Şimdi Ara

LANET OLSUN SILKROADADA JOYMAX EDE BIRAKTIM OYUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bahadirerenk

Hakkaten cok yazık olmuş. Neden bi oyunu bukadar güzel bi oyunu böle şeyler yaparak rezil ederler anlamıyorum. Bu arada yeni patch i download bile edemiyorum start yazısı bile çıkmıyo yardımcı olursanız sevinirim. Biraz alakasız oldu ama kusura bakmayın yeni topic açarak kalabalık yapmayım dedim af ola

www.silk roadonline.net te download bölümünden manuel patch i indirerek yapmayı dene bi istersen.
  • tşkler..
  • Bu arada splash screen de dedikleri doğruysa;
    Silahların magical ve phy değerleri sadece görünüşte düşmüş. Damageleri etkilemeyecekmiş. Bunu düzelteceklermiş. Olay sadece görüntü diyorlar.
    Crit faciası da düzeltilecekmiş. Neyin sebep olduğuna bakıyorlarmış. Tez elden halledecez diyorlar.
    Ayriyeten başka bug a rastlarsanız report edin halledelim diyorlar.
    Bakalım ak koyun kara koyun belli olur birkaç gün içinde.
  • Nomad yüreğimize su serptin vallaha inş. dediğin gibi düzeltirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nomad_Soul

Bu arada splash screen de dedikleri doğruysa;
    Silahların magical ve phy değerleri sadece görünüşte düşmüş. Damageleri etkilemeyecekmiş. Bunu düzelteceklermiş. Olay sadece görüntü diyorlar.
    Crit faciası da düzeltilecekmiş. Neyin sebep olduğuna bakıyorlarmış. Tez elden halledecez diyorlar.
    Ayriyeten başka bug a rastlarsanız report edin halledelim diyorlar.
    Bakalım ak koyun kara koyun belli olur birkaç gün içinde.

Ben hala anlamış değilim ne alakası var silahın crt ı ile 1 günlük ticket ların üstüne 1 yazma patch inin

Bu arada fark ettiğim yenilikler;

8 li party lerde yüzler gözükmüyor

Ticketların resimleri biraz daha değişmiş,1 günlüklerin üstüne 1DAY yazılmış.(1 aylık diye 1 günlük alanlar oldu heralde)

Buff ları bitmeden tekrar basabiliyorsunuz.Örneğin bir buff unuz bitecek,silmeniz yada onun gitmesini beklemiyosunuz bitmedne tekrar basıp full leyebiliyorsunuz.
    Yediğiniz effectlerde pill vs. bastığınız zaman bastığınız şeyin değeri kadar effecten düşüyordu ve alttaki çizgide gözüküyordu.Şimdi gözükmüyor örneğin zehiri iki pill ile geçiyor tek pill bastığınızda alttaki çizgisi yarıya inerken şimdi değişiklik olmuyor.İkiniciyide bastığınızda anında gidiyor.

Seslerde birkaç değişiklik olmuş ara sıra tuhaf sesler çıkarabiliyor character.
    Block ve critical sesleride değişmiş.

• Buff ları silmeden tazelemek iyi olmuş onun dışında elle tutulur bir yenilik yok. İki saat uğraştırıyodu üstteki resimlerin üstüne sağ tıkla sonra tekrar bas ohooo uzun işti iyi olmuş böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

Biraz önce gittigidiyor.com dan WORLD OF WARCRAFT siparişimi verdim.Hayırlısıyla cuma günü elimde olacak...Zaten kuzenimin accountunda biraz alıştırma yapmıştım...Artık azap çekmek yok rahat rahat oyunumu oynıycam...Stres yok siniri yok haksızlık yok dc yok lag yok küfür yok bot yok...Olumsuz hiçbirşey yok...Yazık acıyorum bu oyuna verdiğim 1 seneye...Harcadığım paralar (ticket maymun v.s.) joymax in fitil fitil burnundan gelsin...zehir olsun boğazlarında kalsın...Bu bayram vakti Allah hepsinin belasını versin...Bi insanın emekleriyle bu kadar oynanmaz hakkı bu kadar yenmez...Ememğimizle bileğimizle kastık o charı.9 tane char kastım bugüne kadar birinde bile bot kullanmadım...Bumu bizim alacağımız karşılık...Günlerce biriktirdiğim parayla aldığım silah ne hale geldi...Napsaydım reel parayla oyun parasımı alsaydım millet gibi...Yoksa edit kredi kartımı kullansaydım...Yoksa kredi kartımı çalsaydım...Efendi gibi namusluca oyun oynamakmı suçumuz...

Bundan sonra FOREVER WORLD OF WARCRAFT...

Hepinize saygılar...Bildiklerimi sizle herzaman paylaşacağım ama bu oyunu oyuncu olarak birdaha asla oynamam..

Edit:Hakaret.

