mrh abiler bir site rafaından ban landım acaba bunun kesin çözümü varmı ltf yardımı olursanız sevirim ...
açtıgın konu kurallara uygun mu bilmiyorum ama ip numarası veriyosun bi kere üye olurken banlandıgın takdirde bi daha aynı isimle girmen imkansız hatta başka isimle girsen bile yine banlanırsın
eğer ban yediysen kesin bi çözüm yok aynı isimle asla giremezsin. Fakat farklı bi isim açabilirsin. Eğer IP ban yemediysen. Eğer ip ban yediysen modeme rest atarsın olur biter. Oda olmadı. Ktunnel gibi siteler var ordan sitenin adını yazarak girebilirsin.
Ama eğer banlandıysan seni sevmeyen siteden çık bence nie inat ediyorsun seni banlayanların yanında kalmak için anlamadım ....
arda1811' in dediğinine katılıyorum...
FARKLI bilgi verdikten sonra farklı isim ve mail adresiyle neden engellesinlerki bunları yaparken eski ıpden başka ıp kullanman ve tarayıcının geçmişini boşaltmalısın
quote:
Orjinalden alıntı: Spyxxx
eğer ban yediysen kesin bi çözüm yok aynı isimle asla giremezsin. Fakat farklı bi isim açabilirsin. Eğer IP ban yemediysen. Eğer ip ban yediysen modeme rest atarsın olur biter. Oda olmadı. Ktunnel gibi siteler var ordan sitenin adını yazarak girebilirsin.
Ama eğer banlandıysan seni sevmeyen siteden çık bence nie inat ediyorsun seni banlayanların yanında kalmak için anlamadım ....
arda1811' in dediğinine katılıyorum...
peki ktunnel den aynı isimle girebilirmiyiz ya
quote:
Orjinalden alıntı: arda1811
quote:
Orjinalden alıntı: Spyxxx