarak kafamda...ama o kadar dejenere olduki oyun başka çare kalmadı..

wow u bir haftadır oynuyorum kuzenin accounttan...inanılmaz tek kelimeyle...gerçekten inanılmazz...adamlar herşeyi düşünmüşler...bizim oyunuu rahatça stressiz ve eğlencesine oynamamız için herşeyi yapmışlar...desenki bir eksiği varmı bu oyunun..YOOOKKKK..tamamen kusursuz bir oyun...ve yapacak şeyler asla bitmiyor....zaten o kadar çok alternatif varki elinde insan bütün karakterlerden kasmak bütün meslekleri yapıp görmek istiyor...sro daki gibi full int full str yada theif hunter trader gibi daracık değil.30 dan fazla karakter(mage,,warrior,,warlock,, v.s--undead,,dwarf,,touren v.s) ,,10 larca meslek,,, 1000lerce skill,,, 10000lerce mob 100000lerce item var.haritası sro nun yaklaşık 300 katından büyük...e daha ne diyim.

lag yok
    küfür yok
    botter yok
    5k pls yok
    aga yok
    dc yok (40 yılda bir belki)
    müzikler sesler

hepiniz beklerim..stressiz online oyun zevkini tadın sizde...saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 25 Ekim 2006; 3:05:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

evet pusu tam bir komediydi ya oyun dosyalarını ben değiştirip duvarları kendi resmimden yapmıştım demo bulmuştum biyerden yanlış hatırlamıyorsam pusuydu

Ya hayır onu bırak ben oyunu 3 ay önce aldım orjinalini siteye gimiyor haram ettim parayı kapatmış adamlar siteyi para için yaptıkları açık açık belli oysa bir ilki başarıcaklardı herşeyden önce milli duygu harekt etmeleri gerekti...
  • kardeş o oyun beni dahada büyük strese sokar neden dersen çeşitlilik inanılmaz boyutlara ulaşırsa merak adamı rahat bırakmaz ve ömrünün kalanını bilgisayara yapışık olarak geçirmek durumunda kalabilirsin o yüzden tek düze dar seçenekler bazen iyidir açıkçası wow okadar kapsamlıki çok korkuyorum beni bağlar diye çünkü tamamen öğrenene kadar 1 yıl gidebilir bütün buildleri denemek isterim ben
  • quote:

kardeş o oyun beni dahada büyük strese sokar neden dersen çeşitlilik inanılmaz boyutlara ulaşırsa merak adamı rahat bırakmaz ve ömrünün kalanını bilgisayara yapışık olarak geçirmek durumunda kalabilirsin o yüzden tek düze dar seçenekler bazen iyidir açıkçası wow okadar kapsamlıki çok korkuyorum beni bağlar diye çünkü tamamen öğrenene kadar 1 yıl gidebilir bütün buildleri denemek isterim ben

Ahahaua Buildleri değil de sen her classta her ırkı denemeye kalkarsan 1 senen gider hacım...

• iyide bu millet nasıl öğrenmiş bunları anlamadımki hepsini denemişlermi? yani kafandan bitane ırk seçip başlayamazsınki önce denemen lazım elin hangisine yatkın hangisiyle oynamak daha çok hoşuna gidiyor dimi ama? ben sroda bütün buildleri denedim en çok full int hoşuma gitti onu kastım... bunda kör topal dalarsan daha sonra charından nefret edebilirsin charın sağlam ve hatasız kasılmış olması hiç önemli değil çünkü çok çeşitli kastığın buildi sevmeyebilirsin bütün buildleri gösteren bi intro olsa fena olmaz hani bakarsın hepsinin high lvl ine dersinki aha bu tam bana göre ben bundan kasim
  • quote:

iyide bu millet nasıl öğrenmiş bunları anlamadımki hepsini denemişlermi? yani kafandan bitane ırk seçip başlayamazsınki önce denemen lazım elin hangisine yatkın hangisiyle oynamak daha çok hoşuna gidiyor dimi ama? ben sroda bütün buildleri denedim en çok full int hoşuma gitti onu kastım... bunda kör topal dalarsan daha sonra charından nefret edebilirsin charın sağlam ve hatasız kasılmış olması hiç önemli değil çünkü çok çeşitli kastığın buildi sevmeyebilirsin bütün buildleri gösteren bi intro olsa fena olmaz hani bakarsın hepsinin high lvl ine dersinki aha bu tam bana göre ben bundan kasim