Heheh o zaman Azeroth'a hoş geldin hacım! Ben bu oyuna verdiğim parayı haram ediyorum gerçekten wow'u 1 kere aldım sadece 100$ civarında bir şey verdim ve her ay 10$ vermek karışılında offical serverlda oynadım!1 kere bile dc olmadım buna yemin edebilirm! 1 kere bile lag'a girmedim oyunun hakkını veren adamlarla oynamak daha bir zevkli zaten sro free2play ama bence free2play oyunlar normal paralı mmorpg'lerden daha çok fazla yiyor bunun örneğini gördük joymax ta k12 network firmasının yolunda ilerlemekte zaten beni artık ne joymax ne sro ilgilendriyor allah çoktan kapanmış olsada yollarını açık etsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 24 Ekim 2006; 23:10:05 >

• öfffffffff crit 12 % 87 olan silahım crit 9 %50 18 br %85 olan kalkanım 17 %60 a gene çok bişey kaybetmedim ama sonuçta pahalıya almıştım bu silahları şu anda çok para etmez zaten yeni hacklenmiştim
  • SRO da Knightın kaderini paylaşıyor.. Bitirdiler oyunu...
    Bende Hükümran Senfoniyi bkliyorum %100 Türk yapımı gümbür gümbür geliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

quote:

Biraz önce gittigidiyor.com dan WORLD OF WARCRAFT siparişimi verdim.Hayırlısıyla cuma günü elimde olacak...Zaten kuzenimin accountunda biraz alıştırma yapmıştım...Artık azap çekmek yok rahat rahat oyunumu oynıycam...Stres yok siniri yok haksızlık yok dc yok lag yok küfür yok bot yok...Olumsuz hiçbirşey yok...Yazık acıyorum bu oyuna verdiğim 1 seneye...Harcadığım paralar (ticket maymun v.s.) joymax in fitil fitil burnundan gelsin...zehir olsun boğazlarında kalsın...Bu bayram vakti Allah hepsinin belasını versin...Bi insanın emekleriyle bu kadar oynanmaz hakkı bu kadar yenmez...Ememğimizle bileğimizle kastık o charı.9 tane char kastım bugüne kadar birinde bile bot kullanmadım...Bumu bizim alacağımız karşılık...Günlerce biriktirdiğim parayla aldığım silah ne hale geldi...Napsaydım reel parayla oyun parasımı alsaydım millet gibi...Yoksa edit kredi kartımı kullansaydım...Yoksa kredi kartımı çalsaydım...Efendi gibi namusluca oyun oynamakmı suçumuz...

Bundan sonra FOREVER WORLD OF WARCRAFT...

Hepinize saygılar...Bildiklerimi sizle herzaman paylaşacağım ama bu oyunu oyuncu olarak birdaha asla oynamam..

Edit:Hakaret.

Heheh o zaman Azeroth'a hoş geldin hacım! Ben bu oyuna verdiğim parayı haram ediyorum gerçekten wow'u 1 kere aldım sadece 100$ civarında bir şey verdim ve her ay 10$ vermek karışılında offical serverlda oynadım!1 kere bile dc olmadım buna yemin edebilirm! 1 kere bile lag'a girmedim oyunun hakkını veren adamlarla oynamak daha bir zevkli zaten sro free2play ama bence free2play oyunlar normal paralı mmorpg'lerden daha çok fazla yiyor bunun örneğini gördük joymax ta k12 network firmasının yolunda ilerlemekte zaten beni artık ne joymax ne sro ilgilendriyor allah çoktan kapanmış olsada yollarını açık etsin...

hiç bende oluşan sorunlara değinmeyeceğim.herkesinkiyle benzer sorunlar.söyleyeceğim tek bişey var;
    Azeroth ta bi kişilik boş yer varmı

• quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

SRO da Knightın kaderini paylaşıyor.. Bitirdiler oyunu...
    Bende Hükümran Senfoniyi bkliyorum %100 Türk yapımı gümbür gümbür geliyor...

o oyunu biraz daha açıklarmısın tam adı ney sitesi ney vs
  • lord ve dier update mağdurları gördüğünüz gibi joymax da olanın farkında ve onlarla ilgilenecez diorlar zaten ole bişe yapsalardı iice milletin gözünden düşerlerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebellahh

lord ve dier update mağdurları gördüğünüz gibi joymax da olanın farkında ve onlarla ilgilenecez diorlar zaten ole bişe yapsalardı iice milletin gözünden düşerlerdi

valla artık bu saatten sonra bana 64+9 sosun glavie verselerde dönmem ve birdaha oynamam silkroadı...çünkü her insanın bir sınırı vardır..dayanma sınırı...bu oyun benim sınırlarımı zorladı...artık daha fazla strese girmek istemiyorum...zaten venice serverından olanlar beni çok bunlattı...pamuk ipliğine bağlı olarak oynuyordum oyunu...hatta son zamanlar sadece slm vermeye giriyordum oyuna...masterlığı devretmiştim geçen hafta...bu da son nokta oldu...dediğim gibi 1 senedir bu oyunu oynayacağıma başka şeyler yapsaydım keşke...ultima bile oynasam kara girerdim...en azından yaptığımdan zevk alırdım...neyse daha anlatılacak çok şey edilecek çok isyan varda susucam ben.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zebellahh

lord ve dier update mağdurları gördüğünüz gibi joymax da olanın farkında ve onlarla ilgilenecez diorlar zaten ole bişe yapsalardı iice milletin gözünden düşerlerdi

