Şimdi Ara

Banlanmışım Nolacak Şimdi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bugün oyuna gireyim dedim aşağıdaki yazı ile karşılaştım You have been banned from Battlelog. If you believe this was done in error, please contact Customer Services. niye banladılar anlamadım ırkçılık yok,hile yok 4 aydır oyuna girmiyorum ara sıra commander modda takılırdım şimdi ben nasıl iletişimwe geçicem ingilizcem yok kiminle iletişime geçmem lazım ea ile mi yoksa dice ile mi yardımcı olabilicek varmı

• sanırım legal yoladan alınmıyan oyun yüklemişim kökten tüm oyunlar açılmıyor
  • konustnmu canlı destekte
  • BENCE GRENADE TROLL OLDUĞUN İÇİN BANLANMIŞSINDIR
  • sanmıyorum zira diğer oyunlarada giremiyorum zaten çok tekin olmayan çin sitesinden aldım oyunların bazılarını,türkçe destek'de yok konuşamadım bir şey yok koskoca bf4 tüm silahlar her şey gitti :)
  • ben g2adan alacam birgün ama nezaman bilmiyorum. sorun çıkmaz dimi. ne bileyim biri meksikadan alır banlanır biri çinden alır banlanır. 85 tl ye almak varken 140 tl de vermek istemiyorum
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Alirsan haber verir misin. Tek key mi iki key mi geldigini?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    premium edition tek key. ondan eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

ben g2adan alacam birgün ama nezaman bilmiyorum. sorun çıkmaz dimi. ne bileyim biri meksikadan alır banlanır biri çinden alır banlanır. 85 tl ye almak varken 140 tl de vermek istemiyorum

Playstore da 40 tl kaçırma bence.
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    premium edition alacağım. oyüzden en uygun şuan g2a 86 tl
    Amazondan bf3 pre edt. aldigimda 2 key gelmisti. Sen yine de haber verirsen sevinirim.

• Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    e ozaman premium editionın anlamı kalmıyo. ana oyun+ premium satsınlar madem başka birine soruğumda key aldım girdim demişti. 2 keyden bahsetmemişti. neyse ben alınca haber veririm ama şu yılbaşı indirimlerini beklesemmi kararsızım. en erken aralık başı, en geç aralık sonu alacam.
    Son dlc sali gunu cikacak. Premium alimini artirmak icin belki indirim yapabilirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.