Bildirim
Banned
https://www.amazon.com.tr/dp/B08J3XHCTZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B08J3XHCTZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ama hangi tür bot kullandın yada en son ne zaman silk aldın? Bunlarıda göz önüne getir -
Agbot ben zamanla alakasını kuramadimki hesabı açalı 2 ay oldu ilk açtığımda kullandım 1 hafta sonra gayet legal devam ettim kafasına göre mi banlıyor Joymax -
Bence bir kere kullanman yeterli.Senin charı bir kereliğine de olsa agbot kullanmış olman onlar için yeterli bir sebep.Tabi asıl sebep nedir orası mechul ama yani ne diyelim kardeşim.Kaç level charındı ? -
Silk almadığın sürece banlanırsın -
46 level nuker s/s 1.5 aydur nu çarla uğraşıyorum sınavlar tatil anca bu kadar kasabildim.100k sp kasmışımdır tamamen kendim yani.Joymax ben senin taaaa -
Belki kullandığın zaman seni listeye eklemişlerdir. Çünkü hemen anlar anlamaz ban atmıyorlar.
Birikince Ban sonrada yazıyo yok şu kadar char banladık diye.
GEÇMİŞ OLSUN.. -
quote:
Orjinalden alıntı: cosmosfb
46 level nuker s/s 1.5 aydur nu çarla uğraşıyorum sınavlar tatil anca bu kadar kasabildim.100k sp kasmışımdır tamamen kendim yani.Joymax ben senin taaaa
Olsun kardeşim sıkma canını 45 küsür level miş.Yeni açarsın tanıdık biri seni 1 gün boyunca full taxi yapsa 1 günde rahat 30-35 olursun. -
öle insan mı kaldı beni kasıcakmışgüldürdün yha helal olsun -
@Auto CAD
Dikkat ettiysen adam 100k Sp demiş Lwl kimin umrunda Giden Sp koyar adama -
quote:
Orjinalden alıntı: UnDeRBooY
@Auto CAD
Dikkat ettiysen adam 100k Sp demiş Lwl kimin umrunda Giden Sp koyar adama
Şu saatten sonra ne yapalım... -
Onu bide elle kasmak var ne kadar zor geliyor -
Hazır banlanmışken bırak bence -
biri ban listesini verirmi linkini kesin bende varım xD -
Ben 2 hafta üst üste 2 farklı stall accountu banlatılmış adamım
Zarar 300mil civarı
Şu anda silksiz bir şekilde agbot kullanmaya devam ediyorum bir sorun yok
Stall account ları neden banlanır ? Bot kullanmadıgımız kesin onlara heralde değiL mi :) -
Şuana kadar ilk defa 46 çarım oldu ben onuda banladılar siz ne hissederdiniz...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X