valla artık bu saatten sonra bana 64+9 sosun glavie verselerde dönmem ve birdaha oynamam silkroadı...çünkü her insanın bir sınırı vardır..dayanma sınırı...bu oyun benim sınırlarımı zorladı...artık daha fazla strese girmek istemiyorum...zaten venice serverından olanlar beni çok bunlattı...pamuk ipliğine bağlı olarak oynuyordum oyunu...hatta son zamanlar sadece slm vermeye giriyordum oyuna...masterlığı devretmiştim geçen hafta...bu da son nokta oldu...dediğim gibi 1 senedir bu oyunu oynayacağıma başka şeyler yapsaydım keşke...ultima bile oynasam kara girerdim...en azından yaptığımdan zevk alırdım...neyse daha anlatılacak çok şey edilecek çok isyan varda susucam ben.

walla ne diyim lord diyebileceğim tek şey geçmiş olsun =) silahın için değil oyunu bıraktın diye =) bende 1 aylık ticket we sincap almış olmama rağmen girmiyorum..52 lwl da kaldım bana yettide arttı bile oyunun stresi,sinir bozucu yanları ws.ws..hiç uğraşamam 70 e kadar...topic açmayı düşündümde wazgeçtim hazır konusu geçmişken söyliyim bende bıraktım oyunu artık mutlu we huzurluyum...wow konusunda sana sonsuz kez katılıyorum iyi eğlenceler huzura kawuşucaksın walla hiç değilse artık sorun yaşadığında seninle ilgilenicek insanlar,oyunu cidden adam gibi oynayan kişilerle beraber olucaksın..bende wow u çok istiyorum ama hiç başlamıycam lotr online ı bekliyorum önce hoşuma gitmezse wow olabilir...

@_Agwe_

abi senle oyun zewklerimiz baya bi uyuşuyor ya hükümran senfoniyi ilk kez lewel da gördüğümden beridir ilgiyle takip ediyordum we sabırsızlıklada bekliyorum..helal olsun bizimkilere crysis,hükümran senfoni falan harika işler yapıyolar..h.senfoni nin hikayesidir,grafikleridir,karakterliridir,fizik motorudur cidden harika..çıksada bi kawuşsak artık

• quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

oyuna henüz giremedim ama kalkanımın br si düşmüşsse çok feci kayacam çokkkk!! geçmiş olsun kardeş crit 12 ne demek ya çok yazık olmuş

benım arkadasın crıtıc 13 du 10 dusmus bole sacmalıkmı olur yaw sımdı gırcem bakalım benım chara nolmus
  • millet nomad_soul unda dediği gibi crit ler pyhs. mag. attacklar düşmemiş aslında..sadece değerleri düşük gözüküyor ama damagelerinde bi değişiklik yok,değerlerinide düzelticeklerini söylüyorlar..yani o konuda panik yapmayın..ama tabi lord un olayı ayrı onun canına tak etmiş artık =)
  • hmmm.. bende normalde crit2 olan bowu desem rollbackten sora crit2ye düştü diye report etsem acaba yükseltirlermi?? 5 tane taş bastım kendimi harab ettim hala crit2..
  • h. senfoniyi bugün tv de izledim ntv de oyun yapımcıları vardı demo falan gösterdiler baya hoşyu bende beğendim
  • Hükümran Senfoni hakkında bende çok ümitliyim hiç değilse pusu gibi 5 sene önceden haber verip sonra rezillik bir oyun ortaya çıkarıcak gibi gözükmüyorlar!Adamlar ağırdan aldılar olayı ve sağlam iş yapmışlar duvarlar falan sanki gerçek gibi yalnız hikayesi beni pek sarmadı normal ortaçağ veya yüzyıl savaşlarını konu alan bir oyun oslaydı keşke:SYeniçeri tipinde adamlar falan var oyunda çok güzel ama bence ortaçağ dünyasına damgasını vuran ırklar arasında bir oyun olsaydı daha iyi olurdu(ingilizce,fransızlar,osmanlılar,araplar,mısırlılar şeklinde...)neyse hacı hikayesini aşağıya koydum oyun içi bir video değil hikayesi fena değil sonuçta yani beni pek sarmadı böyle uzay,dünya geyikleri falan beni sarmamakta ama tabii ondan sonraki kısmı güzel ırkların ortaya çıkması falan oldukça iyi anlatılmış aslında grafiklerinden çok bu detayları beni ilgilendirmekte oyun zaten grafik konusunda dünya çapında bir noktaya gelinmiş durumda artık ne kadar ilerliyecek oyun firmaları bu alanda aklım almıyor hacım...

Ceiron dünyasının hikayesi;

http://www.youtube.com/watch?v=kJw8WE20YuA

Teknoloji demosu;

http://www.youtube.com/watch?v=J_vXfNXRtMk&mode=related&search=

• evet pusu tam bir komediydi ya oyun dosyalarını ben değiştirip duvarları kendi resmimden yapmıştım demo bulmuştum biyerden yanlış hatırlamıyorsam pusuydu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.