Walla hacı 60 lvl elf Ranger charım var bir tane bir tanede Orc Warlock var o da 60 LvL Warlock ile takılıyorum genelde ve yavaş yavaş sindire sindire oynuyorsun oyunu detaylı bir oyun gerçekten özellikle sınıflar,meslekler falan çok iç açıcı bir ara anlatmıştım bunları herbalistlik falan Build olayı bence hiç karışık değil oyunda gayet iyi bir tutorial safhası var ve iyi oturtulmuş eğer ki başlamaya niyti olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim ben wow'ada o kadar pek girmiyorum artık BF2 takılıyorum şu an ama niyeti olan varsa her türlü yardımı yaparız hacım build olsun class olsun oyun içinde herhangi bir takıdlığınız quest falan olsun sorabilirsiniz ama burdan değil Pm'den olursa iyi olur çünkü burası Sro bölümü

• bende oyunu bıraktım 2moons bekliom
  • BUGÜN BÜTÜN CRİ BALANCE VS SORUNLARI ORTADAN KALKTI. VE EVENT OLAYIDA BAŞLADI

HAYIRLI OLSUN.
  • Hay bunların bugfix ine.
    Benim balance de br de aynı gene.
    Ne demek bu şimdi.
    Milletinkini düzelttik ama sana elimiz varmadı.
    Du ben iki global aliim de içimi boşaltiim.
    Siz önce kendinizi fixleyin basiretsiz gm ler.
  • iğrenç tablo....tamda heyecanlanmıştım.serverler boştu.oyuna girdim sevindim

sevinmez olaydım

LANET OLSUN SILKROADADA JOYMAX EDE BIRAKTIM OYUNU

görüyomusunuz daha 4 tane ok sıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbistanlibaris -- 25 Ekim 2006; 14:35:20 >

• @LORD_WESTSIDE
    En iyisin yapmışın! Bende bırakıcam diyorum store daki 64 sos glavie i gördükce oynayasım geliyor Gerçi fazla sinir oLmadım bu olaya .. Charı 51 den sonra botla kastım 1.Rollback te çok şey kaybettim. 2.bu FAKE EVENT ama hiç bişey olmadı iyiki .. 3.Ne olcak bakalım .. Neyse artık ko dan farkı kalmadı bu oyununda
  • bu adamlar ne ypiyor böyle ya biz çalışalım onlar silsin
  • Buglardan siliyolar uğraşmak yerine direk veri dosyalarını değiştiriyorlar
  • geçmiş olsun dostum bu gidişat senin yaşadıklarını çoğumuzun başına getirecek bende direkten döndüm kaç sefer bırakma konusunda aralık ayını bekliyorum sonra karar vercem 2moons mu hükümran senfonimi yoksa wow mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camokan -- 25 Ekim 2006; 16:29:21 >
  • joymax oyunu bizden sogutuyor joymax kadar adi bi firma görmedimsoyguncular!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozhanx

BUGÜN BÜTÜN CRİ BALANCE VS SORUNLARI ORTADAN KALKTI. VE EVENT OLAYIDA BAŞLADI

HAYIRLI OLSUN.

HERŞEY DÜZELDİ
  • Lord kardeş çok geçmiş olsun.

Bence artık yeni bir oyun bulmanın zamanı geldi.

Sro+KO= Mario oldu artık bana göre
  • bugün hızandı o olaydan sonra
  • kardes cidden dogru soylıyon ben dede bilgisiyar wr ama oyunu tm kaldırmıyor o yuzden ınternet cafe de oynuyom gunde 10 saat zmn zıyanlıgı bu oyunu cıkartanın elleri kırılır ıns. bırakmak ıstıyom ama oyun sardı artık bırakamıyom
  • yaw Herifler harbi içine ettiler silahıma 8 tane elixer vurdum biride tutmadı yaw :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.