Bildirim
banyo için şohbenmı termosifonmu tüplü sohbenmı alsak tavsıye beklırum yardım lutfen??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: esira35
banyonun sohbenı bozuldu tüplüylu fakat tehlıkelıymıs eskıdıgı ıcın artık yenı bısı alıcas ama ne alsak ne yapsak bilemedik arkadaslar tavsıye edebılcegınz marka sohben ? termosifon sohben varmı yardım yardım yardım
Türkseniz eğer Türkçe yazın. -
Tüplü şohbende sıcak suya hemen sahip olabiliyorsunuz ama türkiye şartlarında tehlikeli olduğunu söylemek yanlış olmaz. O nedenle elektirikli termosifonları tavsiye ediyorum. Eca ,demirdöküm,süsler,ariston termosifonları inceleyiniz. Yeni üretilen titanyum kaplamalı serilerinde sorunlar olduğunu duymuştum kazan delinmesi vb gibi siz emaye olanları tercih ediniz. Bulunduğunuz bölgenin suyu çok kireçli ise girişe kireç önleyici aparat taktırabilirsiniz. Ayrıca Donmaya ve bakteri oluşumuna engel olması açısından elektrik devresinin açık tutulması ve eğer hiç kullanılmamışsa haftada bir kez 65c ve üzerinde bir derecede ısıtma suyu elde etmeniz bakteri oluşumuna engel olacaktır. Yeni cihazlar maliyeti düşürmek için titanyum kaplamalı ama sanırım eca hala emaye üretimine devam ediyor araştırmanızı öneririm. -
20 yıldır doğal gazlı şohben kullanıyorum. Oldukça memnunum. Bir süre elektrikli ısıtıcı kullandım. 2 kişi arka arkaya duş alıcaksa ve 1. kişi uzun süre duşta kalırsa sıcak su bitiyordu.
doğal gazlı şohben kullanmanızı tavsiye ederim.
Selamlar, saygılar.
C.B.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X