Şimdi Ara

Banyo için sarı ışık mı, beyaz ışık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm evde sarı ışık kullanıyorum 2700K ama banyoya beyaz aldım 6000K. Siz nasıl kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyaz

• tüm evde sarı ışık kullnılır mı abi aman diyim ruh hastası olursun hani tamam gözler için daha iyi ama

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Aslında tam sarı da değil beyaz diye geçiyor 2700K. 6000K dediğim ise soğuk beyaz diye geçiyor. Sıcak beyaz da 1700K oluyor. Gün içinde değişken kullanıyorum zaten. Bütün ışıklar akıllı olduğu için günün saatine göre tonları da değiştiriyorum. Banyoya fuzuli masraf olur diye almadım öyle bir şey. Sabah direkt ayıltsın diye mavi beyaz aldım.

• beyaz kullan ki aynada kendini düzgün gör

• trkgncr kullanıcısına yanıt

işte mühendis adam işte adam gibi adamlık banyoda direkt ayıltıp gün içindeki verimliliği artırmaya çalışıyor be

• ben de ayılmak için tuvalete beyaz ışık ampulu takmıştım. patlayınca sarıya geçtim. nasıl olsa çal suratına suyu ışıktan daha etkili ayıltır seni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Banyonun duş bölümündeki tavan aydınlatması kırmızı. Lavabo kısmındaki bölüm kapalı. Yan tarafta duy kabloları felan vardı oraya kapak aldım ışığı yandan alıyorum çok farkediyor. Duvarda kablolar varsa kesinlikle tavsiye ederim. Salonda amber ışık tercih ediyorum. Banyoda farketmiyor değerleri. Ama kesinlikle sarı kullanın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.