Şimdi Ara

banyo parke olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
25.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Banyo parke olurmu hiç yapan varmı yada duyan bu serfloor un aqua floor serisi var suya dayanıklı parke diye geçiyor .ama yeni bir ürün.tavsiye edilir mi acaba
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Parkenin suya dayanıklısı mı olur diye düşünüyor insan bir numaralı düşmanı

• bariscapt B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben banyoma İstanbul Karosu uyguladım. Hem şık hem de çok rahat. ;)
     banyo parke olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mshl86

Merhaba,

banyo parke olur mu
    Olur, evim şahane programında yapmışlardı. Suya dayanıklı parke kullanılmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mshl86

Merhaba,

banyo parke olur mu

Güle güle kullanın çok guzel olmus
    Eşim parke diyor ben taş diyorum bakalm nolcak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Buğra26

Evet yapıyorlar da kullananlardan fikir almak lazım belki pişman olmuşlardır. M2 si 35-40 tl serfloor aqua serisi ama çok iddalilar kesinlikle kalkmaz bozulmaz diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bariscapt

quote:

Orijinalden alıntı: Buğra26

Evet yapıyorlar da kullananlardan fikir almak lazım belki pişman olmuşlardır. M2 si 35-40 tl serfloor aqua serisi ama çok iddalilar kesinlikle kalkmaz bozulmaz diyorlar

Alıntıları Göster
    Oluyor ama biraz maliyetli.

Özel bir parke ve cila yapıyorlar.

Mesela yatlarda falan kullanılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zemin katta rutubet olur mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Suya dayanikli parke iyi bir dusakabin neden olmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: zoltafatih

Suya dayanikli parke iyi bir dusakabin neden olmasin
    Günümüz teknolojisi ile bunlar mümkün konular. Suya dayanıklı parkeler le olumlu sonuçlar alırsınız , fakat görsellik istyorsanız ıslak zeminlerde kesinlikle taş olmalı... Birde parkeler suya dayanıklı olasalar bile , sürekli buhara maruz kalacakları için muhakkak alt tabanda kullanılacak olan şilt bölümünde nemlenmeler olucaktır uzun vadede. Taşların çeşit ve desen seçeneği seçmekte zorlanacağınız kadar çok olmasından dolayı muhakkak beğeneceğiniz bir ürün olacaktır. Benim tavsiyem taş ürünleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rkadas

Günümüz teknolojisi ile bunlar mümkün konular. Suya dayanıklı parkeler le olumlu sonuçlar alırsınız , fakat görsellik istyorsanız ıslak zeminlerde kesinlikle taş olmalı... Birde parkeler suya dayanıklı olasalar bile , sürekli buhara maruz kalacakları için muhakkak alt tabanda kullanılacak olan şilt bölümünde nemlenmeler olucaktır uzun vadede. Taşların çeşit ve desen seçeneği seçmekte zorlanacağınız kadar çok olmasından dolayı muhakkak beğeneceğiniz bir ürün olacaktır. Benim tavsiyem taş ürünleri...

tesekkur ederim
  • Seramigin banyoya verdigi hava asla parkede olmaz parlamasi icerde yanan isigi yansitmasi ve renkleri desenleri asla parke yapma zorunlu degilsen. Zaten islak zemin dosemesi diye bi tabir var. Zevk icin seciyorsaniz kesinlikle seramik ama mecburiyet varsa suya dayanikli parke

• quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

Seramigin banyoya verdigi hava asla parkede olmaz parlamasi icerde yanan isigi yansitmasi ve renkleri desenleri asla parke yapma zorunlu degilsen. Zaten islak zemin dosemesi diye bi tabir var. Zevk icin seciyorsaniz kesinlikle seramik ama mecburiyet varsa suya dayanikli parke
    1- olur ama deck uygulama olacak, tahtayı öldürüyorlar o şekilde Necati şaşmazın fabrikası üretiyor, yada tik agacı olacak parke olması bence sakıncalı

2- parke deseni veren kalebodur var ama ona uygun fayans bulamadıgından banyoyu boğar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavifatih

1- olur ama deck uygulama olacak, tahtayı öldürüyorlar o şekilde Necati şaşmazın fabrikası üretiyor, yada tik agacı olacak parke olması bence sakıncalı

2- parke deseni veren kalebodur var ama ona uygun fayans bulamadıgından banyoyu boğar

Alıntıları Göster
    parkeler ikiye ayrılıs suya dayanıklı ve suya dayanıksız diye, orda ağacın cinsi ve cila devreye giriyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

Seramigin banyoya verdigi hava asla parkede olmaz parlamasi icerde yanan isigi yansitmasi ve renkleri desenleri asla parke yapma zorunlu degilsen. Zaten islak zemin dosemesi diye bi tabir var. Zevk icin seciyorsaniz kesinlikle seramik ama mecburiyet varsa suya dayanikli parke

tesekkurler
  • quote:

quote:

tesekkurler
  • quote:

quote:

quote:

tesekkurler
    suya dayanıklı parkelerin daha sonralarda koku yaptığını duymuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: conqueror0619

suya dayanıklı parkelerin daha sonralarda koku yaptığını duymuştum

Alıntıları Göster
    ... fabrikasından test için almıştım, açık havada kullanıma uygun iç mekanda su ile temas ettiğinde ıslak ahşap kokusu geliyor ( verniksiz, boyasız oldugunda )
  • quote:

... fabrikasından test için almıştım, açık havada kullanıma uygun iç mekanda su ile temas ettiğinde ıslak ahşap kokusu geliyor ( verniksiz, boyasız oldugunda )

Alıntıları Göster
    Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çünkü tamamen kimyasal maddeden oluşuyor. Bilindiği üzere ahşabın en büyük düşmanı sudur. Ahşap deck düşünebilirsiniz. Ama sürekli nemli kalır. Bunu da göz önünde bulundurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 16 Şubat 2015; 13:00:22 >
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• quote:

Teşekkür ederim
    Selamlar;

Salon a seramik vb olmayacağı gibi banyo yada parke olmaz.Suya dayanıklı parke olayı üretici firmaların pazarlama taktikleriyle epeyce insanların gündeminde.Özellikle bir tv de yayınlanan saçma sapan bir program sayesin.
    Uzun yıllar rahat ve güvenle kullanım istiyor iseniz seramik karo vb tercih ediniz.
    Yok sohbet esnasında arkadaşınıza bir ayrıcalık gibi hava atacaksanız banyo zeminlerine parke yaptırın.Sonra zaten kısa zamanda lanet okumaya başlarsınız.
    Parke denince ısınmadan yararlanmak için yalıtım malzemesi gelir yani ağaç.Ağaç suyu sever ve emer.Yok bunlar olmuyorsa o ağaç değildir haliyle
    Yada şöyle diyelim.Su geçirmeyen parke üreticisi firma sahibi açık kimliğiyle evindeki banyoyu bir tv programına göstersin bakalım sonuç ne olacak.Merak ettik :)

Banyolarınıza 1. kalite seramik ve yapışıtrma harcı kullanınız.Akabin de de ultra fuga derz dolgu uygulayınız.Sıkın tısız uzun yıllar.

http://www.vizyonyapi.com.tr/blog/detay/9-egitim-videolari/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.